Andro666 Posted Április 10, 2009 Share Posted Április 10, 2009 Én valahogy nem várom a filmet. Az utolsó két film nagyon szar volt, bár egyszer nézhetőnek mondanám. A könyvek 1000000X jobbak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 kis kedv feldobó h nemsoká itt a film meg egy kis meglepi itt a legujabb előzetes angolul: aztán meglepi h itt van magyar hanggal is bár sztem nem a legjobb: http://videa.hu/videok/film-animacio/harry-potter-a-felver-herceg-elozetes-trailer-UESMCl7kqtaOTR5Q have fun Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 Húú most akartam betenni ezt az új trailert mert láttam h megjelent! Amúgy ez azt jelenti hogy már le is van szinkronizálva csak a Warner Brothers szopacsolja a rajongókat? :S Szerintem is angolul jobb a szinkron! Ez az előzetes annyira jó lett hogy már nem bírok várni majd 3 hónapot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 19, 2009 Share Posted Április 19, 2009 LOL! az angol nyelv nem szinkron rajta, hanem az eredeti hang :D Mellesleg eddig sztem ez lesz az eddigi legjobb rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Zsepi nézdd meg jobban! Egy angol és egy Magyar előzetest pakolt be joxy 17 Ezt elnézted Szerk : Jah vagy arra értetted h írtam hogy angol nyelven jjobb a szinkron? Az elírás én is most vettem észre :D Sry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Április 27, 2009 Share Posted Április 27, 2009 kitch minek oltogatod Zsepit? csak viccelek én is nagyon jó, hogy már csak 3 hónap van hátra, bár annak nem örültem, hogy eltolták, mert így kitoltak mindenkivel. ennek ellenére természetesen meg fogom nézni, valószínűleg premier napon, a leghátsó sorból! (aki nem értené, miért onnan, annak mondom: azért mert onnan nem kell jobbra-balra kapkodni a fejemet a westendben) nekem nem tetszett se az angol se a magyar hang nem tetszett, inkább a mongol szinkront várom meg, mert az az igazi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 1, 2009 Share Posted Május 1, 2009 amúgy én az egészet nem értem a film elvileg már több mint 4hónapja szalonképes...tehát a magyar szinkront (bár én nem pártolom jobb lenne felirattal eredeti hanggal)már simán meg lehetett volna csinálni sőt ha álküldenek egy retkes forgatókönyvet simán le lehet film nélkül is szinkronizálni aztán hozzáigazítani <_< szóval nem tudom mire kell az ilyen szintű csúsztatás mert ez diszkrimináció sztem,h valahol sokkal hamarabb megjelenik és csodálkoznak h megnő az illegális letöltések száma...hát ne csodálkozzanak ha képesek ilyen mértékű időpontkülönbséget varázsolni <_< <_< Az egy dolog, hogy átadják a forgatókönyvet, de azzal nem sokra megyünk. Az utómunkák során úgyis kivágják azokat a részeket, melyek rosszul sikerültek vagy nem annyira illik a többihez és célszerű az eredeti nyelvben lévő hangsúlyokat is figyelembe venni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Nem csak erről van szó, de egy sima szöveg alapján hogy a ...-ba lehetne szinkronizálni??? Fontos a hangsúly, időzítés, új szereplőknél megfelelő szinkronhang megtalálása stb... Maximum a szöveget lehet lefordítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Május 3, 2009 Share Posted Május 3, 2009 Mán csak 74 nap 3 óra 46 másodpeerc a megjelenésig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lontoria Posted Május 8, 2009 Share Posted Május 8, 2009 Én valahogy nem várom a filmet. Az utolsó két film nagyon szar volt, bár egyszer nézhetőnek mondanám. A könyvek 1000000X jobbak! Csatlakozom az előttem szólóhoz. A 3. résztől kezdve a film nagy csalódás volt számomra. Sok a hiba benne és össze-vissza kavarják a dolgokat. Párom csak a filmet nézte és utána én meséltem el a történet lényegét, mert nem lehet követni a filmben. pl: A 5. rész végén, amikor Dumbledore elmagyaráz Harrynek egy csomó fontos infot, na az a filmben 1 perc talán. Siralmas.... <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candy0016 Posted Május 9, 2009 Share Posted Május 9, 2009 Én már nagyon várom a 6. filmet, elolvastam könyvben is! Ez volt az első rész amit el is olvastam a többit csak filmen láttam, és kiváncsi leszek hogyan oldják meg a dolgokat! Filmek közül nekem a 4. nem tetszett, viszont az 5. annál jobb! Ez rész egy fordulópont a Voldemort elleni harcban is, mivel most lesz először szó a horxruxokról!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Május 13, 2009 Share Posted Május 13, 2009 A 3. résztől kezdve a film nagy csalódás volt számomra. Sok a hiba benne és össze-vissza kavarják a dolgokat. ez így nem igaz. a 3. rész sikerült nagyon gáncsra, mert nem is tudom ki volt a rendező, de erősen mellészúrt. a 3. film nekem se tetszik, pedig nagy fan vagyok, mindegyik könyvet legalább 10x és mindegyik filmet legalább 6-7x láttam. nekem a személyes kedvencem a filmek közül a 2. rész. az nagyon jó volt, vitte tovább a Chris Columbus (az első két film rendezője) által megteremtett világot. rendesen volt benne kviddics, meg minden. de a 6. se lesz piskóta, kíváncsi vagyok, milyen új, a könyvben nem megtalálható részeket tettek bele végül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 hunzeppel kell egyet értsek a 3as egy nagy melléfogás volt....az 1-2es volt az igazi majdnem szó szerint könyv nem farmer meg ilyen viselet...Alfonso Cuarón volt a rendező....de a 4esre váltottak is a 2es és 4es film lett eddig a legjobb sztem...a 6osban meg reménykedem...am Chris Columbust kellett volna végig hagyni rendezni....ak a könyvet kaptuk volna vissza...mert persze kell extra de nem történet varriálás... amúgy akit érdekel: Windows média playerrel lehet lejátaszni letöltöd megnyitod megvárod míg betölt:(sok új jelenet van benne ) Nagy felbontás: http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm2/HP6_NCM2_LARGE.asx Közepes felbontás: http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm2/HP6_NCM2_MEDIUM.asx Kicsi felbontás: http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm2/HP6_NCM2_SMALL.asx aki szeretné nagyobban élvezni és szeretné letölteni : HQ nagy 182MB: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm2/HP6_NCM2_1080.wmv.zip HQ közepes 115MB: http://pdl.warnerbros.com/wbmovies/halfbloodprince/ncm2/HP6_NCM2_720.wmv.zip have fun majd véleményeket várok a videóhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horimisi Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 hát nagyon utáltam az összes harry pottert de ezt sztem majd megnézem nagyon teccik az előzetes meg b.nőm is oda van érte remélem minnél elöbb megtom nézni :):) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piccolino Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 joxy 17 ez a trailer nagyon király! Köszi hogy betetted!!! Már csak kb 2 hónap asszem, és kijön végre. Remélem Lumpsluck magyar hangját nem fogják elszúrni. Nem tudja valaki milyen hosszú lesz a film? Én annak örülnék ha 2 óra hosszánál több lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razy Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 A trailer alapján nagyon jónak tűnik, én biztos megnézem a moziban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 6, 2009 Share Posted Június 6, 2009 én is biztos megnézem moziba a legutóbbit is 2szer néztem meg moziban egyszer család máskor barátnő Piccolino: valószínű h több mint 2 órás lesz...általában ilyen 2óra 10perc vagy hasonló időtartalmú a filmek többsége... Lumpsluck magyarhangjához annyit h előzőleg belinkeltem egy magyar bemutatot asszem videan volt és ott hallani....maradjunk annyiban h messze áll attól h jó legyen szerintem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thally Posted Június 18, 2009 Share Posted Június 18, 2009 Sziasztok! Én is HP fan vagyok. Én láttam eddig az összes filmet, és az összes könyvet is elolvastam. Már nagyon kíváncsi vagyok a filmre. A filmelőzetes eléggé felkeltette a figyelmemet, szerintem jó lesz a Félvér Herceg is. Szerintem ez sokkal sötétebb lesz és több lesz benne az akció. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 23, 2009 Share Posted Június 23, 2009 húú nemsoká film én már várom aztán egy kis adalék a filmhez: a film zenéi megjelnnek lassan és 15mp-es bontásokban belehallgathasz youtubeon: http://www.youtube.com/watch?v=VlodpZnnpJU enjoy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 Na nemsokat kell már várni! )) Köszi a linket joxy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 nincs mit nos azért h legyen téma várom a véleményket h ki milyen filmet vár!jobbat rosszabbat mint az eddigiek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Én sokkal jobbat mivel nekm az 5 nem tetszett. Főleg a 4 után. Mert szerintem a 4. jó volt, és utána jött az 5. rész ami borzalmasra sikeredett. Szal én mindenképpen jobb filmet várok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 nah igen ezzel én is így vagyok az 5 nem tetszett de a 4 nagyon is jó lett egy kis vérfirrsítés aki ide látogat és lehet hogy most ezen meglepődik ! felkerült youtubera az első 4és fél perc!!!igaz h német de nézhető! a link nem tudom meddig él de ha kell fel tudom majd tölteni rapidra mert leszedtem ezt a 4és fél percet! enjoy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 hát..megnéztem ezt a kis 4 perces videót...,,kicsit" más, mint a könyvben remélem nem cseszik el..de szerintem úgyis megint sok infót kihagynak belőle,nem is értem h hogyan birjak azok az emberek felfogni ezt az egész HP-t ha nem olvasták a könyvet, én személy szerint biztos nem tudnám követni az eseményeket és nem is érteném ezt az egészet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 igen sajnos sok úgymond lényeges elemet hagynak ki ami által ha csak a filmet nézed nagyon nem jön le h mi a történet de a filmes szakam ilyen...a rendező keze és lelkivilága is benne van ő rendezi és szó szerint a könyvet nem lehet visszaadni!kell bele valami változtatás is csak mondjuk nem ennyi....mert sztem ez már sok én itt most főleg a 3asra értem a dolgot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 Joxy kellene a videót. Leszedétk a jutyubos mocskok (am ha valakit érdekel kinn van a játék demója. A Games-ban csináltam neki egy kis topikot. Ha kell töltsétek le. Nekm még 25 perc és lejön. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Június 27, 2009 Share Posted Június 27, 2009 nah igen a demo kint van csak én azt soha nem rakom fel majd a teljes játékot am az eslő 4percet feltettem a Moviezba!ott keressétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mdave Posted Június 30, 2009 Share Posted Június 30, 2009 Július 8adikán már fent lesz neten valahol ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 2, 2009 Share Posted Július 2, 2009 Èn már teljesen meg vagyok bolondulva hogy mikor jelenik meg vééégre a mozikban, azután meg itt Hatalmas fan vagyok :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristof9 Posted Július 8, 2009 Share Posted Július 8, 2009 Én az összeset láttam kb tudom az összeset kívülről... Várom már hogy megjelenjen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts