aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Hát akkor kábé a mi szintünkön van...De volt olyan is,hogy egy asszonyt vert meg itt a férje és eltört a combcsontja...azért,mert azt mondta rá,hogy nagy a feje...Eskü Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 huhh! nálunk csak ojanok vannak h részegen mindigverekednek többször volt már rendőr is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Nekem egy nagyon xtrem élményem volt. Sétáltunk este 10-felé Egerben és a Szépasszon völgyböl jöttünk. Haverom elment hugyozni és valami falról hugyozott le. Persze hogy ott ált alatta 4 familiárisan hyperpigmentált. Végig hugyozta mindet. Aztán rohanás a Dobó téren a vár alatt és eltaláltunk egy félig szétesett házra. Megáltunk mindenki téglát a kezébe és vártunk. Oda is értek eggyet egyböl ledobtunk majd a maradékot egy az egyellenben megpakoltuk. Feküdtek amikor elmentünk meg améket megdobtuk fájlalta a vérzö orrát. Rájuk dobáltunk pár téglát még elne fújja öket a szél. Rendörségi ügy nem lett belöle mert hálistennek k*rva sötét volt. A végén jót röhögtünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 ÉN haveromnak akkorát adtam h beszakadt a dobhártyája. Nem ugy táncolt a barátnőmmel ahogy az nekem teccett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 (edited) ,,...Azért vannak a jóbarátok...'' Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StEeL10 Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 LOL aggress!!! Ez jó beszólás volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 13, 2007 Share Posted Március 13, 2007 Most leoltottál vagy tényleg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Március 16, 2007 Share Posted Március 16, 2007 én 2 dolgot tudok jól 1. távolról pofázni ls sprintekni 2. egyszer átb@sztam egy gyereket egy sulis padomj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Hát ez rettentő Tegnap balhéztak a cigók a szerelmemmel miután leszálltam a lakhelyemnél...Tudni illik ő picit messzebb lakik,mint én...Ő elmondta,hogy néznek ki,én ismertem őket és este felmentem oda ahol laknak haverjaimmal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ábel66 Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Egyszer engem is megvertek a fekák, vagyis inkább minket.A barátom meglátogatott kicsinyke falumban,hová is menjünk pont disco vol,elmentünk mint két ember aki csak sörözni szeretne 1-etl ,aztán haveromnak belekötöttek a Manson-os pólójába mire mondom,hogy hagyd már békén mindenki azt visel magán amit akar,és már egyből akkor beszéljük meg kint stb......ok-mondom mire kiértünk a két cigányból már 20lett Igaz ami igaz nagyon megvertek minket,de a 20-ból legalább 8-at mi is a padlóra küldtünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Streetlife Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 pillangó késsel megvágtam valakit és még rugdostam is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 (edited) Hát mit tett az az ember? Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Megkérdezte mennyi az idő? Megérdemelte mocskos állat zaklatott )) Szabolics vagyok szal a kisebbség 5 perc alatt többséggé váló érzés nem távoli. Emiatt kaptam is már párszor. Néha meg-meg sérültem. Egyszer 2 en lefogtak és párszor hasbanyomtak aztán odabsztak a falnak amiböl hála az égnek kiállt egy kampó és visszazuhantma a földre... vagy 1 hétig nem tudtam a hátamon aludni De hogy ne csak vereséget írjak ))) volt hogy havernak "besegítettünk igazságot tenni" akkor beletérdeltem egy-két gyomorba. De amugy nem vagyok ilyen agesszívoskodó tag általában csak cigiért meg sörért ölök embert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furrier Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Tesómék egyszer azért verték meg a haverjukat, mert a disco előtt jáccotta az agyát, és nem akarták beengedni őket... Aztán vhogy kijózanodott, de nem emlékezett semmire... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Magzatpózból 30 féleképpen tudok ölni... legyen elég ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furrier Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Jujjjj.. Ehhez már nem nagyon tok hozzászólni (: Ezt nem nagyon lehet fokozni (: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 17, 2007 Share Posted Március 17, 2007 Tetszenek ezek a hsz növelő dolgok itt...Cigiért,sörért én is képes vagyok ölni De csak olyat akinél tudom,h van és nem ad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 apám szétverte unokatesvére fejét, tiszta vér volt tőle apám keze de persze nem ok nélkül... kb 15ször köptem le a csávó nameg 2szer megütötte és egyszer meg is rúgta... jah meg szidta nagyapám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Öcsém mik vannak felétek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeGunn Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Kissebb koromban megyek a postára befizetni egy csekket, de a cigányok útközben elkaptak, én meg nem akartam odaadni a pénzt és megvertek. Szerencsére megmaradt bennem a kinézetük, és nagybáttyámmal(ő rendőr) megkerestük őket, és visszakaptam a pénzt. Az egyik kapott gumibottal, mármint az amelyik elvette a pénzt. Azóta ha lehet ütöm a cigányokat, mert már nem vagyok kicsi Jó mert felénk mindenki nagyon utálja őket, és a város szélére ki vannak szorítva, tiszta nyomortelep az a rész. Néha szoktak jönni az utcában cigányok, és a kertünkben van egy régi traktor, ami már nem működik, mindíg megkérdezik hogy nem vihetnék-e el, mert kéne nekik a vas... Én meg szólok hogy menj el dolgozni, de azért is mondja... Én meg megindulok mérgesen kifele akkor már elmennek, de ha mégegyszer jönnek szétverem valamelyiket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Eger cittyben is ismerős a kiszorított gipsy telep. Egyszer belénk kötöttek arra fele mert nem tetszett nekik ahogyan ácsorogtam. Jöttek is felém hárman. Amikor elkezdőtött a verekedés megérkeztek akik miatt ácsorogtam. És indult a fair play. 5+én Vs. 2 feka. Hazaág kergettük őket majd haverom úgy ejtette ki a téglát a kezéből hogy az berepült az ablakon. Meg még kétszer. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassai Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 hmm boxosak! volt velük egy két balhém. Diszkóban voltunk és unokanővérembe belekötöttek páran. Én meg csendben szóltam nekik, hogy ezt talán azért nem kellene, erre nekemjöttek öten, kaptam egy gyomrost, aztán kijött két haver meg egy kidobó és kicsit kaptak a fejükre...azóta nem láttam őket abban a diszkóban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Megkérdezte mennyi az idő? Megérdemelte mocskos állat zaklatott )) Szabolics vagyok szal a kisebbség 5 perc alatt többséggé váló érzés nem távoli. Emiatt kaptam is már párszor. Néha meg-meg sérültem. Egyszer 2 en lefogtak és párszor hasbanyomtak aztán odabsztak a falnak amiböl hála az égnek kiállt egy kampó és visszazuhantma a földre... vagy 1 hétig nem tudtam a hátamon aludni De hogy ne csak vereséget írjak ))) volt hogy havernak "besegítettünk igazságot tenni" akkor beletérdeltem egy-két gyomorba. De amugy nem vagyok ilyen agesszívoskodó tag általában csak cigiért meg sörért ölök embert szerintem nyíregyházán nem olyan durva a helyzet legfeljebb akkor ha a Guszevbe kimész egy rózsaszín pólóban... (: én nem szoktam verekedni inkább dumával próbálom a helyzetet oldani, de egyszer az egyik osztálytársam (általánosban) azért kapott párat mert eldugta a tesizsákom :| egy másiknak meg azért akartam kinyomni a szemét mert (egy szemét ) mert egy idióta volt és elkezdett piszkálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
super woofer Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 én panelházban lakom, megyek le, mit veszek észre??? azt, h pogácsával dobálnak xD minket dioval szoktak dobálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_malatz_ Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 engem le is utottek a gecik 2en amikor kirabiztak, van is lenyomata a fejemen. Haa' persze koki voltam ugy kerulhettem kepbe,meg nem eszmeletlen de mar kozel ! Aztan +1x is megcsinaltak hasonlo allapotban,de akkor se kep se hang -> csak a cianra ebredtem ! az elsobol az egyiket kesobb lefujtam es meggyogyitottam az arcat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Hát velem még nemtörtént olyan hogy kiraboltak volna vagy valami ilyesmi de csak próbálják meg a fekák én adig ütöm őket amíg bírom.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akoss... Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Ne féljél senkitől! Verjed ameddig birod,ne sajnáld egyiket se:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts