aberut Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Tegnap éjszaka nagyon furcsa álmom volt. Nagyon sokáig és nagyon romantikusan csókolóztam a Dawson és a haverok című egykori tinisorozatból ismert Joey Potter-ral, igazi nevén Katie Holmes-szal. Éppen együtt voltunk a gimiben, beszéltünk valamiről és utána nagyon romantikus csókot adtunk egymásnak. Szerintetek az ilyen jellegű álmok hatással vannak a valóságos életünkre is? Egyébként bevallom, hogy a Dawson és a haverok nekem még régen nagy kedvencem volt, amikor 15 éves voltam, 2000-ben ment a tv-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 hát hogy hatással vannak-e? azt nem hiszem hogy Katie Holmessal fogsz csókolózni a közeljövőben de sztem végy egy álmoskönyvet és nézd meg hogy mit jelent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 valamit jelentenek ezek az álmok...én már egy ideje egy lánnyal álmodok...akivel sajnos már nem vagyok együttt....de előtte azt álmodtam h csókolózom ami később igaz is lett meg még sokkal régebben mikor még nem tudtam biciglizni..jó régen,,akkor hogy tudok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Csókolózni fogsz, szerintem ezt jelenti. Múltkorában álmomban naplemente alatt csókolóztam a barátnőmmel, pár nap múlva be is jött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 énis szoktam ilyet álmodni, általában ha egy olyan nővel álmodok akit közelről is ismerek (szeretkezőset vagy csak egy szimpla csókosat)utána másként szoktam rátekinteni mintha tetszene vagy szerelmes lennék bele tiszta olyan érzés de a legfurcsább hogy 2-3 maksz egy héten belül elmúlik,valamikor jobbis valamikor viszont kár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucuska79 Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Az ilyen álmok, a rejtett vágyakat tükrözik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Szerintem nem jelentenek semmit. Én is többször azt álmodtam, hogy megfogtam egy lány fenekét, bevonszoltam, az öltözőbe, és ott akkor "Vetkőzz!"... és akkor az álmomban megtörtént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Az ilyen álmok, a rejtett vágyakat tükrözik. ebben igazad van nagyon soxor álmodok én is egy ojan lánnyal akibe nagyon szerelmes vagyok igaz hogy ő nem akar tőlem semmit de valahogy minden álmomban előkerül és csak csókolózunk és könnyes szemmel ébredek fel off: ja az előző hsz kicsit komojtalan volt de most írtam egy fokkal komojabbat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Sztem azt jelenti, hogy nincs barátnőd, és nem is vagy szerelmes, de nagyon vágysz valakire, aki ebben az esetben nem egy konkrét személy, a lényeg, hogy szerezz egy barátnőt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Én egyszer Pamela Anderson melleit fogdostam és játszottam vele álmaimban, aminek szerintem semmi jele nem volt, max annyi hogy aznap megnéztem a Baywatch-ot a TV-ben végig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 utolsón jót röhögtem amúgy én speciel utóbbi 21 év alatt max 5ször álmodtam szeretkezőset... smárolósat se sokkal gyakrabban romantikus együttlét ( fenntebb említettek nélkül ) volt már.. s volt már olyan is amit vki mondott, hogy álmomban kegyetlen szerelmes voltam az adott csajba. igazából konkrét személyekkel is nagyon ritkán álmodok, bár van olyan.... az hogy ez mit jelent? gőzöm sincs, nem értek hozzá ezért nem is mondok semmit. de sztem leginkább - semmit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 "Szerintetek jelentenek valamit?" Még jó, hogy - sok a hormon benned, ha levezeted (hagy ne részletezzem hogy ), akkor már nem lesznek olyan sokszor ilyen álmaid - na persze mindenki magának dönti el mi a jó saját magának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Tegnap éjszaka nagyon furcsa álmom volt. Nagyon sokáig és nagyon romantikusan csókolóztam a Dawson és a haverok című egykori tinisorozatból ismert Joey Potter-ral, igazi nevén Katie Holmes-szal. Éppen együtt voltunk a gimiben, beszéltünk valamiről és utána nagyon romantikus csókot adtunk egymásnak. kanos vagy... nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 enisz hsz-e is király! Van valami ezekben az álmos dolgokban. Nem egyszer megálmodtam már, mi fog történni. És nem egyszer megálmodtam, és mégse az történt. Értelem szerűen, ha sokat nézel valamilyen filmet, akkor álmaidban is megjelenik, részesévé válsz! Hiszen álmainkban legtöbbet azt látjuk, ami egész nap történt velünk, amire egész nap gondoltunk. Álmainkban mindent megtehetünk, csak a fantázia szab határt! Néha én is élvezem, hogy olyan személyekkel szexelhetek, szexelek, akikkel nem igazán volna lehetőségem élőben. De hát ezért is jó dolog álmodni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacika32 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Nah én is hozzászolok már ehez a témához!! az van hogy a suliban van egy jó csaj aki 2 évvel fiatalabb mint én. szinte minden éjszaka álmodok vele de amior már arra kerülne a sor arra mindig felébredek............ ijenkor mi van?? :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Folytast az álmod a valóságban menj oda hozzá, minden csak az első szavakon múlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Én tennapelőtt azt álmodtam hogy az egyik oszt. társammal (nagyon szép én meg beindulok rá ) csókolóztam a templom mögött () de komolyan nagyon igazinak tűnt még nyálas volt a szám mikor felébredtem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 igazinak tűnt még nyálas volt a szám mikor felébredtem . :D :D :D Lehet, hogy nem csak álom volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Ki tudja azt . Mondjuk én a falu végén ő meg a falu közepén lakik úgyhogy az éjszaka közepén nem hinném, hogy eljött volna ide . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery11111 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Ki tudja? Lehet hogy alvajáró vagy, és lesmároltad a szomszéd Marisnéne kecskéjét :lol: Bocsi muszáj volt Am. ha valami olyan dologról álmodsz, vagy fantáziálsz, amitől am nyáladzanál akkor beindul a nyálelválasztás. Gondolj csak egy félbevágott citromra. Most gondold azt, hogy egyenesen a szádba nyomod a levét. Érzed a savanyú ízét... mmm... Na ugye igazam volt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacebumm Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Hehe nagyokat nevettem de komolyan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 barátom mondta még annó : az aki még nem aludt úgy hogy nyáladzott az nem tudja milyen egy jót aludni szóval ez a "nyálas volt a szám" hát nekem vmikor már akkor folyik a nyálam mikor még el se aludtam szóval ez aztán végképp nem jelent semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 az erotikus álmok mindig a rejtett vágyakra utalnak. szeretnél vki olyan helyébe lenni aki nem vagy, vagy olyan szituációba akarnál létezni, keveredni vagy részese lenni, ami jelen helyzetben nem vagy. az álmok tengerében semmi sem lehetetlen. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Nem csak az álmok tengerében semmi sem lehetetlen! Ha tudsz élni, akkor semmi sem lehetetlen, amit el akarsz érni! The Mad Hatter! Én már ébredtem arra, hogy kifolyt a nyál a számból! Pedig semmi erotikus nem volt benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Pár napja azt álmodtam hogy a tesóm szobájában csináljuk barátommal .Tegnap valóra is vált Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nóca Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Hát, ha erotikus álmokról van szó, nálam mindig akkor jönnek elő amikor suli után lemegyek barátomhoz és szundítok mellette egy órácskát (ő ilyenkor általában még húzza a lóbőrt, mert reggel 10re ér haza munkából), de ezek olyanok hogy amikor magamhoz térek, nem igazán tudom elválasztani őket a valóságtól xD a vágyaim elég határozottan törnek felszínre^^ és látszik, hogy rég volt alkalmam kiélni őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 egyetértek szipivel...általában azt álmodod amire vágysz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlovackooo Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 én is szokta ilyent álmodni, van barátnőm de egyik lány "haveromal" csomót dumálunk meg ilyenek és 1szer megcsokoltuk egymást... és azóta csomót álmodok róla vagy nem tom....szar helyzet.... :S nem tom mit csináljak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts