forgesz Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Sziasztok! Nokia 3510 esen van egy biztonsági kód. A srác nem emlékszik mit adott meg.Már mindent próbáltam és eddig semmi Az lenne a kérdésem hogy valahogy nem lehetne kiiktatni a kódot de kábel nélkül. Szerintem lehetetlen de hátha valaki tud segiteni vagy valami tippet adni.Reggelre kellene a teló! tudom rossz helyre irtam de ezt a fórumot többen olvassák mint a mobilt. Előre is köszi a segitséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsahor Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 ha megmondod mi az imei számod akkor küldök egy kódot ami feloldja azt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadar Posted Március 10, 2007 Share Posted Március 10, 2007 http://nfader.z-host.ru/ Ezen a cimen kiszámolja a telod biztonsági kodját.IMEI számból számolja ki. Megad egy sorszámot,azzal megtudod változtatni a biztonsági kodot.Müködik. Én is ezel csináltam meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
forgesz Posted Március 10, 2007 Author Share Posted Március 10, 2007 Köszi szépen a segítséget! Nagyok vagytok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szaisztok! Nekem Nokia N73-ason vannak ilyen gondjaim. A telefonon vissza szeretném állítani az eredeti beállításokat, de nem tudom mert nem fogadja el a biztonsági kódot Megváltoztatni se tudtam ezzel a módszerrel amit írtatok! Valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts