FZolee Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 http://www.indavideo.hu/video/Kezdo_buszvezeto No comment Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 hát, ha belegondolsz, hogy nem 1 buszsofőr valóban így vezet kishazánkba, nem annyira vicces............. amúgy szerintem nem kezdő csak szerencsétlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 meg azért megnézném, hogy akárki más hogy vezetne el ennyire szűk helyen egy ekkora buszt... mondjuk a mögötte lévő sofőr is egy nyomorék, nagyon rámászott a buszra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Hát most ki hogy vezetne el egy ilyen buszt..ő a buszsofőr nem mi. Meg már az első ütközésnél, vagyis amikor megakadt, már onnan is tovább tudodd volna menni könnyen. Csak jobbra kellet volna kanyarodni tolatás közbe, ahhoz pedig nem kell nagy tudás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeti93 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 háát aki így vezet az biztos telefonon rendelte a jogsit a józsefvárosról Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 hát szerintem nem akárki tud egy ilyen szűk helyen vezetni.. szerintem én is ezt csinálnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Az ok hogy kicsi a hely, de egy sofőr azért tudjon már vezetni. Meg amikor visszatolat, legalább jó irányba tolatna. Na igen a mögötte lévőről meg ne is beszéljünk. Szerintem ez egyszerűen poén, és kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Azt megértem, hogy a kanyarban elakad, de tolatásnál hogy nem látja a mögötte lévő autókat? Egyáltalán belenéz a tükörbe, vagy csak bámul előre és úgy tolat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Elég érdekes. a buszsofőr dolga hogy tudjon buszt vezetni. Meg ha lassaban megy talán be is tudta volna venni a dolgot. Jobbra visszatolatni nem tudott volna mer akkor lezúzza a busz bal oldalát. Jól tolatott vissza de abba a kurv@ visszapillantóba csak belenéznék. ha nem is legalább az első ütközés után csak nézem hogy ki van mögöttem. Ráadásul majdnem odaszorított egy embert a mögötte lévő verdához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts