Manfred von Richthofen Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 sztem egy magyar katonákról szóló első világháborús filmet lenne jó csinálni mert ienről még nem hallottam nagyapámnak voltak egész kalandos élményei a lövészárkokban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 ha a wolfenstein-Return the Castle című játékból filmet csinálnánk fasza II.világháborúba játszódó horror lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 abból akaranak is ha jól tudom csak még nem jelentették be hivatalosan de olvastam róla h fognak csinálni belőle ha minden igaz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 Még a Darren Shan könyveket is lehetne mozivászonra dobni, lenne akkora kasszasiker mint a HP-filmek, sőt, lehet h nagyobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gitta2000 Posted Augusztus 1, 2009 Share Posted Augusztus 1, 2009 Lenne 1 -2 h ozzá szólásom nekem is, Robin Cook film változatai is csúcs szupik lennének már aki szereti ezt a műfajt sőt ha hasonló filmeket gyártanának mint a szitakötő vagy a hatodig érzek sorolhatnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Augusztus 2, 2009 Share Posted Augusztus 2, 2009 Nemtudom, hogy írták-e már, de én a Crysis-t szívesen megnézném a moziban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.janna Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Amikor megláttam a topic címét, én kicsit máshogy fejeztem be: Filmek amiket meg kellene csinálni... ...rendesen. Mivel most a Battle Royale című remekművet olvasom (immár másodjára), egyre jobban felzaklat a tudat, hogy a film, ami belőle készült az egyik legrosszabb feldolgozás volt, amit valaha láttam (azért nem a legrosszabb, mert a Dragonlance nevű istenharagja még a BR-t alulmúlja). Nade hogy mit is látnák szívesen? Könyvekből: A Gergő sorozatot, és a Csodaidőket, bár egyik se a jó öreg magyar alacsony költségvetésű produkciókra van szabva. XD Játékból: Lineage II!!! Persze, MMORPG, nincs nagy sztorija (kivéve, ha valaki utána nem jár ), de azért elég brutál dolgot lehetne belőle kihozni. Folyatást: Csillagkapu!! O'Neill-lal, és ha már mindenképp szinkronosan, akkor az első verzióval. Szerinted rossz volt a BR filmadaptáció? Akkor készülj fel, mert jön az amerikai remake... szal... nocomment. Örülök, hogy látok valakit, aki szereti a Battle Royale könyvet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.janna Posted Augusztus 15, 2009 Share Posted Augusztus 15, 2009 Szerintem a Trópusi vihar-hoz forgatott kamu trailerekből kéne filmet csinálni Hájasék, Sátán sikátora, Jámbor Jack... xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombur Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 A Vice City filmverziója felesleges. Ennek az az oka, hogy már létezik, ugyanis a Vice City egy az egyben a Sebhelyesarcú ,,koppintása''. Nézd meg, nem rossz film. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 mondjuk egy Fallout filmet megnéznék vagy mondjuk egy GTA IV-et! vagy egy jó paródiát már oan rég láttam jót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Én egy Splinter Cell filmnek örülnék. Például csinálhatnának egy teljesen új történetet, vagy elkezdhetnék feldolgozni mind az 5 részt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a főszerepben szívesen látnám George Clooneyt. Lehet nem a legjobb színész, de Fisher helyére nem igazán tudnék más arcot elképzelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Én a GTA San Andreast szívesen megnézném ugyanis fantasztikus szotira van a játékban is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Felejtsétek már el ez ezeket a GTA filmeket... Rengeteg gengszterfilm van, azok mondhatni olyanok, mint a GTA. Nem kell külön még egy tök ugyanolyan film, a GTA névvel eladva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 De a God of War az nagyon faszányosan lenne megcsinálva ha egy sikeres rendező venné kézbe a dolgot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Még a Darren Shan könyveket is lehetne mozivászonra dobni, lenne akkora kasszasiker mint a HP-filmek, sőt, lehet h nagyobb! emlékezetem szerint a "Rémségek cirkusza" erős bukta volt. pedig azt én is vártam. a "Harry Potter"-t sem ártana megcsinálni - rendesen! Robin Cook film változatai is csúcs szupik lennének Robin Cook adaptációkat én is szívesen néznék. amit még kihagyhatatlannak tartok, az Isaac Asimov Alapítvány-trilógiá-ja. sajnos pletykálják, hogy Roland Emmerich meg 3D. remélem, tényleg csak szóbeszéd. de a Robotok vagy a Birodalom kötetekre is kíváncsi lennék filmként, mivel magát a könyvsorozatot nagyon élveztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
euzkadi Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Hát sok olyan kommentet olvastam amibe 1. illetve 2. világháborús filmeket említettek amelyek arrol szóljanak, hogy harcoltak a magyarok, németek vagy akár az olaszok.Sajnos ilyen filmet egy ideig nem fogunk látni. Példának okáért szerintetek az Amerikaiak engednék, hogy olyan filmet csináljon akárki amibe lemészárolják a "gyerekeiket" Első Wh.-s film még úgy ahogy belefér de az is késélen táncol mivel a Nácizmus megbélyegezte Németországot és minden szövetségesét. Bocsi az OFF-ért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Vannak németekről szóló háborús filmek... Sztálingrád, Das Boot, vagy éppen a Bukás. Sőt, már Drezda lebombázásáról is készült egy német film. Mi magyarok sajnos még nem dolgoztuk fel a II.vh.-t egy normális filmen. Pedig szükség lenne rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 De a God of War az nagyon faszányosan lenne megcsinálva ha egy sikeres rendező venné kézbe a dolgot God of War? The Movie? Nem adná vissza azt az élményt, amit a játék nyújt. Nagyon profi munka esetleg. De nagyon profi. Szerintem nem kellene bántani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 7, 2010 Share Posted Augusztus 7, 2010 Lehet h igazad van de ha olyan sülne ki a filmből mint a játékból akkor ténylwg fantasztikus lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dany234 Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 Én a Holtak hajnala fojtatását várom már 6 éve Halo filmet 2012-re ígérik, arra nagyon kíváncsi leszek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 Én nagyon örülnék,ha elkészülne a Kalandférgek című film 3. epizódja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Augusztus 19, 2010 Share Posted Augusztus 19, 2010 Jóbarátok filmre várok már egy ideje. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Szerintem a Metro 2033(könyv)-ból is összelehetne hozni egy ütős filmet . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 23, 2010 Share Posted Augusztus 23, 2010 Manhunt film jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theftman Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 ha játék adaptációról van szó akkor szívesen megnéznék egy Prey filmet. a játéknak nagyon jó története van. vagy a Half Life! igaz már jóideje vannak pletykák h lesz film/készül de semmi konkrét.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 Hitman 2 Call of Duty Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Augusztus 29, 2010 Share Posted Augusztus 29, 2010 -Jurassic Park-ot szívesen látnám új köntösben, de nem mindig ezen az egyszerű meneküljünk az életünkért szálon. -Shop Stop 3 -Gears of War-ból is megfelelő összegekért, Gyűrűk ura szintű triológiát képzelnék el. De ezek csak elgondolások, nem kell belekötni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts