Jump to content
PirateClub.hu

Biztonsági programok havi kódjai

pro230
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
22 hours ago, dorell said:

Légy szíves ellenőrizd az Eset Mobil Sec. for Android kódját, az Eset szerint lejárt.

Ha felette lévőt használod (Chip 2019/12) érvényes: 2020.01.31.-ig

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Chip 2020/04

Eset mobile sec. for android

xh4uu35d

G-DATA IS.:

Felhasználó: April9212
Jelszó: cB3ZbGnG

Eset Internet Security egy kicsit bekeményített.

Ha valaki vett ujságot, kérem pü.-ben írja már le mi van a kaparós sorsjegy alatt?!!

• Thanks 10

13 órával ezelőtt, zsahor said:

Chip 2020/04

Eset mobile sec. for android

xh4uu35d

G-DATA IS.:

Felhasználó: April9212
Jelszó: cB3ZbGnG

Eset Internet Security egy kicsit bekeményített.

Ha valaki vett ujságot, kérem pü.-ben írja már le mi van a kaparós sorsjegy alatt?!!

Hát ez elég szomorú hír.

Csak ne hogy aztán ez is olyan legyen amit a Game Star vezetett be annak ideén, hogy minden magazin egyedileg aktiválható kódot kapott mert akkor búcsút inthetünk a havi kódoknak.

• Thanks 3

2 órával ezelőtt, oreg01 said:

Üdv!Pedig úgy van,hogy minden újság egyedi kódos,ezzel a kóddal regisztrálni az eseten,az vissza küldi a havi kódot és lehetőséget ad a DVD letöltésére.Hát ez lett!

P

Szia! Akkor van még olyan újságkód amit lehet ingyen használni?

On 3/30/2020 at 11:03 AM, oreg01 said:

Üdv!Pedig úgy van,hogy minden újság egyedi kódos,ezzel a kóddal regisztrálni az eseten,az vissza küldi a havi kódot és lehetőséget ad a DVD letöltésére.Hát ez lett!

P

Ó! Akkor gyakorlatilag hiába venném meg az újságot, azzal is csak  egy gépre tudnék regelni? Szomorú hírek :(

On 4/4/2020 at 5:28 PM, II-Adi said:

Ó! Akkor gyakorlatilag hiába venném meg az újságot, azzal is csak  egy gépre tudnék regelni? Szomorú hírek :(

Szerintem nem. A PC World is bevezette pár éve, ha valaki megvette az újságot és beregisztrált, utána az abban lévő kóddal többször is regisztrálhatott különféle e-mailcímekre. Annyi volt a probléma, hogy ha egymás után 4x regisztráltál ugyanarról az IP-ről, akkor várni kellett egy fél órát amíg engedte a következő regisztrációt.

Legalábbis nekem ezt mondták :D De saját szememmel láttam ;)

11 perccel ezelőtt, Parteigenosse said:

ezt találtam, nekem bejött:

https://www.esetnod32.ru/landing/tinkoff/?fbclid=IwAR39hLS8yWtmZLA3LVios5Mr2GQ8fAiSGKcaB4AQr21Uu7FYKvO8ndHBL0U

oévassátok el alaposan!

Köszi! Klikk a szöveg alatti sárga szövegre, következő lapon email cím és pipa sárga szöveg klikk! Citromailra nem küldte el, de erre a kamura két perc alatt három hónapos licenc!

https://temp-mail.org/hu/view/9f4d8936c318207d79f28ad9118130d2

• Thanks 10
  • Upvote 1

Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...