navidad[X] Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Folytatódik a Kung Fu Panda A jelek szerint a DreamWorks egy újabb sikeres animációs sorozatot hozott létre. Amerikában még mindig sikerrel vetítik a Kung Fu Panda című mesét, melynek folytatását már el is kezdték tervezgetni a készítők. A DreamWorks és a Pixar évek óta ádáz harcot vív a legjobb animációs filmeket készítő stúdió címéért és bizony az állás nagyon is döntetlenre áll. Az egyik oldalon a Shrek-trilógia, a Cápamese és a Kung Fu Panda áll, a másikon pedig a Némó nyomában, Verdák és még megannyi siker. A DreamWorks a Kung Fu Pandával egy újabb sikert könyvelhetett el, melyet természetesen nem hagyhat kiaknázatlanul. Miközben Amerikában tombol a Wall-E őrület, addig Spielberg cége szép csendben bejelentette a Panda folytatását. Az első rész jelenleg 232 milliós összbevételnél tart és még jó pár országban bemutatásra vár. Mindenesetre a stúdió kiadta a parancsot, miszerint az első részt készítő brigád mehet történetet kreálni, az animátorok pedig a tervezett DVD-kiadáshoz készítenek extrákat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 még az elsőt se láttam LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 én sem nézek meg egy filmet sem mozisan... 1-2 hónapot tudok várni.... biztos jó mese lehet ha már a 2. részt is csinálni akarják... csak ne legyen akkora bukta mint a -Mátrix 3... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 ááááááááááá :D :D hogy jön ide a mátrix 3? énse láttam amúgy még, de elég jónak tűnik, volt egyszer az a film, az a kövér szőke csávó aki ninja akart lenni, láttátok? na biztos vok benne hogy ezt onnan koppintották Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Hát yodamester az 1. történetét elolvastam(bevezető akármi) nagyon jó filmecske lesz sztem... ÉS ilyenkor szokott az lenni ami a filmek 75%-ánál Hogy ami folytatható film lenne nem folytatják vagy nagyon gyenge esetleg úgy hogy az 1. részhez semmi köze sincs.... és a fennmeradó 25 % sablon film... Kevés mese tartozik ezek közé (oroszlánkirály , Jégkorszak) és nem hiszem hogy pont Ez tudna ezekhez csatlakozni.. A Mátrixot meg ne kérdezd hogy jön ide:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Ma láttam a filmet és elég jóra sikeredet, pedig mostanába már ritka a jó animációs film is Bár elégg gyorsan áthaladnak benne, minden eseményen, de azért nem roszz. Remélem a második rész is ilyen lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Én is láttam tényleg jó látszik hogy vmi iszonyat sokat dolgoztak vele. Bár én még most csak az első résznél járok szerintem a másodikat pedig már csinálják, nah szép mondhatom... de ha a második is hozza az első szintjét akkor nem lesz gond. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 ugyanaz a véleményem mint az elöttem szólónak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisti4 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 nagyon nagyon zsír film!! ott a toppon.asszem megnézem még1szer..most. az a film a duci szőkéről az pedig az Amerikai Ninja (ha jól emléxem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 jó film? ha igen megnézem, de sztem nem lesz nagyszám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 Nekem bejött az első rész és erre is kíváncsi leszek ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Július 17, 2008 Author Share Posted Július 17, 2008 nagyon nagyon zsír film!! ott a toppon.asszem megnézem még1szer..most. az a film a duci szőkéről az pedig az Amerikai Ninja (ha jól emléxem) hát nem emlékszel jól mert az a Beverly Hills-i nindzsa http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=224&i_city_id=3372&i_county_id=-1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pisti4 Posted Július 17, 2008 Share Posted Július 17, 2008 közel jártam;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 lehet,hogy letöltöm az 1-et, amint fentlesz jó minőségben, ha ennyi jót írnak az a film a duci szőkéről az pedig az Amerikai Ninja (ha jól emléxem) hát nem emlékszel jól biggrin.gif mert az a Beverly Hills-i nindzsa írta, hogy amcsi ninja, én is azthittem, hogy az, de leírtad, hogy Beverly Hills-i zsaru rögtön eszembejutott nekem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
piratecaribben Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Hát... Ezek a DreamWorks-ösök tudják ám hogyan kell pénzt csinálni "Alig" fejezték be az első részt és má a másodikat csinálják Na mindegy én még az egyet sem láttam de addig nem is töltöm le amig mozisan lesz csak fent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Én letölétöttem hát szerintem nem valami nagy szám, még az unoka hugom is ezt mondta és ő pedig abba a korosztályba tartozik akiknek ez a film készült. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Július 24, 2008 Author Share Posted Július 24, 2008 szerintem hatalmas nekem nagyon bejött az első rész várjuk a 2.-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Jupiii ,ez aztán igen,még az egyet sem láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 az elso nagyon tetszett kivancsi leszek a kovetkezo reszre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 nekem is nagyon bejött az első de vajon mien sztorija lehet majd a 2 nek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
manusz. Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Sajnos még az elsőt sem láttam, de inkább megvárom a DVDRip-et és azt szedem majd le. És ha az elsőt megnézem, akkor más 2.részre is kiváncsi leszek, mint sokan gondolom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajóisten Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 még az elsőt se láttam LOL épp ezt akartam írni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyusz Posted Augusztus 17, 2008 Share Posted Augusztus 17, 2008 Szerintem nagyon klassz lett, simán beletartozik a legnagyobb animációs filmekbe, igaz mozisan néztem (nem bírtam kivárni a DVDripet ). Én is kíváncsi vok a 2. részre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nsanya Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr44 Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 nem tudnád megmodani hogy kell fölrakni a pirateclubra valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Augusztus 18, 2008 Author Share Posted Augusztus 18, 2008 feldarabolod a filmet 100 mb-os darabokra, feltöltöd egy ingyenes tárra (pl.: data.hu v. rapidshare.com/.de stb.), a feltöltött darabokra kapsz egy-egy linket, nyitsz egy topicot a -== Movies ==- -ban, a topic címe a film címe legyen, bemásolod a linkeket írsz egy kis ismertetőt a filmről, a kép és hangminőségről, és kész is van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zole3e Posted Augusztus 18, 2008 Share Posted Augusztus 18, 2008 Az 1.t se láttam, rögtön 2.? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
navidad[X] Posted Augusztus 18, 2008 Author Share Posted Augusztus 18, 2008 attól hogy te még nem láttad más még láthatta... és aki látta az várja a 2. részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Február 21, 2009 Share Posted Február 21, 2009 nekem is tetszett ez a film, és én várom:) remélem azért végeznek vele még idén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Húú az 1. rész valami eszméletlen jó! Már vagy 3x láttam, és még mindig nem untam rá^^ Remélem a 2. is ilyen jó lesz! Már nagyon várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts