Senhora Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 túl sokat, hogy felsoroljam az a baj ha mindet megnézed amire csak rátalálsz, akkor egy idő után már a nagy része élvezhetetlen, mert rengeteg a hasonlóság közöttük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senhora Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Helló, na kommenteltem a filmeket amiket láttál, hogy nekem mi volt róluk a véleményem, majd ha ráérek irok én is ilyen listát :) Halálos Kitérő 1 (nézd meg a 2.részt is, az első jobb ugyan, de sztem a kettőt is látni kell) Sziklák Szeme 1-2 ( a kettő valamiért nem tetszett -én meg csak a 2-t láttam) Rettegés Háza ( bár thriller , de nagyon ijesztő film -egyetértek) Elhagyott Szoba (ez jó) Penge1-2-3 (nálam inkább már akció film) Underworld1-2 (elmegy) Fekete Karácsony Texasiláncfűrészes (szeretem) Texas láncfűrészes mészárlás : Kezdet (szeretem) Motel1-2 (az első jobb itt is) Pihenő a pokolban1-2 (rééémes, soha többet, nagyon rossz) Szanatórium (nézhető) P2- a rettegés új szintje (láttam de nem is emléxem már rá mi volt benne) Esély a halálra Freddy VS. Jason (végig röhögtem) Fűrész 1-2-3-4-5 (itt meg a 6.rész, nagyon jó film, főleg az 5) Végső Állomás 1-2-3 (hamarosan jön a 4.rész) Kéjutazás1-2 (elég jó) Tudom mit tettél tavaly nyáron (ohh nosztalgia, szeretem ezt a filmet) Turistas - Végzetes Kitérő (hát nem estem tőle hanyatt) Viasztestek (nem rossz, tipikus amcsi horror) Alien VS. Predator (ezt sose nézem meg, ez már nagyon fantasztikus) Félelem.com Vérszomj Boncasztal Tükrök (ijjesztő, teccett) Hívatlanok (kicsit bugyuta a vége) Bárányok hallgatnak (jó film) Hannibál (jó film) Hannibál ébredése (jó film) Amusement - Gyilkos tréfa Azonosság Aki bújt aki nem (ez az egyik kedvencem, itt is az első rész a jobb) Silnet Hill-A Halott Város ( ez nekem sem teccett ) 1408 (erről még nem hallottam) 23-as szám (ez nekem kicsit elvont volt, főleg a feketefehér vissza emlékezések) Holtak Hajnala (ez jóóó, teccik, nem félelmetes, de imádom a zombikat) Alkonyattól pirkadatig (hát ettől sem voltam elájulva) Átok (az első jó volt, elsőre télleg ijjesztő, de a folytatások már nem fogtak meg ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 Nem nagyon szeretem a horror filmeket... De ami horror kategóriába tartozik: -A kör -Alkonyat /nem horrorisztikus csak abba sorolják ugye/ -Interjú a vámpírral -A kaptár -Motel -Cannibal holocaust -Alien filmek -Sikoly -Fekete víz -Underworld1-2 most ennyi jutott az eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csubi666 Posted Június 22, 2009 Share Posted Június 22, 2009 péntek 13 összes JasonX Holtak napja Holtak naplója 28 nappal később + 8 héttel később Gyilkos Party Grindhouse - Terror bolygó Fűrész 1 Holtak hajnala Texasi láncfűrészes Underworld összes Viasztestek Élőholtak éjszakája A kaptár összes Rémálom az Elm utcában összes Végső állomás mind Freddy vs. Jason Penge mind AvP mind 13 kisértet Drakula 2000 hááát volt még vagy 20 zombis film de inkább nem sorolom fel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicsifrodó Posted Június 29, 2009 Share Posted Június 29, 2009 ha én arra emlékeznénk már h hány horrorfilmet láttam..általában csak azokat nézek,szval rengeteget néztem már meg...100-at biztosan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAKKANTLACI Posted Július 6, 2009 Share Posted Július 6, 2009 Fűrész 1-5 Silent Hill Ház a kísértet-hegyen Az Álmosvölgy legendája Omen 666 Hannibal tetralógia Halálhajó A köd (régi és az új is) Kaptár 1-3 Pitch Black Planet Terror A holló I am Legend Vámpírok Az ördögűző Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 huhú nemvalami sokat, de nagyrészt tetszettek Alien (8. utas) 1-6 (nekem 1. horror, tetszett) 28héttel később (voltak benne jó részek) Kör 1-2 (inkább végigröhögtem) Kaptár 1-2 (3 hoz még nem volt szerencsém) Fűrész 1-2-5 (a többit nem nagyon néztem, a 6-ot várom) 13 kísértet (jó film volt:D nekem tetszett) Viasztestek (1ik klasszikusom) Holtak Hajnala Underworld 1 AvP 1-2 (sci-fi nagyon) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted Július 13, 2009 Share Posted Július 13, 2009 imdb-n néztem, hogy mit láttam: -alien 1-4, alien vs predator 1-2 (ezt nem kellett volna), predator 1 -a dolog (ez megérte) -a ragyogás (sajnos nem a jack nicholson-ost láttam ) -28 nappal/héttel később (elment egynek) -ómen (a 2006-os változat, tetszett) -1408 (bár ez nem horror, szerintem) -a sötétség 30 napja (ezt szerettem, bár tök olaszul néztem meg nyelvgyakorlásként) -a fertőzés, előérzet, reinkarnáció (mind japán film, és egész jók) -holtak hajnala -13 kísértet (ez felesleges volt) -fűrész 2-5 (ezek már tudtak nálam is gyomorforgatni) -kör 1-2 (hagyjuk.. ) -átok 1 -ház a kísértet-hegyen (unalmas) -alkonyattól pirkadatig .. vége (iszonyatosan átjött a Tarantino-feeling ) -az elhagyott szoba (max. így az eleje érdekes) -motel 1 (gyomorforgat néhol) -texasi láncfűrészes (2003-as) -az utolsó ház balra (nagyon jó ) -eden lake (wuhú, ez is jó, érdemes megnézni, végre valami új) -tükrök (érdekes) -viasztestek (béna, unalmas) közben rájöttem, hogy felsorolni is nehéz lenne mennyit láttam... van még pár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 ajánlom a Mesék a Kriptából sorozatot fél órás részek és külömböző horror story-kal ....de csak 1-2 évadra van magyar szinkron a 3.évad-ra felirat, van a 4.-re is csak ott az a gond hogy az első részre senki nem csinált magyar feliratot de a többi részre van ....ja és van 5-6-7.évad is de arra egyáltalán nincs Hunsub:S....na jó az 5.évad első részére találtam feliratott de többet sehol nem találni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal4ever Posted Július 18, 2009 Share Posted Július 18, 2009 de tudom ajánlani az Ördögűző filmeket http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...F6rd%F6g%FBz%F5 ez saját Up nagyon jó filmek és főleg az eredeti első a 73-s és akár milyen furán hangzik egy ilyen régi filmről de még mai napig a leg hátborzongatóbb horror filmek egyik ....nem is csodálom egy mai napig klasszikus horror-tól Ez tartalmaz a klasszikus trilológiát és plusz 2 filmet az Ördögűző-A kezdet,+Ördögűző-Dominum de mielőtt ,eg lepődnétek ezeken a filmeken ....ez a 2 filmnek a lényege az alapjai és még a fő szereplője is ugyan az mert a filmnek 2 változata készült és mivel már mid2 változat ugy mond kész volt csak a "A kezdet" változat sokal meg nyerőbnek tűnt így 2004-be be is került a mozikba .....ám 2005 ugy döntöttek hogy ki adják a Dominum-t is és be felyezték a régi változatott és DVD formába kiadták ugy mond egy fajta független filmként ....így az alapok és a történet menet ugyan az ám még is más jelentősen más de visszont a 2 film-nek ugyan az a Mondani valója csak még a szereplők is mások egyedül a főszereplő ugyan az mint a kezdet-ben ...csak itt még a megszállott ember is más és más története van de ugyan oda lyukadung ki a végén így aztán a Dominum nem folytatás csak egy fajta be mutatás hogy ilyen is lehetett volna az Ördögűző-A kezdet címen is bár a Dominum-ban nincsenek nagy látványi elemek mint a kezdetben mivel kevesebb pénzből állították össze de visszont érdekes változatát mutatja be....és meg éri meg nézni hiszen a 2 film kiegészíti egymást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 13 kísértet Blair Witch Project Holtak Hajnala Resident Evil 1-2-3 Deathwatch Fűrész 3-4 Tükrök Ragyogás A kör Silent Hill Hannibál(Ezt most töltöm) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martini94 Posted Augusztus 14, 2009 Share Posted Augusztus 14, 2009 Bárányok hallgatnak Hannibál Hannibál ébredése Péntek 13. (remake) Véres Valentin Sikoly sorozat Alien sorozat Kaptár sorozat Hirtelen ennyi, de lehet van még valami. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Palika Posted Augusztus 17, 2009 Share Posted Augusztus 17, 2009 Halálos kitérö kör 1 2 sziklák szeme 1 2 7. érzék rettegés kukorica gyermekei1-2-3-4- holtak hajnala holtak földje átok 1 2 romok borzongás kedvencek temetöje1 2 az erdö mimic 1 2 3 a bunker félhomály katakombák a helyörség vérfarkasok visszatérés a kisértethegyre a bestia az ördöggerinc bloodrayne halálnak halála halálos halgatás boogeyman vörös homokholtak háza 2 dermesztö szél pusztulás varázsgomba halott madarak ök relytélyek mocsara elhagyott bolygó 1 2a felvono az árnykép halálhálo halálos tura napfordulo viasztestek doom végsö állomás összes fürész 1 a barlang / mind a kettö fajta kaptár 1 2 3 aki bujt aki nem 1 2 kabinláz Most több nem jut eszembe !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chucky.10 Posted Augusztus 18, 2009 Share Posted Augusztus 18, 2009 Én szinte az összes horrorfilmet láttam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendie Posted Augusztus 23, 2009 Share Posted Augusztus 23, 2009 Rémálom az Elm utcában (összes), Fűrész (összes idáig kiadott), Félelem.com, Vérszomj (az elég kaka), Cannibal Holocaust, Hannibál ébredése, A kukorica gyermekei, Sikoly - az eredeti, Kocka (összes), Ismeretlen hívás, Ház a kísértet hegyen, Texasi láncfűrészes, Freddy vs Jason. SZóval csak a legalapabbakat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patko84 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Furcsa, hogy kevesen említettétek az Omen 1-2-t, mert szerintem igen nagy klasszikusok és jók is. Meg lehet, hogy furcsa, de én kiskoromban féltem a gyerekjáték 1-2n Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 Hát én mostanában kezdtem el horrorokat nézni. Kaptár 1-2-3 Végső Állomás 1-2-3-4 Fűrész 1-2-3-4-5-6 Az utolsó ház balra (remake) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Április 20, 2010 Share Posted Április 20, 2010 freddy és jason mészárlásának az összes részét ezek amúgy a kedvenceim a műfajba. a fűrészből egy pár részt asszem a 2-t meg a 4-et hirtelen nem is jut eszembe több. ja de láttam még a másvilágot meg a kör 1-2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriot Posted Június 1, 2010 Share Posted Június 1, 2010 Hullajó Rémálom az Elm utcában összes része Péntek 13 összes része Freddy vs Jason Halloween 1,2,3,,H2O,Feltámadás, Rob Zombie 2 remakeje Harapós Nő Resident Evil összes Holtak Hajnala, Holtak Napja, Holtak Földje, Haláli Hullák Hajnala Zombi, A pokol hét kapuja, Zombik Városa, A Dög Alien sorozat, Kannibál Holocaust, A Massza Underworld 1-3, Penge 1-3 Doom, Alone in the Dark, Holtak Háza 1-2 Motel 1-2, Syngenor-A mesterséges katona Sziklák Szeme 1-2, Üvöltés 3, Farkas Vérszomj, A fehér zombi, A Dolog Kísértetjárás Connecticutban Ragyogás, Kedvencek temetője 1-2 Gyerekjáték 1,2,3 Fűrész 1-5, Blair Witch 1-2 Interjú a Vámpírral, Alkonyattól Pirkadatig Evil Dead 1-3 My Name is Bruce Az utolsó ház balra Sziklák Vére Hirtelen ennyi jutott eszembe, persze ennél jóval többet láttam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Június 1, 2010 Share Posted Június 1, 2010 Texasi láncfűrészes gyilkos Kör 1-2 Átok (The Grudge) 1-2 Alien 1-4 Ragadozó 1-2 Alien vs Predator 1-2 Az élőhalottak éjszakája Holtak hajnala Holtak napja Holtak földje Holtak naplója [REC] Péntek 13 (az új feldogozás) A barlang (The Descent) Romok Mezsgye Végső állomás 1-4 (egyik sem tetszett) Kaptár 1-3 Tükrök Véres Valentin Viasztestek Zombieland Paranormal Activity Interjú a vámpírral Fűrész 1-6 30 Days of Night (30 nap éjszaka) Sziklák szeme 1-2 Aki bújt aki nem 1 A kripta Halálos kitérő 1 ...egyenlőre ennyi, de magamat ismerve bővülni fog a lista. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Június 9, 2010 Share Posted Június 9, 2010 Fűrész sorozat (szerintem nem olyan durva, én jól megkajáltam alatta) Az Átok (The Haunting) ( mérföldekkel jobb mint a japán izé, azon nevetni tudtam) Kör 1-2 (hát nagyon rosszak szerintem) Omen 666(a 2006os jó szerintem) Kísértetjárás Connecticutban( nekem tetszett) Az Álmos völgy legendája 13 Kísértet Péntek 12 ( ez nagyon nem tetszett) Kedvencek temetője 1-2 Ragyogás trilógia(mind a két változat nagyon jó) A Rózsa Vére 1408 Interjú a Vámpírral Disturbia(nekem nagyon bejött) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polluter Posted Június 10, 2010 Share Posted Június 10, 2010 hát én láttam már millió félét de van köztük pár amik belopták magukat a szívembe Grotesque (na ez pont nem lopta be magát a szívembe mert többször nemigazán szándékozom megnézni, csak folyton eszembe jutnak belőle undorító képkockák ) Paranormal Activity The Ring 1. része (Kör) The Grudge 1-2-3 (Átok) Dead Birds (Halott madarak) White Noise (Fehér zaj) Amityville Horror (A rettegés háza) Alone Drag Me to Hell (Pokolba taszítva) Darkness Falls (A sötétség leple) hirtelen ennyi jut eszembe a kedvencek közül.. elég válogatós vagyok, bármilyen horrornak mondott filmet megnézek de kevés van ami valamiért elnyeri a tetszésem, vagy legalább horrornak nevezem dehát kinek mi tetszik, nemvagyunk egyformák. a másik meg hogy az ilyen filmeket tényleg kizárólag féliratosan és eredeti nyelven nézni az igazi, szinkronosan szerintem szinte minden horror lekvár.. a Fűrész filmeket látom sokan szeretik, hát éppen megnézem és tud izgalmas is lenni de nekem kicsit gagyinak tűnik üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Június 21, 2010 Share Posted Június 21, 2010 Hellraiser(össz) Végső Állomás 1-2-3(4 egy rakás sz*r) Aki Bújt, Aki Nem(össz) Holtak Földje Kör(össz) Az 1000 Halott háza(össz) Halottasház Silent Hill Fűrész(össz) Holtak Hajnala(na, ebből már nem tudom melyiket) Hetedik Érzék A Pokolból(sz*r...nagyon) Elátkozottak Magasfeszültség Penge(össz) Az Átok 1 Darkness - A Rettegés Háza A Rettegés Háza Alkonyattól Pirkadatig 2 Faust - Kárhozott Szerelem A Bárányok Hallgatnak A Bárányok Harapnak Underworld(össz) Kaptár(össz) 666 - A Gyermek Freddy Vs. Jason Péntek 13(össz) Rémálom Az Elm Utcában(össz) Re-Animator(össz) Őrült Stone 13 Kísértet Az Őrület Torkában Boogeyman 1 Halloween(majdnem mindet) Pump.Kinhead 1-3-4 Gyerekjáték(össz) Chucky Ivadéka Alien(össz) A Texasi Láncfűrészes Mészárlás A Texasi Láncfűrészes Mészárlás:A Kezdet Motel(össz) Holtak Tava Cannibal Holocaust Cannibal Ferox Bőrpofa A Dög(össz) Ördögűző - Dominium Angyalok Háborúja 1-2-3 Rottweiler - A Halálkutya Drakula(össz) A Múlt Titka Sziklák Szeme(össz) Kabinláz Halálos Kitérő(össz) Örökké Tudom, Mit Tettél Tavaly Nyáron A Barlang(mind 2 alkotást) BloodRayne 28 Nappal Később 28 Héttel Később Haláli Hullák Hajnala Démoni Harcosok Ördögűzés Kannibál Szikla Alakváltó Kocka(össz) Halálmester 1-2-3 Mezsgye 1 A Lény 2 A Holtak Birodalma Nyitva Áll Az Álmosvölgy Legendája Kedvencek Temetője(össz) Suttogás A Mészárlás Éjszakája Elhagyott Szoba 1 Visszatérés a Kísértet-Hegyre 1408 Ezt Éld Túl Hűsevő Vérszomj Vérszomj(össz) A Vadász A Kukorica Gyermekei 1-2-3 Rémmesék Trauma Mutánsok 75 Halálbiztos Terrorbolygó A Sötétség Leple A Mars Szelleme Alien VS. Predator Predator 1-2 Zombik Városa A Pokol Hét Kapuja A Dolog Ház A Park Szélén Doom A Temető Kapui A Falka Gonosz Halott 1-2 A Massza A Megnevezhetetlen 2000 Mániákus SS Hell Camp Üvöltés 1-2-3 Masters Of Horror(első évad) Ichi The Killer Démonok(össz) Egy Amerikai Farkesember Londonban A Halál 1000 Arca 2 Elkülönítve Kampókéz A Balta Slither Hullajó Az Országút Fantomja Shogun Assassin 1-2 Halálos Hallgatás Sleepaway Camp 1-2 I Spit On Your Grave A Holtak Naplója Álmatlanul Zombie 2 Azumi 1-2 Végzetes Kitérő Testrabló Idegenek Pihenő A Pokolban(össz) Farkaséhség(Ravenous) The Prowler Ilsa She Wolf Of The SS Maniac Nurses Find Ecstasy Csillagközi Invázió 1-3 Fekete Karácsony Kórház A Pokolban Calvaire Fehér Zaj 2 Rémület a Sivatagban(Desperation) Gyilkos Mulatság Szanatórium P2 - A Rettegés Új Szintje Katakombák Hasfalmetszők(magyar) Csapatleépítés Éjjeli Műszak Reeker - A Halál Szaga Visitor Q Audition Idegenek A Pokolból Éjféli Etetés A Romok Tükrök A Fenevad Menekülj Az Utolsó Ház Balra Laid To Rest A Harmadik Anya Éden-Tó Gyilkos Tréfa Versus Borzalmak Éjszakája Paraziták Zombi Sztriptíz The New York Ripper Végítélet Sötétedik(Near Dark) Nekromantik 1 Santa Sangre A Rémmesék Könyve A Szeg Rec A Túlvilág Szülötte Tokyo Gore Police Véres Valentín(mind 2) Holtak Háza 2 Valami Van Odalent Halálhajó Náci Zombik A Holtsáv Tüske Zombieland A Gonosz Ébredése A Köd Hannibal Sorozatgyilkos Születik Ikerjátszma Álomcsapda A Légy Sokkoló The Toxic Avenger 4 Sikoly 1-2 Asszem én vezetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Június 27, 2010 Share Posted Június 27, 2010 én nagy horror rajongó vagyok,csak ezt a műfajt nézem.szeretem az igényes horrort,ezért töltöm úgy le a filmeket,hogy előtte órákat válogatok.amiket láttam és megvan: átok1-3,juon1-2,kör1-2,ringu1-2,ringu:a születés,fűrész1-6,vágott szájú nő,két nővér,fenevad,őrület,homokember,rettegés,rec1-2,phobia1-2,whispering corridors1-5,ház,emberi százlábú,átjáró,kísértetjárás,100 lépés,halálvadon,kísértethajó,halál szaga,légió,csontbetegség,stoppos gyilkos,noroi az átok,kéjutazás1-2,viasztestek,fertőzés,engedj be,valaki van mögötted,várnak,arc,varázsgomba,pokolba taszítva,megtorlás,határvidék,dismal,beteg madarak,mezsgye1-3,sötét tükör,forbidden floor,kísértő félelem,sziklák vére,tükrök,kísértetjárás connecticutban,nemfogadott hívás,slither,sötét víz,chakushin ari1-3,31.km,paranormal entity,túrista csapda,démon éjszakája,másvilág,paranormal activity,amerikai vadász,előérzet,darkness,simon mondja,black past,hamarosan,premutos,echo,a nádas,szellemtanya,éjféli etetés,öngyilkosok klubja,kuntilanak aka,véres valentin,versus,két nővér,túlvilág szülötte,árnykép,halott madarak,hívatlan vendég,kárhozottak királynője,hannibál ébredése,barlang1-2,halál 1000 arca1-5,anya és apa,romok,rontás,reinkarnáció,1408,babák,haunting,elkülönítve,hullaház,kaszás,an atómia1-2,szkeptikus,menekülj,ryeong,elhagyatva,hírnök1-2,gyilkolás művészete,halál művészete1-3,a tetováló művész,darah,carver,halálos alagút,angyalok háborúja összes,árva,vonat,gyűjtö,hideg csontok,imago mortis,tokyo psycho,13b,tüske,sírtáncolók,vadászat a whinchester farmon,gazdatest,karantén,room6,kukorica gyermekei összes,freddy vs.jason,rémálom az elm utcában összes,péntek 13,halloween,texasi láncfűrészesek,ómen 1-3,666 a gyermek,végső állomás1-4, bővült a lista:fehér zaj1-2,epitaph,hívatlanok,d-day,sötétség leple,eden lake tó,hannibál,vörös sárkány,credo,rejtélyek mocsara,a terror éjszakái,ők,ördögűzők,a bestia,szögek,rojo sangre,gyilkos elmélet,horror express,az utolsó ház balra,a fészek,hello mary lou,mostohaapa1-3,élet és halál amulettje,grizzly,farmhouse,albino farm,blue eyes of the broken doll,a terror 3 arca,shakma,all the colors of the dark,silent venom,baby blood,a fehér ruhás hölgy,no mans land,brocéliande,eredete ismeretlen,larva,shadow,shutter island,the crazies,cut,final,knife edge,üresedés 1-2,levágás,laid to rest,parasomnia,skeleton crew,blood:the last vampire,vízköpő,halálos kitérő 1-3,kegyelem,sorozat gyilkos születik,fáj,smash cut,red hook,splinter,szem1-3,szalagavató,gyilkos ápoló,kemper,john wayne gacy,apokalipszis lovasai,varrónő,apáca,ház a kísértethegyen1-2,halálos hallgatás. hát ennyi lenne.ez már gyűjtemény. és én vezetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Június 28, 2010 Share Posted Június 28, 2010 én vezetek Hmmm...látom bírod a szellemes, ökörködős filmeket, mint pl.: Pokolba Taszítva, Fehér Zaj 1-2...(bocs), én az ilyeneket nem igazán tartom horror filmeknek. Mondjuk kinek mit jelent maga a fogalom, ezeket próbálom mellőzni a gyűjteményemből, mert számomra ezek idegesítőek, rühellem az ilyen filmeket <_< Van (nem is 1) olyan, amit nem néznék meg tuti...biztos neked is az általam leírtak közül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 13 kísértet Blair Witch Project Holtak Hajnala Resident Evil 1-2-3 Deathwatch Fűrész 3-4 Tükrök Ragyogás A kör Silent Hill Hannibál(Ezt most töltöm) pont egy éve írtam ezt a kommentet! XD XD szval ezeken kívül: Session 9 Hívatlanok Paranormal Activity Rec Karantén Fűrész A pokolból Texasi láncfűrészes A bárányok hallgatnak 1408 A köd Rettegés háza Hostel Halálos kitérő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 15, 2010 Share Posted Augusztus 15, 2010 Sikoly 1-2-3 Halálos kitérő A Sötétség leple A kör 1-2 Én pici Szemem Végső állomás 1-3-4 Gyilkos tréfa Véres Valentin Motel 1-2 Texasi Láncfűrészes Tükrök Paranormal Activity Péntek 13 Fűrész 1-6 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 hát nem tudom én mostanába megnéztem azokat a filmeket amiket ismerősök mondták hogy "kúpoltak" tőle meg neten is többen. Negyedik típusu találkozás, Fehér Zaj 1-2 hát az első film egy vicc a másik kettő meg számomra sima film volt... Leszedtem a Paranolmal Activityit meg a Paranormál Entityt ezektől többet várok remélem nem lesz csalódás. Még réges rég megnéztem az Ördögűzőket ha jól emlékszem 3 rész volt, A Freddys meg Jasonos filmeket plusz nem olyan rég a Fűrészeket. Kör 1-2 meg a rettegés házát ,ház a tó szélén vagy partjánt mondjuk ezek inkább ilyen desszert filmek voltak számomra... valaki tudna valami igazán félelmetes filmet az megoszthatná velem! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
l.marcika Posted Október 6, 2010 Share Posted Október 6, 2010 A sziklák vére.az komoly de a Péntek 13,és a Nádas is komoly jah meg 1408 is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
l.marcika Posted Október 6, 2010 Share Posted Október 6, 2010 Az átok 1-2 rohadt durva Fürész 1-2-3 Fredy vs. Jason 1408 Sziklák vére Texasi láncfűrészes:Kezdet Rémálom az Elm utcában A kör 2 A nádas Pandorum Alien vs. Predator (2010) Péntek 13 nagyjából ennyit láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts