owned Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Sony Ericsson W660i * Másodlagos kamera * Video hívás * Rezgő mód * Kihangosítható * Bővíthető memória * Dedikált web-gombok * NetFront web-böngésző * MMS * WAP * E-mail * Track ID * Beszélgetési idő: 9 óra * Beszélgetési idő 3G: 4 óra * Hosszúság (magasság): 104 mm * Készenléti idő: 330 óra * Kijelző magassága: 320 px * Kijelző szélessége: 240 px * Súly: 95 g * Szélesség: 47 mm * Vastagság: 15 mm # Képesség jellemzők * 3G/UMTS * Beépített kamera * Bluetooth * EDGE * FM-rádió * HSDPA * Java * MMS * MP3 lejátszó * Videostreaming * WAP # Alapadatok * Beszélgetési idő 9 óra * Beszélgetési idő 3G 4 óra * Készenléti idő 330 óra * Kijelző magassága 320 px * Kijelző szélessége 240 px # Memória mérete * 32 MB Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirkoZvezdara Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Szerintem tök jól néz ki, és elég sokat tud. Nem tudom, hogy az én W610-emnél többet tud-e, de minden esetre elfogadnák egy ilyet, de a mostani telefonomat nem akarom le cserélni. Jó nekem a W610-em. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bdani94 Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Nekem van ilyenem illetve csak szoftvere=) a tellomon v630@w660:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts