Angel Of Death Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 És megint dühbe jövünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifun Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Nyert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Na egy idézet: Egy nap, az emberek visszanézve azt mondják majd, hogy én szültem a 20-dik századot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 A pokolból című film? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 akkor így kezdődik??? A következő műsorszámot 12 éven aluliak részére csak nagykorú felügyelete mellett ajánljuk! nah??? igen sztem is a pokolból c film!!!(de a megfejtés mile-é legyen) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Úgy bizony, a Pokolból lenne az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 Engedjétek meg, hogy én is játszak egy kört. A film amire gondolok: Időpont: II. világháború vége Helyszín: a Tóalmási kastély Szereplők: szökött katonák Idézet: "Az oroszok már a spájzban vannak!" Hajrá! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 A tizedes meg a többiek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Valóban erre gondoltam, A tizedes meg a többiek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 2008, háborús dráma, Channing Tatum Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 stop-loss. passz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-_- Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 talált, te jössz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 na jó, akkor: skalp, twisted nerve, okinawa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 paszolok,nem tudom most én had adjak egyet: 2008 -as film,nekem nagyon tetszett több főszereplő van,ezek közül kettő:Az Equilibrium c filmben a főszereplő,a másik idén hunyt el nagyon fiatalon ( R.I.P ) szőke színész.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 i'm not there. tényleg nagyon jó film, barátnőm vett rá, hogy megnézzem. az enyémhez help: kígyók, anime, motor. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelcirák Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 paszolok,nem tudom most én had adjak egyet: 2008 -as film,nekem nagyon tetszett több főszereplő van,ezek közül kettő:Az Equilibrium c filmben a főszereplő,a másik idén hunyt el nagyon fiatalon ( R.I.P ) szőke színész.. Ez szerintem a Batman - The Dark Knight Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Szeptember 9, 2008 Share Posted Szeptember 9, 2008 tényleg, kettő is lehet, és akkor már inkább a tdk, bár rám előbbi nagyobb hatást tett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filmmániáslány Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 úgy látom itt megállt az élet.de azért én is írok egyet. a '70-es években egy 16 éves rockkritikus palánta megkapja élete nagy lehetőségét, a Rolling Stone magazin felkéri, hogy kísérjen el a turnéjára egy rockbandát, majd írjon róla egy cikket...garantált '70-es évek hangulat, jó zenékkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 Hallenbeck feladványa a Kill Bill lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAUL94 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 2004 es francia vigjáték egy 2 kifejezés a filmből :csimbókoshajuak,pali,. rem kitaláljátok ha nem adok segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi92 Posted Július 14, 2009 Share Posted Július 14, 2009 Paul94! Rrrrr! a film címe (Jó film! ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Bruce Willis a főszereplő, 4 része van, akciófilm, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 Die Hard, ez egyszerű volt nagyon, a 3. rész szerintem a legjobb akció ami valaha készült! Én arra gondolok, hogy egy tó, kiránduló pár, néhány neveletlen kamasz és egy kutya...na, meg egy szemeteskonténer! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 Eden Lake, ha igazam van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 én is gondolok egyre egy Steven Spilberg film 2005-s földök kivűli gépek jönek ki a föld alól egy kis család menekülés ről szól és egy regényből forgatták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 17, 2009 Share Posted Július 17, 2009 Kicsit kuszán játszotok. A topic 3. oldalán (jelenleg az utolsón, vagyis ezen) nem megfejtett feladványokat összeszedtem, hogy letisztuljon a játék. @ metal4ever feladványára a megfejtés: War of the Worlds (Világok Harca) @ spájz feladványára a megfejtés: Die Hard 1-4 (Drágán add az életed... és ezen mondat cifrázásai) @ filmmániáslány feladványára a megfejtés: Almost Famous (Majdnem Híres) Tehettek helyettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 Élek a lehetőséggel!Előre mondom,hogy könnyű lesz nagyon! Sorozat, 10 évadot élt meg, 6 állandó szereplője van. És (remélhetőleg) lesz belőle film is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filmmániáslány Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 ez könnyű: Jóbarátok itt az enyém: két öreg szomszéd hosszú ideje harcban áll egymással, amikor csak lehet egymást bosszantják, az állandó csatározásuk még komolyabbra fordul, mikor egy csinos nő költözik a szemközti házba...felejthetetlen vígjáték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Július 19, 2009 Share Posted Július 19, 2009 A szomszéd nője mindig zöldebb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filmmániáslány Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 pontosan:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts