NTibi82 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Ami most jutott eszembe, Dean R. Koontz könyveiből lehetne filmet csinálni.szinte az összesből. Nagyobb horror-misztikus-thriller írónak tartom, mint Kinget. És persze Clive Barker könyveiből,ahogy azt előttem említették. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregory House Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Csillagkapu film tényleg jó lenne még, de ami most eszembe jutott tuti jó filmalapanyag, az Hugh Laurie-tól a Balek annak nagy sikere lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biropepe Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Nos, én a Doom című filmet nézném meg, ahogy Damien Forrestal leírta a magyarul is megjelent (A pokol kapui) könyvében. Ami sikeredett belőle, annak sajnos semmi köze nem volt a könyvhöz, talán nem is akarták, hogy akár nyomokban is felismerhető legyen, meg asszem ezt a játék alapján készítették, na mindegy... A veszekedőknek annyit, hogy egyik kollega az aláírásában listán kínálja, kattintás után, a közeljövőben megjelenő filmek előzeteseit. Nos, a Max Payne film hivatalos honlapján látható előzetesben egy géppisztolyos fickót egy szárnyas démonszerű bácsi rángat ki az ablakon. Ennyi. Hát nem mindegy, hogy a játékban volt-e ilyen, vagy sem? Köztudott, hogy könyv, játék, vagy bármi más (most nem a forgatókönyvekre gondolok) alapján nagyon nehéz úgy filmet készíteni, hogy megmaradjon az eredeti történet, mondanivaló, stb. Amit még: kifogytam, már mindent leírtatok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Bull01 ne keverd rám a hü**eségeidet én sehol sem említettem, hogy szörny lesz benne te beszélted. Elvielg a Max Payne 2-ben amikor álmodot a csávó voltak benne ilyen repülő valamik. Én erre nem emléxek. Nem is ezt a trailert láttam én. Kezdjük ott. Hát akkor már beírom ide is. A játékban előszeretettel használták a bukott angyalok szimbólumot. A valkyr drogtól is ezt halicunálták a fogyasztói. Legalábbis a játékban. Szerintem ilyen levont-átvitt értelemben vett formában fognak szerepelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Remélem,hogy lessz Holtak háza 3,mert a kettes eleg jó. És persze Scary Movie folytatást is várok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Red alertből lehetne jó filmet csinálni,de ott van még a warcraft ,vagy a gta,vagy a silent hill folytatása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
superagy Posted Szeptember 19, 2008 Share Posted Szeptember 19, 2008 Én egy olyan horror filmet néznék meg , amiben kerubok vannak, de ha esetleg már lenne ilyen, akkor szóljatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis Posted Szeptember 22, 2008 Share Posted Szeptember 22, 2008 Én egy olyan horror filmet néznék meg , amiben kerubok vannak, de ha esetleg már lenne ilyen, akkor szóljatok a kerubok az angyalok egy csoportja (már amennyire én tudom) és Az angyalok háborúja címel már készítettek nem is egy filmet de nem ez volt az egyetlen angyalokkal foglalkozó (thriller, horror) film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 Most, hogy kicsit gondolkoztam, eszembe jutott, hogy az igényes, kihagyhatatlan filmek a '90-es években készültek (Godfather részek, A Remény Rabjai, stb.), így most 2008-09-ben már olyan maradandót nem hiszem, hogy tudnának alkotni. De azért most is vannak jó filmek, de régebben talán igényesebbek voltak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegitossj7 Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Én a Gothic 1-2-3(és még majd ami jön:D)-at nézném meg filmben. Ja meg még az Assassin's Creedet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Egy GTA alapra épülő filmet megnéznék!Nagy siker lenne egy igényes rendező kezében! A Silent Hill folytatását is várom, mondjuk a játék 2. része alapján! Fallout vagy Manhunt film sem lenne rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Én nagyon szeretném látni Steven Erikson könyveit filmben. Az biztos, hogy hatalmas siker lenne, mert nem szokásos fantasy. Vagy amilyen részletes a minimum egy mmo lenne, amit csinálhatnának belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakszi92 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Szerintem a KOTOR-t megfilmesíthetnék és még tovább is írhatnák mert nem lehet tudni mi történt Darth Revan-el és én nagyon kiváncsi lennék erre. Meg a KOTOR készítő cégének a Bioware-nek van még egy pár játéka amit megnéznék filmen pl:Jade Empire,Mass Effect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Nos, én a Doom című filmet nézném meg, ahogy Damien Forrestal leírta a magyarul is megjelent (A pokol kapui) könyvében. Ami sikeredett belőle, annak sajnos semmi köze nem volt a könyvhöz, talán nem is akarták, hogy akár nyomokban is felismerhető legyen, meg asszem ezt a játék alapján készítették, na mindegy... Nemhogy magyarul is megjelent hanem az iró is magyar csak ez az eggyik álneve, plussz ezek a könyvek (a két rész) mind inkább játékhűek. a filmnek ehez köze nem volt csak a név.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Holopainen12 Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 sztem jo lenne a Nemzet aranya 3 es A halalos irambol is meg a 4. utam egy 2-3 resz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 12, 2009 Share Posted Március 12, 2009 sztem jo lenne a Nemzet aranya 3 es A halalos irambol is meg a 4. utam egy 2-3 resz Jóhír: Nemsoká itt a Nemzet Aranya 3(kb 2010-ben) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Üdv Schumi életét megfilmesíthetnék biztos nagy siker lenne a rengeteg rajongó miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 15, 2009 Share Posted Március 15, 2009 Schumi életét megfilmesíthetnék Az király lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Március 21, 2009 Share Posted Március 21, 2009 Laurell K Hamilton-Anita Blake vámpirvadász könyveiből is jó filmeket lehetne csinálni,most ugyis sokan vámpirlázban égnek az alkonyat miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ESP Posted Március 23, 2009 Share Posted Március 23, 2009 Én szeretnék egy Tolvajtempó 2-őt látni, illetve pl. egy GTA-t filmen Ha jól tudom,a Négy Tesó című film,a SA-nak a történetére alapszik(vagy fordítva?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Április 17, 2009 Share Posted Április 17, 2009 Laurell K Hamilton-Anita Blake vámpirvadász könyveiből is jó filmeket lehetne csinálni,most ugyis sokan vámpirlázban égnek az alkonyat miatt Állítólag lesz is belőle film is, meg sorozat is. Bár személy szerint én nem tudnám elképzelni a tökéletes szereplő gárdát. Főleg azok után, hogy rengetegen látnák Salma Hayek-et Anita bőrében. Még ha hasonlítanának! A másik dolog meg, erősen 18-as korhatárnak kell lennie annak a filmnek. Ja, de ki vállalná benne a szereplést? Az Anita Blake rajongói oldalakon rengeteget lehet erről olvasni, pozitívat negatívat egyaránt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 Az Anita Blake könyvek nagyon jók, bár egy idő után már inkább Kovinak kellene a megfilmesítését folytatnia... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Summer Plump Posted Április 18, 2009 Share Posted Április 18, 2009 A Call of Duty 4 -ből lehetne egy egész jó kis filmet csinálni De csak ha nem az Uwe Boll rendezi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Jólenne egy Constantine, a démonvadász 2 is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 20, 2009 Share Posted Április 20, 2009 Schumi életét megfilmesíthetnék biztos nagy siker lenne a rengeteg rajongó miatt Idővel valaki majd csak meg fogja filmesíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Call of Duty vagy GTA vagy Splinter Cell. Ezek sikeresek lennének. Szerintem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 b.frenk : Háborús filmek vannak dögivel, Splinter Cellből meg lesz film, méghozzá 2010 -ben valamikor, sajnso még nem tudni ki lecc a főszereplő, és a történetet se lehet még tudni, én annak örülnék ha a második részből csinálnának egy filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Ha jó kezekbe kerülne, állat filmet lehetne csinálni a Fallout 3-ból, nagy hangulata lenne!Aztán ami brutális lenne az a Manhunt!A sztori adott, ezt is jól lehetne kivitelezni!Ami a szívügyem az pedig a Silent Hill!Örülnék egy folytatésnak mondjuk a játék 2. vagy 3. része alapján! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickey Posted Július 3, 2009 Share Posted Július 3, 2009 Miért ne lehetne má gyűrűk ura 4? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csmate Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 A Harry Pottert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts