Kronos Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Na szóval itt lehet dumálni minden agresszív dologról amit csinálsz vagy szeretsz nézni Pl Utcai harc,küzdősportok,kiütés, ki hányszor bunyózott ilyesmi szal minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Én szeretek bunyózni...kaptam már sokat,de adtam is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 hát ezt elég tömören benyomtad, vmi történetet mesélj legalább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Hát volt egy olyan,hogy mentünk a busszal és haverom tesóját kezdték szekálni meg fogdosni,mert ugye lány...Aztán előkerültek a kések meg viperák,meg mindenféle nyalánkság és a végén rendőrségi ügye lett,mert az egyik fekának eltört a karja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 vipera,kés --nem kicsibe nyomatod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Borsod gettó forever Haveromnak van egy sokkolója,szerencsére mellettem ült Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 és voltmár vmi komolyabb sérülésed ? vagy kiütés ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Hát ööö...Egyszer-kétszer.Volt olyan,hogy letört a fogamból egy pici,de az elment.Viszont sok sebem volt meg foltok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 hát engem még sose ütöttek ki max annyi volt hogy egy pillanatra megszédültem....... szal aki kifeküdt az mondja el a tapasztalatát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Én nem szeretem az agressziót és a rosszindulatot sem, így igyekszem az ilyen dolgokat elkerülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suse Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Egyszer voltam kiütve, de az nem bunyó közben volt hanem kosarazásnál a teremben valaki nekilökött a falnak. Teljes filmszakadás volt az egész, vagy fél percig feküdtem kiterítve egy szőnyegen, aztán úgy vezettek le az öltözőbe de még akkor se nagyon tudtam hogy merre is vagyok. kb. 15-20 perc kellett mire minden teljesen kitisztúlt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Én nem szeretem az agressziót és a rosszindulatot sem, így igyekszem az ilyen dolgokat elkerülni. Ez elismerésre méltó,de a cig***ok akkor és ott balhéznak ahol akarnak és tudnak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 9, 2007 Author Share Posted Március 9, 2007 ez ígyvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya88 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Ez elismerésre méltó,de a cig***ok akkor és ott balhéznak ahol akarnak és tudnak ne menjünk át rasszistába.. (bár 100000%-ig igazat adok neked aggress :D ) kommentet meg elfelejtettem.. szal' én nem szoktam verekedni, inkább csak különböző tárgyakkal dobálózni..kedvencem a teniszlabda, és alkalmanként a kés is akár.. én távolról osztom az észt..ja és van egy csúzlim is (assasin RuLeZ! ) közelharcban nem vagyok olyan jó.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 Én bevallom,h az vagyok...szerintem ez nem baj...Olyan mint a sör: ott írtom ahol érem... bocsesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya88 Posted Március 9, 2007 Share Posted Március 9, 2007 nem mondtam hogy baj.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Március 11, 2007 Author Share Posted Március 11, 2007 naon leáltatok a csevegéssel gyerekek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Tegnap két feka kidobott utánam két sörösüveget a vonatról...vért kíván ez :@ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 én panelházban lakom, megyek le, mit veszek észre??? azt, h pogácsával dobálnak xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Nemááár komolyan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 aha, megyek és fél méterre a lábamtól leesik egy pogácsa. Kaptam a fejemre is. Nézek föl h mi a f*szom van, de nem láttam senkit. lehet h a gondnoknéni volt, mert a f?re léptem haverom végig röhögött a háttérben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 engem egyszer a suliból kifele jövet fejen kapott egy alu-galacsin... nézek jobbra balra semmi... rendőrségi ügy azért nem lett belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mocca Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Borsod POWER Engem egyszer a cigók felakaltak szögezni a falra. Többször kaptam mint adtam, mert részegeket nem szeretek verni így inkább elnézem nekik. De ha nagyon felb*sznak akkor másnap mikor már józanok bosszút állok. A legutóbbi esett is ilyen volt. Másnap mondtam a koliban a gyereknek na szállj ki az ágyból... kétszer szóltam, nem szállt ki harmadszor már elsült az öklöm. Csak azt sajnálom hogy nem rúgtam fejbe ,azzal kellett volna kezdenem. Majd legközelebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 én eccer eltörtem egy gyerek bokáját... (nem kamu) de azóta kibékültünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Bittos örült neki...Én térdet törtem már össze kővel...A srác egy kőkapu tetején állt és ledobtam onnan és ráesett a térdére Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 brutál vagy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 (edited) Célratörő vagyok csak Módosította Június 10, 2007 Nietzsche Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 én csak fellöktem foci közben... de az is igaz h a gyerek kb 90 kg volt(nem volt dagadt annyira...) én meg úgy 55 és magasabb is volt vagy 2 fejjel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 Emlékszem még egy éve nyáron...volt egy ilyen cigó összejövetel a falunapunkon...az egyik feka megdobta sörösüveggel azt a srácot aki a zenéket játszotta,mert nem tetszett neki...Erre meg mentek a haverok és elvitték...rejtély csihhi-puhhi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabineo Posted Március 11, 2007 Share Posted Március 11, 2007 a mi falunkban ojanok is vannak akik már a mónika showban is voltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts