geratar Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 oylan kell akire felnézhetnek. szerencsére jo magas vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoger Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 na 1 újabb gyöngyszem , bár igy nem sok értelme van ennek a részletnek, mivel bekéne mutatni elöször is milyen az alfa him, én olvastam a könyvet eredetiben , szoval nagyjából képben vagyok, röviden annyit az alfáról: hogy ők az egyéniségek,a dominánsak akik mindig elérik a céljukat, ha bemennek 1 szorakozó helyre a béta himek őket utánozzák , mert ugyanolyanok akarnak lenni mint az alfák, meg hát a béta him az a "legyünk csak barátok " kategoria a könyv szerint, szóval érdekes olvasmány volt mindenesetre. ez jó volt, de azt hiszem tomirad megadta a választ rá Meik könyv volt ez? Engem érdekelne. Meg hozzászólnék: Szerintem attól is függ az alfa hímség, hogy ha több nő elfogad téged alfahímnek (átmész a teszteken ugye), akkor a velük kapcsolatban álló nők is elfogadnak tesztelés nélkül, és anélkül hogy elmondanák egymásnak hogy ő az alfahímem! :-D Sztem ez igy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 John Alexander- How to become an alpha male , eredetiben van meg pdf-ként, magyarul meg hát nem tudom, hogy kiadták e. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 hát akkor tessék feltölteni a pirate re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=6001365 na itt van kérésre, mint mondtam eredeti nyelven raktam fel, aki akarja olvassa el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nattila6 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Szerintem ez a 3as szabály csak az egyéjszakás kalandoknál igazak. Viszont, ha egy nő- és most nem a plázacicákra gondolok-alfahimet keres maga mellé(hosszútávra), akkor azért szeretik megismerni a pasit! A plázacicák meg úgy is a pémztárca vastagságára mennek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Szeptember 12, 2008 Share Posted Szeptember 12, 2008 én szerintem van az 1. meg 2-es pontba valami de a 3-as az meg szentem is hülyeség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupernova Posted Október 9, 2008 Share Posted Október 9, 2008 Amennyi csaj, annyi lehetőség. A csajozás legfontosabb része, hogy felismerd mi kell Neki. Nem minden csaj egyforma, nincs egy recept amivel hódíthatsz, ha lenne, te barátom örökre szűz lennél... A hódítás azért művészet, mert személyreszabott praktikákra van szükség. Persze vannak apró fortélyok, de azt fel kell ismerni kinél mi jön be. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Október 21, 2008 Share Posted Október 21, 2008 Most csak ehhez az alfa hím dologhoz: Ez szerintem akkora hülyeség emberekre levetíteni h az elképesztő . Az ember nem állat, nem ilyen egyszerűen működnek nála a dolgok. Ezer tulajdonság van (pl valaki jól rajzol, jó matekból, nagyon erős, nagyon szellemes, jó vezető, nagyon okos, nagyon eszes, bunkó, stb...) egy nő megszületik és részben neveltetéstől, részben genetikája miatt fog vonzódni valamelyik típusú emberhez (pl neki tetszik ha valaki nagyon jól rajzol. Csakhogy ettől függetlenül a csávó lehet egy teljesen tehetetlen papucs is, de tovább megyek, van olyan nő aki ezek felett a férfiak felett szeret anyáskodni). Persze valamilyen formában ez is olyasmi mint az állatoknál, azzal a különbséggel, hogy minden nőnek van egy elképzelése a saját alfa hímjéről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Ezer tulajdonság van (pl valaki jól rajzol, jó matekból, nagyon erős, nagyon szellemes, jó vezető, nagyon okos, nagyon eszes, bunkó, stb...) egy nő megszületik és részben neveltetéstől, részben genetikája miatt fog vonzódni valamelyik típusú emberhez (pl neki tetszik ha valaki nagyon jól rajzol. Csakhogy ettől függetlenül a csávó lehet egy teljesen tehetetlen papucs is, de tovább megyek, van olyan nő aki ezek felett a férfiak felett szeret anyáskodni). Persze valamilyen formában ez is olyasmi mint az állatoknál, azzal a különbséggel, hogy minden nőnek van egy elképzelése a saját alfa hímjéről. EZ érdekes, nekem többségében olyan csajok tetszenek akik okosai (is) de főleg jól rajzolnak (szem,haj alak változó) de a rajz pl állandó eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
re4L Posted Október 30, 2008 Share Posted Október 30, 2008 nekem azok a csajok jönnek be akik járnak táncra (általában jó az alakuk azért ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bali24 Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 egyszerü erre a válasz hogy papucsfej pasi enyi a megoldás beszéld meg hogy a kapcsolatotok a kölcsönöségen volt eddig akkor ezután is igy legyen és ahoz hogy ez müködjön egyszer az egyikötöknek kell engedni egyszer pedig a másikotoknak és igy nem lesz papucsfej egyikötöksem föleg nem a pasi és ha ezt a kedvesed nem hajlando akkor elötte nyilvánosan flörtölj és akkor elgondolkodik hogy akár elveszithet is és nincs abban a stabil biztonságban enyi az egész na csá ) Fontos hogy elötte flörtölj és ne mögötte mert igy nem látja a helyzettét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 tetszik Tomme három tesztje... de a legjobb a vége: II. Világháború ez akkora jó, hogy szépen kifejti, meg minden, aztán meg ott van ez a link az alján... akkorát nevettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts