owned Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Sony Ericsson S500i * 262 ezer színű TFT képernyő, 240x320 pixel * 2 megapixeles kamera, 4x digitális zoom * Memory Stick Micro támogatás (akár 2GB-ig) * EDGE * NetFront: teljes értékű Internet böngésző, a standard protokollok, képek és videolejátszás támogatással * Sztereo Bluetooth * MP3 és Médialejátszó * 3D játékok támogatása * USB háttértár * Hangrögzítő * Dinamikusan változó témák * Hosszúság (magasság): 99 mm * Kijelző magassága: 320 px * Kijelző szélessége: 240 px * Súly: 94 g * Szélesség: 47 mm * Vastagság: 13 mm * Képesség jellemzők o Beépített kamera o Bluetooth o EDGE o GPRS o MMS o MP3 lejátszó o WAP * Alapadatok o Kijelző magassága 320 px o Kijelző szélessége 240 px Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrvaa Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Most vettem, szrintem földi halandónak több nem kell amit tud ez a teló 33 ezerért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Hellosztok!Tegnap vettem egy S500i-t pannonosat,ma frissitettem de nemtudom hogy hogyan lehet az új menüt előhozni mert több képen láttam pl.: http://mobilarena.hu/dl/rev/2007-07/1652/ss2.jpg http://mobilarena.hu/dl/rev/2007-07/1652/ss4.jpg Nos az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet előhozni ezeket?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edu Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Sajna a szolgáltatói szoftverek általában tiltják a flash menüket az SE-okon csak gyári szoftverrel hozhatod elő. (garancia vesztős...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Szóval akkor ez ellen szinte semmit nem lehet tenni igaz?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edu Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 Lehet, de akkor ugrik a garanciád... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 14, 2009 Share Posted Február 14, 2009 De akkor azt hogyan lehet megoldani??(csak kiváncsiságból egyelőre)^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Akkor erre nem lehet semmitse kitalálni erre a flash menüre??Meg mivel jobb meg ienek??Mit érdemes erröl tudni?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Ne akarjál flash menüt rá.Szinte az összes Sony-n szaggat...röhejes. na mindegy. Szóval ne is keressél rá, k800i-n,W580i stb.stb. mindegyiken szaggat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 15, 2009 Share Posted Február 15, 2009 Jah ok akkor nem szoltam,én kérek elnézés .Amugy megvagyok elégedve a telefonnal csak az aksija nem valami tökéletes mert meg csináltam a 16órás aksi formázást és megint lemerült pedig alig használtam (egyszer-kétszer bekapcsolgattam de alapjában véve kivolt kapcsolva)és most csinálom a 2.-at de most bevan kapcsolva teljesen!A régi telóm a samsung az is bevolt kapcsolva a 16órás töltésnél és még mindig tovább birja mint az S500i,erre kellene valami megoldás . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 valószínűleg a kijelző miatt merül le hamar, általában ez csökkenti a készenléti időt.Esetleg ha tudod, akkor egyel vedd vissza a kijelző fényerőt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Ez a telefon egy tipikus "nesze semmi, fogd meg jól". Más külsőben egy másik telefon. Szánalmas már, hogy képtelen a Sony valamit csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jucika:) Posted Február 16, 2009 Share Posted Február 16, 2009 Szerintem szuper teló, nekem is és páromnak is ilyen van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 22, 2009 Share Posted Február 22, 2009 Nah nekem most olyan gondom van hogy a flash animációkat nem hajlandó megjeleniteni csak egy nagy fehér képernyő van és kész .Erre nemtud valaki megoldást ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquir77 Posted Február 27, 2009 Share Posted Február 27, 2009 Nem tudom, de engem azért zavarna a gyárilag villódzó kijelző, amit a cég az ár-érték arányra tekintettel természetesnek minősít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Május 13, 2010 Share Posted Május 13, 2010 Amennyiben szeretnétek a telot frissiteni: http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?t=806 most ezt fogom megcsinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts