larive Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Harry Potter és a félvér herceg Műfaj: Fantasy/Kaland Bemutató: 2008. november 21. (USA) Rendező: David Yates Szereplők: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, David Bradley, Jim Broadbent, Jessie Cave, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Frank Dillane, Tom Felton, Michael Gambon, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Helen McCrory, Alan Rickman, Maggie Smith A J.K. Rowling könyvsorozatából készült filmsorozatot nem kell nagyon bemutatni - nem sok olyan ember él a földön, aki ne hallott volna róla. Harry Potter immár hatodéves, és Voldemort nagyúr egyre erősödik, és ennek következményeit lassan saját bőrükön is tapasztalják az emberek: eltűnések, titokzatos halálelesetek, katasztrófák tartják rettegésben a mágustársadalmat. A segítség megintcsak olyan helyről érkezik, ahonnan senki sem várná: a titokzatos félvér herceg naplójából... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Az ötödik részt is kihagytam, ezt is kifogom. Már nagyon unalmas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Egyetlen egy darab részt nem láttam teljesen. Az 1.-t néztem félszemmel, annyi elég is volt belőle, a többit meg nemvolt kedvem megnézni se az 1. miatt, pedig aztmondják jobbak. Lehet előítéletes vagyok de ezvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Én bírom a filmeket is, az 5. a kedvencem A 6.ra is kíváncsi vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Ha 'darkosabb' lesz akkor 2x végnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csakhatudsz Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Már alig várom!!! Megrögzött Potter fanatikus vagyok ( persze csak az ésszerűség határain belől) Kíváncsi vagyok mint mindig, hogy most mit hogyan ábrázolnak...pl.: minden filmben kicsit más a kvidics és az előre lehozott képek szerint most nagyon más a ruha is=) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 csakhatudsz csatlakozom hozzád én is fanatikus HP rajongó vagyok de lehet a határokon kívül is néha én nagyon várom a filmet csak ne rontsák el mint pl a 3ast REPÜLŐ dementor nah ott akadtam ki nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Kíváncsi vagyok, hogy oldaják meg a barlangos részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 10, 2008 Author Share Posted Július 10, 2008 én is naon várom, am. a ruhát én is láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulló Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 én is nagyon várom már a filmet,mert a 6. könyv sztem az egyik legjobb/ a 7. és a 4. mellett/, és kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki belőle az alkotók. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfonix1987 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Hát nem tudom én úgy vagyok vele hogy 2óra vagy 2óra30percbe nem lehet sokat kihozni, mint ami 1 több mint 500-600 oldalas könyvbe levan írva, és igy általába csak a lényeges részek vannak leforgatva. De ez az én véleményem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 csakhatudsz csatlakozom hozzád én is fanatikus HP rajongó vagyok de lehet a határokon kívül is néha én nagyon várom a filmet csak ne rontsák el mint pl a 3ast <_< <_< REPÜLŐ dementor <_< <_< nah ott akadtam ki nagyon <_< Sajnálom de nekem a 3. a kedvencem... én nekem a 2. nem tetszett annyira... nem vok rajongó de biztos megnézem az összes filmet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 16, 2008 Author Share Posted Július 16, 2008 csakhatudsz csatlakozom hozzád én is fanatikus HP rajongó vagyok smile.gif de lehet a határokon kívül is néha laugh.gif én nagyon várom a filmet csak ne rontsák el mint pl a 3ast dry.gif dry.gif REPÜLŐ dementor dry.gif dry.gif huh.gif laugh.gif nah ott akadtam ki nagyon dry.gif nekem a 3. az egyik kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Ez is ugyan olyan vacak lesz mint a többi .Inkább a könyv,ott jó De ez nem azt jelenti,hogy nem nézem meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 a bemutató tartalam: Fekete képernyő, Dumbledore hangja hallatszik: "Harry, még egyszer meg kell kérnelek, hogy tedd meg a lehetetlent." Ezután megjelenik a cím és a megjelenés dátuma. akit érdekel nézz meg akit nem az majd élőben. am 15mpes a bemutató....izgi...nagyon hosszú...hhűűűhhaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 én már csak azért is megfogom nézni, mert a régebbi HP részeket is láttam, akkor legalább végignézem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 szerintem a könyvek az igazán jó dolgok!a film a lusta embereknek van meg azoknak akik már olvsták és el szeretnék képzelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 19, 2008 Author Share Posted Július 19, 2008 joxy17:hát ebben tévedsz legalábbis szerintem mert nekem elég nagy a képzelő erőm,nem kell hozzá film.Évről évre az egyetlen csalódásom a filmben a szereposztás,és ez idén sem lesz másképp elnézve a Lumpsluck-ról készült fényképet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Szerintem a könyv nagyon jó lett remélem a film is lesz olyan jó de bizti hogy nem . Az Inferiusokra nafyon kívéncsi vagyok!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Azt nem lehet tudni, hogy Magyarországon mikor lesz a mozikban? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Google :/ A hatodik mozifilmet ismét David Yates rendezi, a főszerepben pedig a már jól ismert színészek bukkannak fel. A premier 2008. november 21-én lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Eddig mindet láttam vagy premier vagy második napon, de erősen gondolkozom, hogy ezt megnézzem-e, mert ebbe hal Meg Dumbi. Amúgy a 7. film 2 részes lesz, az első 2009-be, a második 2011-be jön csak ki! Ez így eléggé gáz. De most koncentráljunk a 6-ra. Már van egy kiszivárgott előzetes: Fekete háttré, Dumbledore hangja hallatszik: "Harry, ismét meg kell kérjelek, hogy tedd meg a lehetetlent...!" Ezután csönd>>>cím és a megjelenés dátuma. Hűűűűhaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 nekem is a 3. rész volt, ami kevésbé tetszett de a 6. könyv az nagyon jóra sikeredett!!! szerintem mindegyik részben van direkt valami, amit azért írt bele rowling, hogy megnehezítse a filmesek dolgár, és a 6. rész tele van ilyennel. nagyon várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 zsepi: A téma nyitója alapján a premier USA-ban lesz november 21.-én, nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Jah. A magyar premiert is november végére írják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 joxy17:hát ebben tévedsz legalábbis szerintem mert nekem elég nagy a képzelő erőm,nem kell hozzá film.Évről évre az egyetlen csalódásom a filmben a szereposztás,és ez idén sem lesz másképp elnézve a Lumpsluck-ról készült fényképet hidd el nekem is nagy a képzelő erőm ezért írtam h az igazán jó dolgok a könyvek!ez alatt azt érettem amit Te elképzelsz az a jó! igen a filmben a szereposztás nem a legjobb én főleg Lupinnal nem vagyok kibékülve de például Piton vagy McGalagony prof szerintem jók lettek!az én képzelő erőm is marha nagy ezért nem is tetszik pl a 3as film!a többi se a toppok toppja de messze jobb mint az!ott mindent összekevertek!azt úrja kéne forgatni <_< amúgy valószínű amúgy itt az előzetes amiről írtam nagyon gyér!!!! http://www.youtube.com/watch?v=S9Az919nQjI ennél rövidebb nem is lehetne!am aki nemért angolul leírtam feljebb a szöveget h mit mond! majd mondjátok el h kinek hogy tetszett bemutató? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 20, 2008 Author Share Posted Július 20, 2008 Amúgy a 7. film 2 részes lesz, az első 2009-be, a második 2011-be jön csak ki! Ez így eléggé gáz. Én úgy halottam, hogy a 7/1 az 2010 végén a 7/2 2011 májusában jön ki, tehát max fél évet kell várni a tényleges befejezésre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 igen én is az utóbbi verziót hallottam! am találtam egy elég jó Fan videot ami képekből áll ilyen rajzolt de szerintem marha jó az elején kell túlesni az annyira nem jó az ének miatt de a folytatás jó http://www.youtube.com/watch?v=dUwnEQFTRn4&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 20, 2008 Author Share Posted Július 20, 2008 ja télleg marha jó, csak egy két helyen nehéz felismerni benne a magát a Harry Pottert,tehát egy két helye, mintha nem is arról szólna, d télleg naon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 majd mondjátok el h kinek hogy tetszett bemutató? hát annyira jó, mint Quasimodo hátúszásban... (nem tudom, hogy a nevet jól írtam-e le ) keresve sem találtam ennél rövidebb filmelőzetest Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts