babettka Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 Gépeld be nyitott szemmel az orroddal ,a könyököddel és a nyelveddel azt hogy villanykapcsoló!!! Nekem így sikerült: Orr: ooqhaidwö9oő Könyök: villanyxkpcsoló Nyelv: villsankapcsoló könyökkel a legkönnybb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fanok Posted Július 7, 2008 Share Posted Július 7, 2008 ez már tényleg nagy pofátlanság,koppintás,de azért: orr: fg9oowqhjysiaqpüfdwsoloó könyök: vbgfioollosanhjkpőfgvoopóü nyelv: bvoiléklésanbxyklsappcsdoiló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szandi97 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Orr: villanykapcsoló ( Nem csaltam!!! Csak pici orrom van :$ ) Könyök : viollanykaypéc sxolóő ( hát őő izéé.. xD Orral jobban megy ^^) A nyelvet nem csináltam meg.. picit undi lenne.. :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 én már unom ezeket a témákat...3 ilyen téma van, most jön a 4. annyi különbséggel hogy itt a 3 témáról lett ellopva az ötlet. De azért megcsinálom Orr: villaanykapc sxlk j jn j nhnnzunbb hbvf fd fd (sikerült volna csak nincs hozzá türelmem) Könyök: vikkn mn mxyas csopó (ehez sem volt türelmem) Nyelvet most kihagyom, pár hónapnyi kosz van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilkaz Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Na, én is megpróbálom Orr: vilanbyakpcsokloó Könyök: vbioléléasnmyklsadpővc dsopp.léóü ( ) Nyelvel nem próbálom, nagyon gusztustalan lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 orr: villanykapcsoló könyök: cv ikllanyxkaspécvsdoklóü nyelv: vilan ykaaaaaaaaapcssssssssssssssolóóóóóóóóóóó néhánynál hosszan lenyomtam (látható) a tesóm megöl a csulás billentyűzetért XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balboka Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Orr: villanykapcsoló Könyök: vikllanykapécsolóő Nyelv: villanapcsoló Egész jól sikerült bár a billentyűzetnek rossz volt az íze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
raidon011 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 fvgi8ololwqhnjaykiqapcdsoplo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
relaxkecske Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 fv89iololaqnhaikqaöpdw9ooó ---> orral vgbilléa nyxjkayípéc saioló ---> könyökkel villanykapcsoló ---> nyelvel sikerült XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danii0602 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 bolond leszek a billentyűket nyalizni!!! csupa retek. és kicsit büdös is (mivel a tesómé) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1988 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 orr: fvg89llanykapcsoló könyök: v bkil,l,san yxmkasl cvlol,óő nyelv: villanykapcsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matany Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Orr: villanykapcsooló Könyök: villqajmnyíklappcsoló Nyelv:EZT KIHAGYOM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FECKA1 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 orr: vfg8898illanjhyakiwapdxcswcsolúó könyök: vc ik.ll.asn yxaqaüpődcwspoélóü nyelv: villanykacsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vfts96 Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 orr: villanykapcsoló könyök: vkil.léasnykljaspcsoléó nyelv: villanykapcsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 orr: villanykapcsoló Könyök: villanykapcsoló nyelv: villanymapcsoló és a könyök nem csalás!! kicsit kiálló csontal könnyű nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 orr: vlanykapcsoló könyök: vcilélanykaspőcvsopllóú nyelv: viillanykapcsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Augusztus 21, 2008 Share Posted Augusztus 21, 2008 orr: villasykiaqppdfswoölopó könyök: vb ki.lé.,saynmjyxk,lyaísépllcvxsdol,lóúő nyelv: vil,lö,ayín k,9yíp,ploklóúő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tafibt Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 orr: villanykapcsoló könyök: villanykapcsoilkó nyelv: villanykapcsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brok3n Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 Orr: fvillanxkapcsoló Könyök: iulkélkéasbnyxkapcvdsiolüó Nyelv: vcillanykapcxsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 orr (a felénél becsuktam a bal szememet) : vboiéépaqnykapcsoló Könyök violllsan myxkkspőévcplé nyelv: kihagyom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 25, 2008 Share Posted Augusztus 25, 2008 f8ooqhaiqüdwo -->orral villayínb yxkapsoló ---> könyökkel villanykapcsoló ---> nyelvvel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferike0078 Posted Augusztus 27, 2008 Share Posted Augusztus 27, 2008 Orr: villanykapcsolo Könyök: vikllan kpcolo Nyelv: vilayaspcdl,lo Ez qrva jóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Orr:villanykapcsoló Könyök:vgfikloloayqnjhmyxkasopciioó Nyelv:villanykapcsoló Király 2 sikerült :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 orr(höhö notebook :DD ) villanykapppcsoló könyök: vvvvvviillAN YKAéépőccccsaúól., (egy kicsit nagy a könyököm xD ) bütyökkel próbáljátok ki ;D: villasnykaspcsdxoloúó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szunyi50 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Gépeld be nyitott szemmel az orroddal ,a könyököddel és a nyelveddel azt hogy villanykapcsoló!!! Nekem így sikerült: Orr: ooqhaidwö9oő Könyök: villanyxkpcsoló Nyelv: villsankapcsoló könyökkel a legkönnybb orr: villykapsoló nyelv: villanykapcsoló könyök: villanyklaőpvsopló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 orr: villanjyxkapcvsaolóü nyelv: villlanykapcsoló könyök: v biklloaqyn k,ayép cvxlol.óú könyökel a legrosszab:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 orr: viololqanhyakaqpcswoló nyelv: villanykapcsoló könyök: vikl.lnyk,apéc solló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallucinations Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 orr: vfiooqaykiapwoló könyök: villanykapcsoló a nyelvet kihagyom, bocs könyökben jó vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 fg89ooqyíhjsaioqaüpdwwsöop- ez volt az orr violléasnyx,salé cvdolló könyök villanykapcsoló - nyelv poooower geccc de nyálas az egész billentyűzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Orr: villanykapcsoló Könyök: viiillanykapcsoló Nyelv: villnycskapcsoló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts