larive Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Minden idők legzöldebb ogréjének története 2010-ben folytatódik, jelezték a DreamWorks munkatársai. A rendező személye még nem ismert, ám a szereplők hangjára már megvan a színészgárda. Ugyanazok kölcsönzik a figuráknak a hangjukat, mint a korábbi Shrek epizódokban, tehát Cameron Diaz, Antonio Banderas, Eddie Murphy és Mike Myers. Jeffrey Katzenberg producer az egyik interjúban elmondta, hogy már javában folynak a negyedik rész munkálatai, és az ötödik lesz az utolsó része. A befejező rész történetéről a következőket árulta el: [...] "Ez a vége a történetnek, mely a kezdetekről fog szólni, és azt hiszem, részben a tisztességről, részben pedig a kitartásról, mely fogalmak nélkül elképzelhetetlen, hogy tegyük a dolgunkat. Alapvetően viszakanyarodunk a történetben, hogy megértsük, hogyan került a mocsár magányába Shrek. Megmutatjuk a történetét." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 9, 2008 Author Share Posted Július 9, 2008 Hát én nem tartom olyan jó ötletnek, hogy még több részt csinálnak a shrekből...........nekem már a három is sok volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Nyakesz Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Viszont a kis leírás szerint "megmutatja" a történetet...tehát fény derül arra mi miért történt kb az első 3 részben Szerintem nem sok még ez a rész, és hogy tényleg befejezze a storyt a 3. rész kevés! Mivel a vége is kissé elharapott... ez legalább pontot tesz majd az I-re Én várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Nem nagyon várom, a három sem volt már igazán jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Hát el lehetett vigyorogni az eddigi 3 részen is, megnézem majd a folytatást is, de nem várom túlzottan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenki Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Első kettő zseniális volt, a 3. pocsék. Nem kell ez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Az első 2 télleg jó volt a 3 már kevésbé de a négyet non várom kivi vok rá mi történt shrekkel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 shrek az gondolom hogy vígjáték akar lenni, nem nevettem rajta olyan nagyokat... megnéztem az első 3-at, ezért a 4-et is megfogom, de lehet hogy várni fogom majd a végét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Hát én nem tartom olyan jó ötletnek, hogy még több részt csinálnak a shrekből...........nekem már a három is sok volt Ameddig 1Ft hasznuk is van rajta addíg folytatni fogják és ha kell még Shrek 113 is lesz (persze ez a Ft jelképesen hangzott mivel ők gondolom nem Ftba számlálják a zsíros bevételt ) Én azt mondom hogy amíg jó és nem erőltetet addig csinálják Legalább valami aranyos mesét is látnak a gyerekek nem csak a sok sz*r japán értelmetlen hülyeséget... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 Már jön a 4?? Én még a 3-at sem láttam,ideje lenne megnéznem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rentai Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 én viszont várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Zoleee- Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Én is várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bboss62 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Az első rész fergeteges volt a kettő már csak jó a három meg épp hogy nézhető.... ....A negyedikhez nem fűzök sok reményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeNe Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 A Wall-E jó volt. Abból kéne inkább második rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaqy Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 ez szerintem már eröltetett lesz. mondjuk még mindíg jobb mintha egy táncoló pingvint néznék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 nekem nagyon tetszett mindegyik, várom hát a harmadik utáni részt is. kiváncsi vagyok hány "Eels" szám lesz a filmzenék között... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kawa85 Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szerintem is az első volt a legjobb, még a második is elment, a három már csak a pénzről szólt, maga a film kritikán aluli. A négy már egyáltalán nem kéne...de a pénz nagy úr. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 hát szerintem ez az egy rész még belefér. én nekem naagyon tetszett az összes Shrek rész, pedig nem vagyok valami nagy animációs film rajongó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Augusztus 6, 2008 Share Posted Augusztus 6, 2008 Vázolom a helyzetet Első rész jó volt. Második is még elment. Harmadik szar volt. Ez még szarabb lesz. Az ötödik lesz a legszarabb. Ennyi, kész, passz, vége. (PONT) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeNe Posted Augusztus 12, 2008 Share Posted Augusztus 12, 2008 De Ken, mi lesz a hatodik résszel? Márpedig erről addig fogják nyúzni a bőrt, amíg csak lehet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 bár azzal h a minél több részt forgatnak 1 filmből szinte mindig minőségromlás keveredik ki, én kíváncsian várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Én csak az első 2-őt láttam A Harmadik annyira nem izatott. De szerintem ezt megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Tankrazor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Szerintem nagy hiba volna folytatni.A 3. rész így is lerombolta a Shrek mítoszt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 25, 2009 Share Posted Február 25, 2009 A Shrek 4 sztorija Alternatív univerzum a Shrek 4-ben? A neten megjelent a Shrek 4 állítólagos története. Eszerint kedvenc ogrénk egy alternatív Túl az Óperencián-ba csöppen, ahol semmi sincs úgy, ahogy azt eddig megszokta. A hivatalosan Shrek Goes Forth címet kapott negyedik film körül eddig elég nagy volt a csend, de talán ez most végre megtörik és érdemi információk látnak napvilágot a nagyon várt animációs mese következő epizódjáról. Felkerült a netre egy szinopszis, mely elvileg a 2010-ben megjelenő rész története. Shrek életébe beköszöntött a nyugalom. Miután az emberek már nem próbálják megölni, megküzdött egy sárkánnyal, megmentett egy gyönyörű hercegnőt és kivívta apósa tiszteletét, kissé unalmassá vált az élete. És ekkor lép be Rumplestiltskin, aki átrepíti egy másik unvierzumba, egy jóval sötétebb Túl az Óperencián-ba. Itt Rumplestiltskin a király, Shrek és Fiona soha nem találkoztak, az emberek pedig gyilkolják az ogrékat. Shrek ismét kénytelen megküzdeni barátaiért és szerelméért. (SG) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedera72 Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Nekem annyira nem jön be, de a gyerekek imádják! Elvégre első sorban a gyerekeknek szól, meg persze gyermeklelkű felnőtteknek is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 Hankock szerintem elég véres lenne ha az lenne a története . Remélem nem tolják el! Arra a részre kiváncsi vagyok viszont amelyikben megmutatják hogy élt shrek az első rész előtt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andro666 Posted Április 9, 2009 Share Posted Április 9, 2009 Én várom a negyedik részt. Kíváncsi vagyok. Az első 3 rész fergeteges volt! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
green Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 "Elvégre első sorban a gyerekeknek szól", ezt vitatnám "meg persze gyermeklelkű felnőtteknek is!" ezzel viszont egyetértek Az első után abba kellett volna hagyni, sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupák95 Posted Április 12, 2009 Share Posted Április 12, 2009 Az első két rész ott volt a topon,a harmadik az elég kínos volt,egy-két poén akadt csak benne.Bízom benne ,hogy a forgatókönyvírók összekapják magukat és újra valami fergetegessel rukkolnak elő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktor520 Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 gyerekeim és én, már nagyon várjuk 4részt nekünk tetszet az 1.2.3rész is!. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts