Jump to content
PirateClub.hu

Biztonsági programok havi kódjai

pro230
 Share

Recommended Posts

Az a gond, hogy erre a kódra, internet security licencet kaptam a smart security helyett.

Mert a Smart Security mint olyan már nem létezik, felváltotta azt az Internet Security.

https://www.eset.com/hu/otthoni/smart-security/
  • Upvote 2

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sziasztok! Nekem az Eset Internet Security azt írja, hogy a megadott licenckulcs hibás. Mit kellene másképpen? Mobilon se megy.

Regisztráció lépésről lépésre:

https://www.pirateclub.hu/topic/5945846-biztons%C3%A1gi-programok-havi-k%C3%B3djai/page-14#entry1478481914

• 3 weeks later...

Aki(k)nek még mindig problémát jelent az ESS regisztrációja, egy apró tippet mondok, hátha nem ismeri még valaki.

Ha igen, akkor felejtse gyorsan el. :wacko:

Annak, azoknak viszont, akinek tényleg problémás még mindig a regisztráció, első lépésként figyelmébe ajánlom a fentebb belinkelt részletes cikk megnézését, tanulmányozását, értelmezését! :excl:

Második lépésként pedig a tipp, ami sajnos sokakat megszívat, vagyis az, hogy a karakterek sokszor - billentyűzettől függő karakterkészletek miatt - nem úgy jelennek meg a képernyőn, mint a beviteli eszközön.

Magyarul: 

Bizonyos karakterek más-más billentyű-kombinációval hozhatók elő. Ami azt jelenti, hogy egy % (százalék) jel Shift+5 leütésével csalható elő. Angol vagy német billentyűzet esetében ez eltérő lehet. Ezt minden esetben vegyük figyelembe!

A megoldás az, ha a beírandó kódsort először egy Notepad-lapra vagy World lapra kimásoljuk, kiírjuk.

Most jön a lényeg.

Nézzük meg, hogy ténylegesen azonosak-e a lapban  vagy ezen a felületen megjelentekkel!

Ha mindent jól csináltunk, akkor kijelölés után használjuk  kimásoláshoz a Ctrl+C-t , beillesztéshez pedig a Ctrl+V billentyűkombinációt.

Így biztosak lehetünk abban, hogy a bemásolt karaktersor megegyező lesz a lapban, vagy ezen a felületen közzétett karakterekkel.

Sikeres regisztrációt, vírusmentes gyors netezést kívánok  :D

• Upvote 5

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
11 órával ezelőtt, grain said:

Smart Security 12-höz van valakinek érvényes licence?

Köszi!

Hello!

Én azt csinálom, hogy a legújjabb  antivirus vann fenn,youtubon beírod pl mint én eset nod32 antivirus licence key és a hozzászólásokban találni mindíg működőt.Lehet h 2hét után "elromlik"(most 2 hónapig bírta a licence),de  youtubon mindíg találni.

Egy ideje így csinálom. :)

Ird be youtubra hogy: eset nod32 smart security licence key

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
 Share

• Jelenleg olvassa   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...