joxy17 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 nah igen...már amúgy egy május óta kéne lennie egy 2perces bemutatónak de nagyon titkolóznak és rejtegetik a film jeleneteit!remélem nagyot üt és a végkimenetel a torony magaslatán igazán megrendítő lesz NEM ÚGY MINT Sirius halála mert az nagyon gyér lett még Cedric halála is jobban megrendített mit Siriusé...pontosítsak a filmről beszélek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Kár, hogy megint David Yates rendezi, szerintem jó volt az, hogy minden részt más rendezett, mindig változott kicsit, de a képek alapján tök olyan lesz a hangulata mint az 5. résznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 áhh szerintem a 3asnál hibáztak nagyot!Alfonso Cuarón szerintem elvette a film úgymond hagyományos hangulatát egy csomó mindent változtatott!nekem nagyon nem jött be Chris Columbust vissza nekem az bejött amit ő csinált de Mike Newell se volt rossz a 4es filmmel amúgy csak a házimanókat meg Ludot hiányoltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 am találtam egy elég jó Fan videot ami képekből áll ilyen rajzolt de szerintem marha jó az elején kell túlesni az annyira nem jó az ének miatt de a folytatás jó http://www.youtube.com/watch?v=dUwnEQFTRn4&feature=related Nem rossz cucc, tetszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 igen ügyes volt aki csinálta Nah haladunk: ---> Fellövik az előzetest! A Warner Bros. megerősítette azt a hírt, hogy a novemberben bemutatásra kerülő Félvér Herceg elő-előzetesét (teaser trailer) magyar idő szerint először szerdán, hajnali 3 és 3:15 között fogják sugározni, a második műholdas fellövés pedig szerdán déli 12 és 12:15 között fog létrejönni. Aki be tudja fogni, annak a következő koordináták lehetnek segítségére: Galaxy 28, Transponder 19, C-Band Analog Downlink Frequency: 4080V Audio Configuration: 6.2/6.8 Akinek nincs műholdas vevője és az alufóliából összeeszkábált alkalmi antennájával sem sikerült értelmes jeleket befognia, ne aggódjon, max. félórával az adás után tele lesz vele a YouTube és az összes amerikai Potteres honlap! info: lumos.hu remélem nem az előző dumby hangja előzetes lesz mert akkor tökön döföm magam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 Épp most néztem meg az előzetesét............hát mit ne mondjak,a képeken kívűl ez sem szolgál több információval,mint az a képnélküli ,párszavas jelenet a barlangban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 jaja nem lett nagy előzetes nekem nem tetszik... olyan furcsa...aki akarja nézze meg: "kicsit" tisztább képpel HD minőségben aki szeretné http://www.moviefone.com/movie/harry-potter-and-the-half-blood-prince/27063/main qucik time ajánlott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Kicsit horror-szerű lett szerintem. Majd meglátjuk mi lesz belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nekem tetszik, elvégre a 6 és a 7 már főként nem gyerekmese. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 nekem személy szerint azért nem tetszik mert eltér a többi bemutató tartalmától tehát kevés képet látunk ami a filmben található...magyarul több egységjelenet van mind kis kép....ki lett élezve Voldemortra h bemutató...remélem a fim jobban fog tetszeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traaaack Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Most mondták be, hogy elkészült a film. Mikor kerül a külföldi mozikba ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 akkor amikor magyarországon(tudtommal)November 21.-én 00:00 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 én úgy tudom a magyar bemutató nov 28án esedékes!mármint szinkronizálva megminden mert asszem csak egy feliratos vetítés van és az a legelső és az a bemutató előtt éjszaka van mármint az előzőnél így volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traaaack Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 köszi, bár nem értem miért várnak addig ha már most kész van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 joxy17:én az 5. rész premierjén voltam(akkor volt a bemutatója európában)az szinkronos volt meg minden!!! traaaack:lehet hülyeséget mondok,de úgy tudom,hogy azért várnak ennyit, mert az egész világon 21.-én akarják bemutatni!(eddig tart a szinkronizálás)Ezzel remélnek nagyobb bevételt,mert a fanok(mint én)nem tud még egy napot várni,hogy letöltse az olcsó,de annál silányabb minőségű kalóz filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nem tudom,ebből a trailerből úgynéz ki jó lesz .Mindenesetre a többinél biztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 joxy17:én az 5. rész premierjén voltam(akkor volt a bemutatója európában)az szinkronos volt meg minden!!! de ez ilyen premier előtti vetítés volt tudod szoktak ilyet csinálni éjfélkor kezdődött és komoly még nem volt szinkronos!nem találom ki csak azért h igazam legyen emlékszem rá még Lumos.hu-n nézegettem h hírdetik h lehet menni és szép számmal mentek is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 30, 2008 Author Share Posted Július 30, 2008 Joxy17:én ott voltam éjfélkor kezdődött és SZINKRONOS volt!Emlékszem aznap Székesfehérváron voltunk(ilyen 3 napos nyaralás)és az ottani plázába néztem meg telt ház volt.........lehet még megvan a jegy, ha megtalálom, holnap felrakok róla egy képet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 okés én elhiszem akkor lehet rosszul írták vagy nekem hagy ki a memóriám de úgy emlékeztem h feliratos volt és azért is izgultam rá a témára mert utálom szinkornnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 nekem is tetszik az új, és végre rendes trailer... elvégre az előző 23 másodperces nem lett valami sikeres. Izgatottan várom a filmet, remélem nem csúszok majd le az online jegyfoglalásról... az ötödik filmnél csak fél órát késtem, de már nem volt jegy a termekben... nagyon durva világban élünk! Ja, és éljenek a Harry Potter fanok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Zoleee- Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Én is megnézem majd, leszedem, biztos jó lesz, mint a többi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 én harry potter filmet mindig moziban nézek meg először és csak aztán szedem leXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 király vagy joxy17!!!! köszi a felliratos linket! így már értek mindent ja, amúgy találtam még elég fura trailereket is a filmről, csak keresni kel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqy Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 thx a feliratost Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Augusztus 3, 2008 Author Share Posted Augusztus 3, 2008 hunzepp linkelj már be egy párat....a jobb fajtából........előre is köfi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Kiváncsileszeka 6. részre nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somakoma Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 Én is! Akkor november 21-ig kell már csak várni! esetleg azt valaki tudja, mikor jön ki dvd-n? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 hunzepp linkelj már be egy párat....a jobb fajtából........előre is köfi lavire, előttem lett belinkelve joxy17 által!!!! (akinek még mindig hálás köszönet) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Augusztus 5, 2008 Author Share Posted Augusztus 5, 2008 Én is! Akkor november 21-ig kell már csak várni! esetleg azt valaki tudja, mikor jön ki dvd-n? A megjelenéshez számolj eg 3 hónapot(Ez a max.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 lavire, előttem lett belinkelve joxy17 által!!!! (akinek még mindig hálás köszönet) örülök ha megoszthatom másokkal amit találok nehogymár kimaradjaok valami jóból főleg ha Harry Potteres Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts