nyuszko84 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Harry Potter könyveknek és igy további HP filmeknek örülnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunter86 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Harry Potter filmekbol sosem fognak kifogyni, attol nem kell felni, meghat a beveteluk se semmi, de egy Karhozottak kiralynoje masodik resznek nagyon orulnek. Na meg a Bad boys 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Amnéziának nincs története?én csak amiatt vittem végig mert fantasztikus sztem...... Amnéziának közelsincs annyira jó sztorija hogy film legyen belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bouba. Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Egy Sopranos filmet elviselnék + jöhetnének még Jay és Néma Bob filmek.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 sokan írtátok a gta-t, de gondoljatok bele. egy silány akció film lenne, csak lövöldözés meg ijenek. szal egy ojan film lenne belőle, amiből már egy rakat van. a Gyűrűk Urát lehetne folytatni valahogy, mert nagyon jó film. Jah, meg a Harry Potter befejező részeit várom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 A DMC4-ből egy jók pörgős zúzós akciót el tudnék képzelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonbz Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Hát én egy Prey filmet birnák el de nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sárkánybaby Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Amikor megláttam a topic címét, én kicsit máshogy fejeztem be: Filmek amiket meg kellene csinálni... ...rendesen. Mivel most a Battle Royale című remekművet olvasom (immár másodjára), egyre jobban felzaklat a tudat, hogy a film, ami belőle készült az egyik legrosszabb feldolgozás volt, amit valaha láttam (azért nem a legrosszabb, mert a Dragonlance nevű istenharagja még a BR-t alulmúlja). Nade hogy mit is látnák szívesen? Könyvekből: A Gergő sorozatot, és a Csodaidőket, bár egyik se a jó öreg magyar alacsony költségvetésű produkciókra van szabva. XD Játékból: Lineage II!!! Persze, MMORPG, nincs nagy sztorija (kivéve, ha valaki utána nem jár ), de azért elég brutál dolgot lehetne belőle kihozni. Folyatást: Csillagkapu!! O'Neill-lal, és ha már mindenképp szinkronosan, akkor az első verzióval. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull01 Posted Augusztus 2, 2008 Share Posted Augusztus 2, 2008 Matt24 LOOOOOOOL az a max payne amit most csinálnak kööööze nincs a játékhoz hol láttál te a max payne 1 vagy 2 be repkedö oriás szörnyeket akik elrabolják a lelked ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunzepp Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Amnéziának közelsincs annyira jó sztorija hogy film legyen belőle. itt most az Amnéziára, mint játékra gondoltok? mert ha igen, akkor szeintem az simán meg lehet filmesíteni... amúgy szerintem ilyenek jöhetnének: -Sztárom a párom 2 (igaz, más szereplőkkel) -Men in Black 3 (bár azt hallottam, hogy mintha már csinálnák) -Agyatlan ágyasok 2 (ajánlom mindenkinek az első részét, garantált hasfájás a röhögéstől ) na ezeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Augusztus 3, 2008 Share Posted Augusztus 3, 2008 Szerintem meg folytassák a Star Warst egy hetedik résszel, onnan ahol a hatodik részben abbahagyták Arról még csak könyvet olvastam.Király lenne látni filmen Luke akadémiáját a Yavinon. Őszintén szolva elegem van már a herri potterekből lehet hogy a könyv az nem olyan rossz, de a filmek szánalmasak. A Final Fantasy 8ról is jó lenne filmet látni.Vagy megcsinálni a FF 7 crisis core és a sima FF7 történetét egy filmbe.Az azthiszem nagyot ütne, lenne benne dráma bőven, és azok akik nem játszottak a 7tel rájönnének hogy miért nyűgöz le sok embert.A Final Fantasyknek nagyon király a történetük (bár a Harc szelleme nem annyira fogott meg) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert0212 Posted Augusztus 5, 2008 Share Posted Augusztus 5, 2008 halálos iramban folytatások remélem még soklessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Én nagyon szeretném, ha elkészülne a Taxi 5, mert imádom a Taxi filmeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Amnéziának közelsincs annyira jó sztorija hogy film legyen belőle. én nem azt mondtam hogy annyira jó hogy filmre lhetne vinni annyira tényleg nem jó viszont eggyáltalán nem rossz sőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Egy cikk, mely szorosan kapcsolódik a topik témájához: A Variety magazin beszámolója szerint a 300 című digitális opusz sikerén felbuzdulva a közeljövőben egyre több görög eposzt rendelnek majd be a stúdiók: a következő a listán Xenophón Anabaszisza lehet, amely a Tízezrek epikus küzdelmekkel tűzdelt útját írta le. A Tízezrek kalandja azonban jóval kevésbé ismert, mint a 300 spártai katona helytállásának története, ám ennek ellenére nem kevésbé mozgalmas. A történet az ifjabb Kürosz sikertelen hadjáratáról szól bátyja, II. Artaxerxész perzsa nagykirály ellen, illetve zömben görög zsoldoscsapata, a Tízezrek híressé vált vándorlásáról. A hadjáratban és a vándorlásban Xenophón maga is részt vett, sőt a vándorlás közben a Tízezrek egyik vezetője volt. Önmagáról egyes szám harmadik személyben beszélt, a történetmondás új módszerét honosítva meg. A hadjárat azért lett sikertelen, mert - Xenophón szerint a görög zsoldosoknak köszönhetően - i.e. 401-ben a trónkövetelő Kürosz Babilon közelében megnyerte a kunaxai csatát, de ő maga életét vesztette az ütközetben és ezzel a hadjáratnak sem volt további értelme. Tisszaphernész szatrapa ráadásul hitszegően megölette Klearkhosz spártai hadvezért és a görögök több vezetőjét is. A sereg - részben Xenophón rábeszélésének engedve - úgy döntött, hogy nem hisz a perzsák szavának és nem adja meg magát, hanem a rövidebbnek és biztonságosabbnak gondolt úton, észak felé elhagyja a perzsák birodalmát. A Fekete-tenger délkeleti partjaira vezető útján teljesen magukra voltak hagyatva Anatólia fennsíkja ellenséges területein, kapcsolatuk nem volt az anyafölddel és utánpótlásuk sem akadt, abból éltek, amit út közben tudtak elvenni, vagy - ha piacot nyitottak nekik és pénzük is volt - vásárolni. A hosszú, veszélyes és fáradságos vonulás után a tízezrek a Madur hegyről pillantották meg a tengert. Ekkor hangzott el a híres örömkiáltás: "thalatta, thalatta" ("a tenger, a tenger"). Még ezután is sokáig tartott és sok viszontagságot követelt, hogy hazaérjenek, innen viszont már hajóval hírnököt küldhettek, hogy segítséget kérjenek a hazai földről. Az Anabaszisz (görög írással Aνάβασις) a görög hadvezér és történetíró Xenophón egyik leghíresebb műve, amely teljes terjedelmében fennmaradt. A mű egyben az ógörögöt tanulók egyik első klasszikus olvasmánya. Az Anabasziszt dolgozta fel Sol Yurick The Warriors című regénye, illetve az utóbbi alapján készült az azonos című 1979-es Walter Hill-film. Ilyen feldolgozás Michael Curtis Ford A Tízezrek című regénye is. A stúdiók eddig nem álltak elő lehetséges rendezővel, ám az már bizakodásra adhat okot, hogy a forgatókönyvet Robert Schenkkan, az HBO miniszériáinak egyik bevett szerzője jegyzi majd. Tanácsadóként bevonják majd a Róma című sorozat tanácsadóit is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haboo Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 én a Wass Albert könyvek megfilmesítésének örülnék. nem azért mert nem szeretek olvasni, hanem többen megismernék meg nem lenne unalmas mint a többi sz*r sorozat. ha lenne pénzem még fizetném is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 9, 2008 Share Posted Augusztus 9, 2008 Bull01: Én láttam a Max Payne előzetesét abban nem voltak szörnyek. A Max Payne mind2 részét végig vittem ezt tegyük hozzá. Az előzetesben se láttam szörnyeket. Lehet rosszat álmodtál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@lázs Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 MANHUNT filmet akarok!!!!! abból lehetne egy jó kis szadulós filmet csinálni van már olyan film biztos cak én azért megnézném....GTA az játéknak jó nem filmnek sztem...Die Hard 5??? ezekből lehetne sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 A Variety magazin beszámolója szerint a 300 című digitális opusz sikerén felbuzdulva a közeljövőben egyre több görög eposzt rendelnek majd be a stúdiók: a következő a listán Xenophón Anabaszisza lehet, amely a Tízezrek epikus küzdelmekkel tűzdelt útját írta le. Nekem nem jött be a 300, mert egy képregényadaptáció volt aminek csak nagyon kevés köze van a valósághoz! Hatalmas effekthalmaz lett belőle! Különben jó lenne monumentális történelmi filmeket jó minőségben, hitelesen látni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Bull01: Én láttam a Max Payne előzetesét abban nem voltak szörnyek. A Max Payne mind2 részét végig vittem ezt tegyük hozzá. Az előzetesben se láttam szörnyeket. Lehet rosszat álmodtál? Nem tudom milyen előzetest láttál de lesz benne valamilyen szörny ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NTibi82 Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 gondolom, lesz Fűrész 6, Max Payne filmről én is hallottam, hamarosan jön a Rocksuli 2 (AWESOME) hogy mi kellene: Men In Black 3-4, Bad Boys 3, rengeteg Simpson film, Jégkorszak 3, Madagaszkár 2, szerintem lesz Shrek 4-6 is (bízzunk benne), Csillagkapu filmek, Jóbarátok 11.évad, Joey 3-4, X-Akták filmek, Scrubs 9-10.évad, South Park 2, Végső Állomás 4, Alien Vs Predator 3, Tucatjával olcsóbb 3, Agymenők 2, Step Up 3 (húgomnak), új Rémálmok meg Péntek 13, Freddy Vs Jason 2-3, FELVÉVE 2-3....., Bérgyilkos a szomszédom 3, Cool Túra 2, Tökalsó 3, Bourne 4-5, Aki bújt Aki nem 3, Hullajó 2 , Happy Tree Friends 5-6...., Roswell 4.évad, viszont ami elég: Taxi-ról minden létező bőrt lehúztak (hójáró, repülő), bár, még tengeralattjáró nem volt Die Hard-ot is meguntam, Csillagok háborúját még ezer év múlva is csinálni fognak, és PITÉT meg Karib-tengert sem akarok többet látni de alighanem, nem rajtam múlik, hogy megvalósítsák ezeket. :(:( Hú, nem is akartam ennyit írni már nem tudom, ki vetette fel az Amnézia játékot, de érdekes film lehetne belőle. Ja, és teljesen egyetértek Haboo-val, hogy Wass Albert műveiből forgassanak filmeket. Talán akkor az emberek megismernék a munkásságát. Bár szerencsére egyre többen olvassuk a könyveit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Augusztus 10, 2008 Share Posted Augusztus 10, 2008 Szerintem egy új Die hard jó lenne ! Pite csak akkor hogyha az eredeti főszereplők lennének ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomee02 Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 simpsons film élő emberekel XD (nem az ami már van) vagy cod film vagy cs film meg jó lenne ha végre komolyan venék a jóbarátok filmet és megcsinálnák nem csak pletyka lene elmenék moziba az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Ha Graham Edwards: Sárkányvarázs c. könyvéből filmet csinálnának, az minden idők legnagyobb fantasy-ja lenne. Hihetetlenül jó könyv, minden sárkányrajongónak kötelező. Én olyan grafikával tudnám elképzelni, ahogy a DÍNÓ c. animációs filmet is megcsinálták. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bull01 Posted Augusztus 11, 2008 Share Posted Augusztus 11, 2008 Nos akkor kedves Matt24 remélem nem kell szemüveget venned ^^ 33 mp nél . 53 mp nél . 1.28 tol én is végig nyomtam a 2 játékot de te igazán szerencsés lehetsz ha ilyeneket láttál bene na de mindegy ^^ AvP 3 om lesz legalábis a Fangoirában azt irták ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 A GTA film biztos nagy siker lenne, mondjuk a Vice City-t ültetnék át a mozivászonra Meg a Nemzet Aranya 3-nak örülnék nagyon, de ha jól tudom az lesz is, de lehet tévedek Én úgy tudom h a Vice Cityben vannak a Scarface(sebhelyesarcú)-ra utaló jelenetek. Pl.én is láttam) a fürdőszobát ill. lakást amiben szétfűrészelik a csávót. Persze lehet h csak én gondolom így... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiba14 Posted Augusztus 22, 2008 Share Posted Augusztus 22, 2008 Kotor film? Habár egyelőre abban reménykedek, hogy nem MMO lesz a Kotor 3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Huh annyi játékot felsoroltatok amiből film kéne (CS most tényleg a SWAT nem volt elég - még sok is ...) és rengeteg filmet amiknek még több folytatását szeretnétek látni (persze, BadBoys 12-t mindenkinek ...) Szokott valaki olvasni? Pl: Ian Watson, Clive Barker, Isaac Asimov, R. A. Salvatore, Terry Pratchet ... ajánlom figyelmetekbe az urak müveit, akkor talán fantáziadusabban ötletbörzéznétek bár persze néhányuk műveiből készültek filmen (Barker - Pokolkeltő; Asimov - Én, a robot; Pratchet - HogFathet, Color of magic) de amit én igazán szeretnék, az egy Warhammer 40.000 film !!!!!!!!!! Remélem nem gázoltam senki lelkébe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 Bull01 ne keverd rám a hü**eségeidet én sehol sem említettem, hogy szörny lesz benne te beszélted. Elvielg a Max Payne 2-ben amikor álmodot a csávó voltak benne ilyen repülő valamik. Én erre nem emléxek. Nem is ezt a trailert láttam én. Kezdjük ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Augusztus 23, 2008 Share Posted Augusztus 23, 2008 ...de egy Karhozottak kiralynoje masodik resznek nagyon orulnek... Jaja, annak én is! Vagy akár Anne Rice többi könyvéből is csinálhatnának filmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts