Flopi Posted Augusztus 7, 2008 Share Posted Augusztus 7, 2008 Hát, nekem a könyvek jobban tetszettek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 8, 2008 Share Posted Augusztus 8, 2008 persze, Flopi, egyértelmű hogy könyvben sokkal jobb minden, de hát vannak olyanok, akiknek nincs idejük elolvasni 600-700 oldalt, így hát azoknak film készül. még hozzá nem is akármilyenek! Úgyhogy izgatottan várjuk november 21. (vagy 28.) napját! én úgy terveztem, hogy addig legalább kétszer újraolvasom a hatodik könyvet. csakhogy emlékezzek a részletekre is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Mondtam én h 28án lesz itt a bemutató http://harrypotter.warnerbros.co.uk/releasedates/ hunzepp én is ugyan ezt terveztem h kiolvasom még előtte eddig mindegyik filmnél ezt csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Szerintem jó lesz a film, bár én is jobban szeretem a könyvet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 Hivatalos információk szerint a Félvér Herceg film bemutatója a korábbi forgatókönyvírós sztrájk miatt 2008 novemberről 2009 júliusra módosult. A készítők szerint így biztosan olyan "végterméket" kaphatnak a nézők, ami több emberhez juthat el, hiszen a nyári bemutató a családoknak talán jobban kedvez. Az időponteltolódás a további két film forgatását és bemutatóját nem befolyásolja, öröm az ürömben, hogy a Herceg és a hetes első része között rövidebb időt kell várnunk majd. lumos.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------- Elmehetenek a jó qva anyukba! http://www.petitionspot.com/petitions/harrypotter6 ha bármit is érne de azért hátha...mindenesetre én csatkaloztam!sztem is is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 hát ilyen nincs!!!! hogy tehetik ezt?? amúgy nem véget ért már a sztrájk? DEHOGYNEM! akkor meg mia bajuk?? tényleg elmehetnem a jó 3,14csába (<- gyengébbeknek: 3,14 az a PÍ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaloz007 Posted Augusztus 15, 2008 Share Posted Augusztus 15, 2008 már 6 rész? az 5 -et hol lehet letölteni? aszem a 4 ediket láttam utoljára. egyébként 7 könyv van eddig igaz? vagy lesz még több is? nekem spec az 1 2 van meg könyvbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 látom nem vagy nagy fan. ez nem baj. és nem nézünk ki érte. Tehát egy kis infó Neked és a többi nem-fannak: A Harry Potter sorozatból 7 könyv készült, illetve még kettő, de azok nem kapcsolódnak a cselekményhez (Legendás állatok és megfigyelésük, valamint A kviddics évszázadai címmel). Már mind a hét könyv megjelent magyarul is, az utolsó 2008. februárjában (ha jól emlékszem). Az első film 2001 után jött ki, és a Warner Bros cég segítsége kellett hozzá. Az utolsó film, amit eddig piacra (és pirateclub-ra ) dobtak, az az ötödik rész volt, Harry Potter és a Főnix Rendje címmel. Természetesen a maga dicső idejében minden rekordot megdöntött. Több könyv nem lesz, hiába szeretnénk sokan. De ha valaki, aki eddig nem olvasta, az elolvassa végig, akkor rájön, hogy nem is lehetne folytatása, hiszen annyira egyértelműen befejeződik a hetedik könyv, hogy el sem tudom képzelni, hogyan lehetne folytatni. Remélem mindent leírtam, ami egy nem-nagyon-hozzáértőnek is valamennyire csillapítja a kíváncsiságát. De én csak azt tudom, mondani, hogy előbb olvassátok el a könyveket, aztán nézzétek meg a filmet, mert ha fordítva csinálja valaki, akkor hatalmasat veszít! Na ennyi, így gyorsan. Ja, még annyi: szerinted hol lehetne letölteni az ötödik részt? Vajon hol??? HunZepp, aki Harry Potter fan!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 nagyon buták hogy 1 évvel eltolják a filmet arra hivatkozva hogy nyáron nagyobb kasszasiker lesz remélem valaki ki fog csempészni 1 kópiát és felteszi a netre és akkor nézhet a kedves warnerbro$ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 Ez szerintem hülyeség, pár órát rá lehet 1 filmre szánni még suliidőben vagy akár hétvégén is. Aki fan, az megnézi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 épp ez az ez akkor is kasszasiker lenne ha egy kakidarabot nyomatnának a képernyőre mert ÚGYIS elmegy megnézni a fan és sok kicsi van szóval 1 9éves fan= +2szülő. Pár friss kép amit bedobtak a felháborodásra de engem ezek nagyon nem izgattak fel...továbbra is elmehetnek melegebb éghajlatra Piton és McGalagony az opálnyakláncot vizsgálják: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_02.jpg Lump-Klub: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_01.jpg Dumbledore és Lumpsluck: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_03.jpg Harry Lumpsluck partiján: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_04.jpg Bellatrix (az Odúnál?): http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_05.jpg Bellatrix a Roxfortban: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_06.jpg Ron és Lavender: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_07.jpg Lumpsluck háza felé: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_08.jpg Ginny és Harry: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/rumorsleaksandothermisunconfirmedthings/movies_hbp_stills_09.jpg Megszeghetetlen Eskü: http://media.the-leaky-cauldron.org/gallery/films/HBP/ArticlesandScans/2008AugustEntertainmentWeekly/movies_hbp_articles_entertainmentweeklyaugust08_06.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Köszi a képeket ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Ez az opálnyaklánc egy horcrux vagy mi? Nem nagyon emlékszem már rá. Amúgy Lumpsluck-nak a könyvben nem bajusza van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Azt a nyakláncot Dumbledornak szánták, de még Roxmortsból visszafele menet (a kastélyba) összevesztek a csajok, akik Harryék előtt mentek, a nyaklánc doboza(?) szétszakadt és az egyik csajjal történt egy baleset, mert hozzáért a nyaklánchoz. Tudom, hogy egy picit zavaros így, de kb. ez lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Amen: nem hinném, hogy volt bajusza. De szerintem ez a legkevésbé lényeges dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Köszi a képeket ^^ Semmiség. amúgy meg sztem is mind1 h volt e neki bajsza vagy sem mert a KóborGrimbusz is piros volt a könyvbe azt mégis kék lett a filmben <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Én szerintem az lila volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 lehet egyszer moziba és egyszer megitthon néztem meg azt a filmet mert a hátamon feláll a szőr ha azt nézem sajnos elrontották Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Magyar fordításban piros, összes többiben és persze az eredeti angolban lila. Eléggé figyelmetlen lehetett a fordító ha így félrefordította szóval a filmesek jól csinálták a dolgukat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amen Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Azt a nyakláncot Dumbledornak szánták, de még Roxmortsból visszafele menet (a kastélyba) összevesztek a csajok, akik Harryék előtt mentek, a nyaklánc doboza(?) szétszakadt és az egyik csajjal történt egy baleset, mert hozzáért a nyaklánchoz. Tudom, hogy egy picit zavaros így, de kb. ez lenne. Köszi, így már beugrott. Zsepi: Igazad van, csak nem nagyon szeretem, ha "átírják" a könyvet. De sztem fog még engem vmi jobban is zavarni. Ennek a bajusznak meg mindjárt utánanézek. Szerk.: "A pálcaláng világában csak úgy ragyogott tar koponyája, dülledt szeme és ezüst harcsabajsza, csakúgy mint a lila selyempizsamájára húzott gesztenyebarna bársonyzakó fényes aranygombjai." hp6 67.oldal A pizsama színét eltalálták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 Amen: ez legyen a legnagyobb kihagyás belőle De az ilyen kis részleteken felesleges fennakadni, mind az 5 filmből eddig maradtak ki sokkal nagyobb dolgok is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 am a kihagyások is jók ésszerűek de néhány helyen lehet az az igazi könyv ízű képsor...mert az 5öst is egy picit elrontották valahol...nem tudom olyan fura feelingel jöttem ki a moziból...ráadásul lehetett volna több a Dumby VS. Voldi harc....sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Augusztus 24, 2008 Author Share Posted Augusztus 24, 2008 nagyon buták hogy 1 évvel eltolják a filmet arra hivatkozva hogy nyáron nagyobb kasszasiker lesz remélem valaki ki fog csempészni 1 kópiát és felteszi a netre és akkor nézhet a kedves warnerbro$ Sajna én is ezt hallottam......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Elég ocsmány Radcliffe meg a kis vörös együtt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 Jaaaaaaj de imádom az ilyen kommenteket. Úgy hívják, hogy film, tudod? Meg színészek... Senki nem kérte, h nézzed, főleg nem h lefikázd. Ha ilyen szakértő vagy, mutasd a te fejed mennyivel szebb ennél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 hát a képes édeskevesek a ahhoz, hogy elűzzék a csalódást, amit a premier eltolásával szereztem magamnak. De azért köszi a képeket. akinek nem tetszik a film, az ne írjon ide, csak azért hogy a hsz-számát növelje! Lumpsluck (így kell írni?) tényleg nem lett túl jó, legalább egy kicsi pocakot adhattak volna neki. a kék nyaklánc meg érdekes dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 igen akinek nem tetszik ne itt gyarapítsa a hozzászólásait...amúgy se az számít mennyi van...de mind1... am nem vettétek észre h a nyaklác madzagon lóg? elég poénos... így kiadni egy képet Istenem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 A nyakláncos cuccot én is észrevettem xD Amúgy szerintem nagy köcsö***-ök h így elhalasztják a filmet! Szerintem simán elment volna minden fan, akkor is ha most adják ki. Asszem az 5-öt is suliidőben adták ki és elmentem. erre csak annyit tok mondani: THIS IS SPARTA!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 áhh nagyon jól tudják h jövő nyárra nincs semmi jó filmjük ezért csúszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 szeretném megmagyarázni a "nyakláncos problémát": Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy Katie Bell azért került be a Szent Mungóba, mert a kiszakadt kesztyűjén keresztül hozzáért a nyaklánchoz. Mivel a nyakláncon olyan rontás van, hogy aki hozzáér, vagy valami, az meghal. Mint tudjuk, Katie azért nem hal meg, mert csak épphogy hozzáért! Na ez az, amiért a nyaklánc lóg!!! Ők sem akarnak hozzáérni! Amúgy szerintem is jobb lenne, ha lebegtetnék a pálcájukkal a nyakláncot, de mindegy... Legalább erre gondoltak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts