Balinteo Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Nekem nem nehéz megmondani mien horrorokat láttam már. Ugyanis én még csak most kezdtem el horrort nézni Ezeket már láttam : - Az Átok 2 - Legenda vagyok Nos hát a véleményem az Átok 2-őről az, hogy lehetne egy kicsit jobb is, és különben is mien befejezés az, hogy mindenki meghal csak a kisfiú marad a házban. Mármint én a nőre ( nem emléxem a nevére ) azt hittem, hogy főszereplő de a végén mégis meghal! Az a hapsi aki régebben megölte a csajt is aki most a hajával fojtogat hogy lehetett ott a házban? Hát ha én már visszatérek a másvilágról az első dolgom az lenne, hogy azt ölném meg aki megölt engem. Ja és a kisfiú azon beszartam de nem a félelemtől hanem a röhögéstől . Esküszöm mikor megjelent és elkezdett macska módjára nyávogni én összehugytam magam . A Legenda vagyokba meg nem tudom mi a horror, az hogy bőr nélküli szürke ábrázatú szaladgálnak? Nem kell kimenni a házból és kész! Szegény kutyust sajnáltam mikor muszáj volt megölni . NA valahogy így képzelem el a hsz-eiteket . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Nem sok horrort láttam, mert nem nagyon szeretem ezt a stílust. Halloween Aki bújt, aki nem 1-2 Több most nem is jut eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Június 25, 2008 Author Share Posted Június 25, 2008 ÚÚ tényleg az aki bújt aki nem-et is felveszem a listámba . Már egy jó listám van csak kell hozzá egy kis bátorság is Na itt a lista : A kör 1-2 . 28 nappal + 28 héttel később . Az Átok Aki bújt aki nem 1-2 . Démonok 1-2 . Mondjátok meg, hogy miket érdemes még ezen kívül megnézni és miket vegyek le a listáról . A Démonokat nem ismerem, anyámnak az volt az első horrorja ő ajánlotta ő azóta se szeret horrort nézni . Várom HSZ-eiteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hungarian13 rajtad mindig megdöbbenek, hogy mennyire egyszerű egy ember vagy!!! Miért kell 3-4 másik felhasználónevet használni? Félsz, hogy bannolnak, mert hülyeségeket írsz? Amúgy hetente megnézek 2-3horrorfilmet, rengeteget láttam már, ebben a témában vannak nagyon rosszak, de műalkotások is, ajánlom a Silent Hill-t és a Dead Silence filmeket, amúgy ezeket nem éri meg magyarul nézni, ótvar szokott lenni a szinkron, az eredeti hang félelmetesebb...Ami meg nagyon gyomorfogató az a Wrong Turn 1-2 és a The Machine Girl, ott van vér rendesen és belezések is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 már bocsi, de a legenda vagyok miért horror? sztem nézd meg a cannibal holocaustot, nem gyenge film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Én az összes Alien, Predator és AvP filmet láttam! (Az elődök voltak nagyon kemények az AvP-k lightos kis filmek!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Alien Vs Predator 1-2 Kör 2 Holló3 Fürész 1-2-3 többre nem nagyon emlékszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HungAryan20 Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Cannibal Holocaust, Halálos kitérő, A Fűrész, Texasi-i láncfűrészes. Ezek voltak eddig a kedvenceim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 11, 2008 Author Share Posted Július 11, 2008 Ja anúgy a legenda vagyok télleg nem horror . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Sikoly 1-2-3 Texasi lánfűrészes Motel 1-2 (gusztustalan) Zsákutca (inkább beteg mint horror) Álmosvölgy legendája Bújócska Fűrész 1-2-3-4 Kör 1-2 az szerintem nem horror. Szerk.: Fűrész 5, Magasfeszültség, A Balta (olyan rossz, hogy már nézni kell ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gergő /dv/ Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Motel 1 Freddy vs Jason Fűrész 3 Alien vs Predator 1 Resident Evil 1-2-3 A dolog Valamint sok gagyi tini-horrort láttam még, de sajnos (szerencsére ) azok címére már nem emlékszem. Egyébként nem vagyok a stílus nagy rajongója, de az igényesebbet szívesen megnézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 12, 2008 Author Share Posted Július 12, 2008 Ha alkalmam lesz rá én is megnézem a sikolyt csak most megyek táborba meg most jöttem haza nyaralásból . Amúgy már ha horrorról dumálunk valaki megmondaná nekem mi a különbség a horror és a thriller között? Nem non értek hozzá . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 még csk a cannibal holocaustot láttam(jol bekeztem mi? ) szettem még le horror filmeket csk még nem volt idő meg hhangulatom leszedni őket.majd ha +nézte irok véleményt.amugy nem nagyon szeretem ezt a műfajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Én 12-13 éve nézek horrort. Nem fogom felsorolni miket láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Július 25, 2008 Share Posted Július 25, 2008 Halloween - 20 évvel később - 10/8 Halloween - Feltámadás - 10/4 Hellraiser 1, 6 - 10/3 - nem jött be az első sem Az élőhalottak éjszakája (1990-es remake) 10 / 7 Holtak földje - 10 / 7 Cannibal Holocaust - 10/2 -szerintem nagyon fos film sokat láttam de ezeket mostanság Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 26, 2008 Author Share Posted Július 26, 2008 KÖszz, hogy írtál . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 A rettegés háza Silnet Hill-A Halott Város Fűrész 1-2-3-4 1408 Alien vs Predator 1-2 Texasi lánfűrészes Holtak Földjén Többre nem emlékszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 27, 2008 Author Share Posted Július 27, 2008 Az 1408-at én is láttam csak az nekem annnyira nem jöt be horrorfilmként, egy 16-os karikát megér de szentem hülyeség az a film. Bocs ha megbántalak. Én is egy jó horrort vártam a cím mögött de ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejayboy Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 A horror az véres film a thrilleren pedig izgulsz és félsz ez a kettő közti különbség, de a lényeg a horror a kettő közt véresebb kategória. thriller a weborditas.hu fordítása szerint rémregényt jelent a horror pedig irtózás, iszonyat; borzalom, rémület, rettegés; rémség (háborúé), borzalom (háborúé). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 felsorolni is nehéz lenne Az első horror még annó a videós (tiltott) korszakból volt. Egy szigeten játszódott ahol egy "félzombi" kinyírta a társaságot, illetve a végén az egyik tagtól kap egy csákányt a hasába , a belei kifolynak , erre ez még abba is belekostólt :D tényleg nem tudja valaki melyik film lehet, retroként elmenteném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 29, 2008 Author Share Posted Július 29, 2008 Köszi az eligazítást Deejayboy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt24 Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nem sokat nem is keveset. Fejből nem tom az összeset ami eszembe jut leírom most: -Alkonyattól Pirkadatig -Sikoly -Sikoly 2 -Texasi láncfűrészes 3 (asszem nem tom melyik) -Alien vs Predator -Land of The dead (a magyar címe ennek a holtak földje? nem írtam ki azt mert lehet nem az ) Ennyi jut eszembe többet láttam, de fejből nem tom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 -Texasi láncfűrészes gyilkos -Motel 2 -Kedvencek temetője -Kör 1-2 -A Halál 100 arca,bár szerintem az nem horror Most így ennyi jutott eszembe ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Na akkor jöjjön az én listám: Péntek 13 összes (10 rész), Rémálom az Elm utcában összes (7 rész) Freddy vs. Jason, Alien 1-2-3-4, Motel 1-2, Sziklák szeme 1-2 Halálos Kitérő 1-2, Halálosztó, A Balta, Simon Mondja, Valami Van Odalent Egyedül A Sötétben, Végső Állomás 1-2-3, Csapatleépítés, Harag 1-2, Kör 1-2 Stephen King: Alvajárók, Álomcsapda, Éjjeli Műszak, Langolierek - Az Idő Fogságában Holtsáv (mondjuk ez nem nagyon horror, de ideírom), Sorvadj el, Kedvencek Temetője 1-2, Maximális Túlhatás A Pokolból, Kocka 1-2-3, Faust - Kárhozott Szerelem, Alkonyattól Pirkadatig Penge 1-2-3, Kárhozottak Királynője, Az Álmosvölgy Legendája, Sweeney Todd - A Fleet Street Démoni Borbélya, Mélyen Az Erdőben, Anakonda 1-2, Temetőkapu, A Halál Szaga, Magasfeszültség, Viasztestek, Fűrész 1-2-3-4, Sikoly 1-2-3 Feltámadás, Rottweiler - A Halálkutya, A Sötétség Leple, Boogeyman 1-2, Halálos Hullámvasút Ház A Kísértet-Hegyen, 13 Kísértet, Kórház A Pokolban, Underworld 1-2, , Halálhajó A Mars Szelleme, Kaptár 1-2-3, 28 Nappal Később, Holtak Hajnala, Holtak Földje, Vérszomj Drakula 2000, Aki Bújt, Aki Nem 1-2, Silent Hill - A Halott Város, Alien Vs. Predator 1-2 A Kaszás, A Légy 1-2, Vércsapda, Halálos Hallgatás, Gyerekjáték 1-2-3-4-5, 75, Ezt éld túl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balinteo Posted Július 31, 2008 Author Share Posted Július 31, 2008 Ez igen Angel og Death! . Am a Land of the Dead az igen a Holtak földje!Nyugodtan kiírhatod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szottyer Posted Február 23, 2009 Share Posted Február 23, 2009 Huhh! Szigorú horror-diétán vagyok nagyon régóta,így csak az elmult pár napok terméséről írnék. La Terza Madre: Imádom Dario argento mun káit,a Suspiria,a Tenebre és az Inferno filmtörténeti remekművek. Ez sajnos nem igaz erre a filmre. Ratyi CGI,felesleges gore és logikátlan zagyva sztori. Szégyen az Anya trilogoiára nézve! Midnight meat train: Nem ezt vártam. a történet akár még jó is lett volna(thanx C. Barker) de a rossz casting hazavágta az egészet. V.Jones fapofasága engem idegesített,a karaktert nem vele képzeltem el.Itt is említhetem a bűnrossz számítógépes effekteket,de ez sajnos már annyira megszokott.. Csalódtam ebbe a filmbe. Mint mostanában mindenben amihez Barker a nevét adja. Dark Divorce: Ez nagyon rendben volt:-))) Szeretem ittenbach mester munkáit. Nyers,durva de szórakoztató filmecskék.Ez pedig a megszokottnál is durvább,meglepően jól kidolgozott történettel. Kötelező! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Február 24, 2009 Share Posted Február 24, 2009 Kaptár 1, 2, 3 Átok 1 (Japán változat) Átok 2 Akk kör 1-nek az eleje (a fene se nézi meg magában , kiráz ettől a filmtől a hideg! Majd talán eccer megnézem ) Meg még Alkonyattól Pirkadatig 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benegege Posted Március 1, 2009 Share Posted Március 1, 2009 Nagyon sok horrorfilmet láttam de csak pár nyerte el a tetszésemet A sikoly trilógia és amit most néztem moziba a Véres Valentin 3D amúgy az Átok meg kör filmeket nem nevezném horrornak... csak thrillernek. Horrorok közt is csak a slasher horrorok a jók!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnorby88 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Huh.Mit láttam? Inkább azt kéne kérdezni mit nem? Folyamatosan töltöm a horror filmeket,és nézem is amint van idöm rá. Nagyon sok jó alkotás van,de nekem a szellemes históriák jönnek be legjobban.(Hideg csontok,Fehér zaj 1,2, Haunting in connecticut, the unborn , mezsgye 1,2,3, hideg préda 1,2 ......) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
troybolton Posted Június 14, 2009 Share Posted Június 14, 2009 Nagyon szeretem ezt a topikot , mert nem vagyok egyedül ! Úgy értem anyám szerint nem egészséges dolog ennyi horrort nézni , és idetévedtem ehhez a topikhoz és mindenki azt sorolja hányat látott már !! Ez klasz Én ezeket láttam már nagyjából ( sok horror címre már nem emlékszem ) : Halálos Kitérő 1 Sziklák Szeme 1-2 ( a kettő valamiért nem tetszett ) Rettegés Háza ( bár thriller , de nagyon ijesztő film ) Elhagyott Szoba Penge1-2-3 Underworld1-2 Fekete Karácsony Texasiláncfűrészes Texas láncfűrészes mészárlás : Kezdet Motel1-2 Pihenő a pokolban1-2 Szanatórium P2- a rettegés új szintje Esély a halálra Freddy VS. Jason Fűrész 1-2-3-4-5 Végső Állomás 1-2-3 Kéjutazás1-2 Tudom mit tettél tavaly nyáron Turistas - Végzetes Kitérő Viasztestek Alien VS. Predator Félelem.com Vérszomj Boncasztal Tükrök Hívatlanok Bárányok hallgatnak Hannibál Hannibál ébredés Amusement - Gyilkos tréfa Azonosság Aki bújt aki nem Silnet Hill-A Halott Város ( de ezt amint megnéztem ki is töröltem , nagyon nem tetszett ) 1408 23-as szám Holtak Hajnala Alkonyattól pirkadatig Átok ( az a változat amiben Sarah Michelle Gellar játszik , ez a legijesztőbb horror amit láttam , megijedtem tőle ) Hát nagyjából ennyi !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts