ágaskirály Posted Február 28, 2009 Share Posted Február 28, 2009 Nekem tetszett az első rész és türelmetlenül várom a folytatást.....!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemoya Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Én megnéztem már az 1. részét... hááát nem estem hasra tőle láttam már ettől jobb animációs mesét is!!!! szerintem nem nagy eresztés!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvd9 Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 én is láttam és a maga a film iszonytjol megvan csinálva...HD ben nézzétek az a tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 10, 2010 Share Posted Április 10, 2010 Jó film, tetszik a panda stílusa, remélem a 2-ben sem lesz más... "Nem mossuk a hónaljunk a szent könnyek tavába!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Kijött a tartalom és egy puszter : spojleresen Po élete nem is lehetne boldogabb: Sárkányharcosként a Béka völgyét védelmezi jó barátaival, és korábbi kung fu mestereivel az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Majommal, Sáskával, Viperával és Daruval. Po szuper életet azonban egy veszedelmes gonosztevő fenyegeti, aki arra készül, hogy egy titokzatos, hatalmas erejű fegyverrel elfoglalja Kínát, és megszüntesse a kung fut. Pón és barátain múlik, hogy sikerül-e megakadályozniuk ezt a gaztettet, és miközben egész Kínát beutazzák, Pónak bele kell merülnie múltjába, hogy megtudja, valójában honnan is származik, mert csak ez adhatja meg neki a győzelemhez szükséges erőt. Addig is egy banner jelöld ki és meglátod az irást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Itt a Kung Fu Panda 2 előzetese A Dreamworks komolyan elkezdte a 2008-ban világszerte több mint 600 millió dollár bevételt hozó Kung Fu Panda folytatásának reklámozását. A költségvetés várhatóan 150-200 millió dollár lesz. Megérkezett a jövő év egyik legbiztosabb mozis sikerének első előzetese, egy afféle kedvcsináló, ún. teaser. A Dreamworks animációs filmjéről van szó, a Kung Fu Panda második részéről, mely a Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom címet fogja viselni és Amerikában május 26-án kerül bemutatásra. A folytatásra, mivel animációs filmről van szó, természetesen az első epizód összes fontos szereplője visszatér, s ez természetes szinkronhangjaikra is igaz, így ismét hallhatjuk a Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu összetételű csapatot, illetve itthon Gáspár Andrást, Tahi Tóth Lászlót, Zsigmond Tamarát, Kassai Károlyt, Kökényesi Ágit és Szabó Mátét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 8, 2011 Share Posted Március 8, 2011 Teljes előzetes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 12, 2011 Share Posted Augusztus 12, 2011 Tigris a kedvencem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts