pista233 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Így van Giorgio Moroder egy zseni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 ez a topic nem arra van hogy a zenei ízlést vitassuk.én lepontoztam.nekem is volt hogy amit én szeretek és szerintem a legjobb azt 2re pontozták.csak mert másnak tetszik azért pontozzam 10re?én sem voltam felháborodva hogy lepontoztak.megnéztem,meghallgattam nem tetszett.amúgy sem,mert gyűlölöm az ilyesfajta cuccot.a zenei műveltség pedig nem a pontozással kezdődik.és továbbra is fogok alacsony pontot adni vmire ami nem tetszett.nehogymár meglegyen mondva mire pontozzak?ne más akarja megmondani hogy milyen zene tetszen. köv:Moonspell - Night Eternal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 OFF: ízlések és pofonok. Ennyi! Viszont, abban igaza van Kr@sstheon1ynak, hogy Pink Floyd és a Beatles klasszikusnak számít a maga műfajában. Szóval, még ha nem is tetszik, legalább tiszteletből nem 1 pontot adunk nekik. Még bele gondolni is szörnyű, hogy ha nem lettek volna ők, akkor hol tartana a mai világban a rock és a metál: SEHOL! Mondjuk a Beatlest én sem szeretem, de ettől függetlenül elismerem a munkásságukat. A Pink Floydra meg alap, hogy 9 pontnál nem adok kevesebbet, mivel fiatalabb koromban rengeteget hallgattam őket... főleg a The Wall című albumukat. Na az zseniális! Csak ennyit akartam! OFF vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 oké ha ennyire zavar mindenkit bocsit kérek hogy így lepontoztam.nekem akkor sem tetszett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Giorgio Moroder a világ egyik legjobb szintetizátor mágusa.Aki meg zsenikre 1 pontot ad annak a zenei műveltsége a béka sejhaja alatt van.Ennyit erről. Lehet, hogy neked zseni, de nekünk nem, mert nem bírjuk ezt a stílust. Meg miért adna valaki több pontot (ha nem tetszik neki), mint amennyire őt tartja??? Látom nem fogtad fel, hogy eltérő zenéket hallgatnak az emberek, és nem kéne olyasvalakire erőltetni a zenei ízlésünket, aki nem vevő az adott stílusra. Bad Religion - New Dark Ages http://www.youtube.com/watch?v=RGqA1lNXYhg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 OFF: Nem tudom, Ti hogy látjátok, de ennek az egész játéknak az a lényege, hogy hogyan fikázzuk le a másik ízlését. Többek közt ezért hagytam abba a belinkelgetést. Én tisztában vagyok, hogy nem mindenki szereti azt, amit én. Miért szeresse mindenki? Különbözőek vagyunk, különböző zenéket hallgatunk. Ettől szép az élet. El kell fogadnunk a másik ízlését és tolerálnunk. Én csak azt nem bírom, ha valaki elítéli, meg leszólja azt a stílust, amit én szeretek. Nem fogok (felhasználó)neveket mondani, de amíg bőszen linkelgettem zenéimet, páran egész regényeket írtak arról, hogy mennyire "sz*r" az amit én hallgatok (ha érdekel titeket nézzétek a korábbi bejegyzéseket). Most őszintén: ki a francot érdekli, hogy miért nem bírja? Nem szereti és pont! Nem kell kisregényeket írni, hogy attól "sz*r" a BM, mert hogy néznek ki a tagok és, hogy Bibliát tépkednek... Ha én ezt akarom hallgatni, akkor úgy is ezt fogom. Mellesleg, én sem hallottam soha életemben Giorgio Moroderről és a munkásságáról. Több mint valószínű én is kevés pontot adtam volna rá... Én a rock és a metál "történelmében" vagyok jártas. És azok, akik igenis meghatározóak voltak az imént említett zenei stílusok fejlődésében, azokat tisztelem és becsülöm, még akkor is, ha nem tetszik, amit játszanak. OFF vége Bad Religion - New Dark Ages: 7/10 Tegyetek helyettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 OFF: Nem tudom, Ti hogy látjátok, de ennek az egész játéknak az a lényege, hogy hogyan fikázzuk le a másik ízlését. Többek közt ezért hagytam abba a belinkelgetést. Én tisztában vagyok, hogy nem mindenki szereti azt, amit én. Miért szeresse mindenki? Különbözőek vagyunk, különböző zenéket hallgatunk. Ettől szép az élet. El kell fogadnunk a másik ízlését és tolerálnunk. Én csak azt nem bírom, ha valaki elítéli, meg leszólja azt a stílust, amit én szeretek. Nem fogok (felhasználó)neveket mondani, de amíg bőszen linkelgettem zenéimet, páran egész regényeket írtak arról, hogy mennyire "sz*r" az amit én hallgatok (ha érdekel titeket nézzétek a korábbi bejegyzéseket). Most őszintén: ki a francot érdekli, hogy miért nem bírja? Nem szereti és pont! Nem kell kisregényeket írni, hogy attól "sz*r" a BM, mert hogy néznek ki a tagok és, hogy Bibliát tépkednek... Ha én ezt akarom hallgatni, akkor úgy is ezt fogom. Mellesleg, én sem hallottam soha életemben Giorgio Moroderről és a munkásságáról. Több mint valószínű én is kevés pontot adtam volna rá... Én a rock és a metál "történelmében" vagyok jártas. És azok, akik igenis meghatározóak voltak az imént említett zenei stílusok fejlődésében, azokat tisztelem és becsülöm, még akkor is, ha nem tetszik, amit játszanak. OFF vége Bad Religion - New Dark Ages: 7/10 Tegyetek helyettem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 OFF: Nem tudom, Ti hogy látjátok, de ennek az egész játéknak az a lényege, hogy hogyan fikázzuk le a másik ízlését. Többek közt ezért hagytam abba a belinkelgetést. Én tisztában vagyok, hogy nem mindenki szereti azt, amit én. Miért szeresse mindenki? Különbözőek vagyunk, különböző zenéket hallgatunk. Ettől szép az élet. El kell fogadnunk a másik ízlését és tolerálnunk. Én csak azt nem bírom, ha valaki elítéli, meg leszólja azt a stílust, amit én szeretek. Nem fogok (felhasználó)neveket mondani, de amíg bőszen linkelgettem zenéimet, páran egész regényeket írtak arról, hogy mennyire "sz*r" az amit én hallgatok (ha érdekel titeket nézzétek a korábbi bejegyzéseket). Most őszintén: ki a francot érdekli, hogy miért nem bírja? Nem szereti és pont! Nem kell kisregényeket írni, hogy attól "sz*r" a BM, mert hogy néznek ki a tagok és, hogy Bibliát tépkednek... Ha én ezt akarom hallgatni, akkor úgy is ezt fogom. Mellesleg, én sem hallottam soha életemben Giorgio Moroderről és a munkásságáról. Több mint valószínű én is kevés pontot adtam volna rá... Én a rock és a metál "történelmében" vagyok jártas. És azok, akik igenis meghatározóak voltak az imént említett zenei stílusok fejlődésében, azokat tisztelem és becsülöm, még akkor is, ha nem tetszik, amit játszanak. OFF vége Bad Religion - New Dark Ages: 7/10 Tegyetek helyettem! Én ezzel egyetértek, de egyszerűn egyes emberek nem bírják felfogni, hogy ha nem tetszik, akkor nem fogok előtte fejet hajtani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pista233 Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Na, látom még mindig ott jár a topik ahol tegnap..!Egy kis vidámság!:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 10/7 Nightwish - Wish I Had An Angel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Legjobb verziója a klippnek.Először Lengyelországban láttam. 10/9 HURTS - Better Than Love http://www.youtube.com/watch?v=bn8tBgI1BVQ Lehet, hogy neked zseni, de nekünk nem, mert nem bírjuk ezt a stílust. Szerintem nálad kicsit jobban értők mondták, hogy zseni az illető.Így mondhatsz akármit is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Szerintem nálad kicsit jobban értők mondták, hogy zseni az illető.Így mondhatsz akármit is. Istenem...te ennyire hülye vagy???? Vagy csak direkt vagy ilyen majom?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Persze, hogy direkt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Remélem itt lezártuk a témát, nem akarok senkivel rosszban lenni, de légyszíves megérteni, ha egyszer nem tetszik, akkor nem, lehet bármilyen zseni az adott műfajban, ha nem szeretem, akkor nem fogom annál többre értékelni, mint amennyit szerintem ér... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 he he tök jól elvunk,csak nem azt csináljuk amit kell. én is lezárom ezt a témát azzal hogy Sick Of It All-nak van igaza. TESTAMENT - More Than Meets The Eye Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 Köszi sas1942 10/10 CAVALERA CONSPIRACY - Sanctuary (UN-censored) http://www.youtube.com/watch?v=rIj3kpPYh1M Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 10/9 UNSUN - Whispers Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 A zene 10/8 A csaj 10/20-as Flogging Molly - "Drunken Lullabies" Side One Dummy http://www.youtube.com/watch?v=pDwlGbEcJ6Y Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 10/10 ez jó. Amoral - Other Flesh Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 10/10 KONFLIKT-MRTVA PLANETA II -->az egyik kedvenc http://www.youtube.com/watch?v=7D0EPP-P9qA&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 Ez valami gusztustalan UFO (slovenský jazyk?) nyelven van amit nem értek.Ráadásul a zene is silány.Gitároznak benne és így megér 2/10 pontot. Dream Theater - The Glass Prison Pt. 1 http://www.youtube.com/watch?v=P0wk7pw5pqA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/10 szeretem a DT-t.szerintem nem is tudod miről zenél a Konflikt.tuti hogy a begyedben van a punksrác,mert mellém állt és megmondta amit gondol. King Diamond "Give Me Your Soul" voltam már csomó konflikt koncerten és haláli bulikat csinálnak.én lehet hogy lepontoztam azt a szintis vmit,de nem kezdtem el ócsárolni,milyen ki****tt szar,zseni ide vagy oda lesz**om.és látod?nem kötekedésből írtam,ezt csináltad te is mert lepontoztam.és mostmár koncentráljunk a feladatra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/10 szeretem a DT-t.szerintem nem is tudod miről zenél a Konflikt.tuti hogy a begyedben van a punksrác,mert mellém állt és megmondta amit gondol. King Diamond "Give Me Your Soul" voltam már csomó konflikt koncerten és haláli bulikat csinálnak.én lehet hogy lepontoztam azt a szintis vmit,de nem kezdtem el ócsárolni,milyen ki****tt szar,zseni ide vagy oda lesz**om.és látod?nem kötekedésből írtam,ezt csináltad te is mert lepontoztam.és mostmár koncentráljunk a feladatra. Hát látod, vannak még ilyen emberek...amúgy nem nagyon érdekel, ki nem bír, vannak elég sokan mögöttem, akik kedvelnek, (nagyon is) úgyhogy ilyen arcokon nem akadom fenn 10/9 Cattle Decapitation - "Regret and the Grave" Metal Blade http://www.youtube.com/watch?v=k3LXOtI-WFk Kr@sstheon1y-nak sok szeretettel ajánlom eme csodálatos zenét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/10 Whitechapel "This Is Exile" én meg ezt ajánlom he he Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/10 Limp Bizkit - Break Stuff http://www.youtube.com/watch?v=ZpUYjpKg9KY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/7 bocsi,de nemigen szeretem őket. THE AGONIST - and Their Eulogies Sang Me to Sleep Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 A csaj hihetetlenül szép , már csak ezért is 20pont (és a zene is jó persze ) Semmi gond Linkin Park - "In The End" http://www.youtube.com/watch?v=eVTXPUF4Oz4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/8 ha ennyire tetszik a csaj akkor legyen még egy ilyen:THE AGONIST - Thank You Pain Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Húú.A csajhörgés. Soha nem bírtam igazán ha a csajok hörögnek (ehhh. :D ) de ez a zene nem rossz.Olyan 7.854/10 The Mars Volta - Televators http://www.youtube.com/watch?v=KPeSbITit5U Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 10/5...nyugis kis szám Bridge To Solace - When There's Nothing Left To Die http://www.youtube.com/watch?v=FoY17HnU-r8&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts