Morf Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Oké, akkor átveszem. Egy fegyencet a jövőből visszaküldenek, hogy vizsgáljon ki egy halálos vírus keletkezésének körülményeit. De hiba csúszik a dologba, és egy korábbi időpontra küldik vissza, és elmegyógyintézetbe zárják. Egyébként egy zseniális film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 A 12 majom Bruce Willis-szel, nagy film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Augusztus 22, 2009 Share Posted Augusztus 22, 2009 Na ezt oldjátok meg. Egy tagot egy szép napon elkapják az utcán és elrabolják..egy szobába zárják 15 vagy 20 évre..már nemtom. Miután kiszabadul csak az hajtja h megtudja, ki tette ezt vele. na? iszonyu brutálisan nagy film..a vége pedig.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_z0LEe_ Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Oldboy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiiiktor8 Posted Augusztus 24, 2009 Share Posted Augusztus 24, 2009 szerintem is Oldboy. _z0LEe_ szerintem tegyél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankerpeti Posted Október 20, 2009 Share Posted Október 20, 2009 hello! van egy kisseb problémám. láttam egy filmet réges rég, (a 90es években) ami egy szuperbuszról szól. fel volt spécizve minden kütyüvel és mentek vele kirándulni, aztán elszabadult, bla, bla még egy olyan poénra emlékszek hogy beszélgetett 2 utas és az egyik néni mondta a másiknak hogy: "szerintem az unokám még mindig azt hiszi, hogy az antennát forgatom neki a tetőn a focihoz" a probléma az lenne hogy nem tudom mi a címe :S ha esetleg valaki látta, megköszönném a címét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
citromy Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0074205/ The Big Bus ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sukarshavo Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Miaz... 97-es akció-scifi, és Milla Jovovich a női főszereplő? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Ötödik elem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpista15 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 94-es, sci-fi és James Spader a főszereplő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Stargate, ill. Csillagkapu? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpista15 Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 erre gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torokbali Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 hali nektek: feladvány kicsit ötödik elemes. egy eszement francia fejében pattant meg a szallag ő rendezte írta stb... kék csaj és egyiptom istenei... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Halhatatlanok. Az enyém: Kambodzsában játszódik a film, egy riporterről szól, és tolmácsáról, aki kénytelen átélni a vörös khmerek uralmát. Nem nehéz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
levi0007 Posted Február 13, 2010 Share Posted Február 13, 2010 Ez a Gyilkos Mezők! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torokbali Posted Április 21, 2010 Share Posted Április 21, 2010 feladvány: ötpont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts