WuuWuu Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 http://ize.hu/click.php?id=7883&url=http%3A%2F%2Fajanlo%2Ekapu%2Ehu%2Fvideo%2Fpost%2Ephp%3Fid%3D222g087865f1b5358b00 Nagyon imba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spacemarine00 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Wáá... mekkora má, végre meg járt a kis rongáló böcs. :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 loool heh, kösz h föltetted, Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 EZ fájhatott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty89 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 áá durva kellemes lehetett XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szokenesz Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Profi XD Kellemes egy érzés lehetett neki XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 jéézzusoom! tuti levágta a lábát legalábbis ripityára törött a lábszár csontja, az biztos! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Hú basszus. Erre nem számítottam. Ez piszkosul fájhatott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
batya88 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 jéézzusoom! tuti levágta a lábát legalábbis ripityára törött a lábszár csontja, az biztos! megérdemelte, amilyen hülye ahogy hallottam angol szavakat mondtak, tehát nem lepődnék meg ha ez az eset is amerikában lett volna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 -"ááááááááá" -"Oh my GOD" -"ááááááááááá" szegény de külsőleg nézve vicces Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Hmm..amikor ráesik a lábára az a betontömb úgy összenyomja a lábát,mintha papírból lenne.(mármint a gyerek lába) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 jaaaj,ez fáj!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Hmm..amikor ráesik a lábára az a betontömb úgy összenyomja a lábát,mintha papírból lenne.(mármint a gyerek lába) igen, én is erre gondoltam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 azta legalább megérdemelte XD, de fájhat nem lennék a srác helyébe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Ezek tuti oroszok, vagy vmi régi szovjet ország... ilyen betönkeritést nem nagyon találsz amerikába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 azért nemhiszem hogy levágta a lábát, annyira nincs az nehéz, de nem a saját lábán ment haza az biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Június 21, 2008 Author Share Posted Június 21, 2008 Hátja nemfog sokat rohangálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Sztem ez kamu vagy ha mégsem, akkor jópár hétig fekvőgipszben lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 azért nemhiszem hogy levágta a lábát, annyira nincs az nehéz, de nem a saját lábán ment haza az biztos Ha nem az vágta le a lábát akkor majd a korház..mert h az nem lesz olyan mint régen volt az is biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nimtom Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 hát ez elég durva, nem gondoltam, hogy ilyen befejezés lesz, mivel nem csak néztem és nem kezdtem el gondolkodni, hogy mi is lesz a vége. de ha nem barmolta volna talán nem is fájt volna. erről ennyit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Huu ez durva, a kamerás rugdalhatta egy darabig a többi betonelemet mire kiszabaditotta a szerencsétlen barátját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GáborMeister Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 pfuuuuuuuu de nem próbálnám ki xD ----------- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 megérdemelte, amilyen hülye ahogy hallottam angol szavakat mondtak, tehát nem lepődnék meg ha ez az eset is amerikában lett volna.. Hát mit ne mondjak azért magyarorszgáon mint ha nem rongálnának az emberek, és nem csinálnánk hülyeséget cska nézd meg azt hatalmas "ős-magyar" seregletet akik tönkre teszik a nemzeti ünnepeinket! Amugy meg sztem megérdemelte a csávo, legalább egy életre megtanulta, h ezt nem kéne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 elemi fogyatékos a gyerek...nem gondolkodik..de kétlem hogy tudna.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 szerencse nem a fejevel csinalta akkor halott lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 Uhhh ez druva .DDDD hogyszedték ki onnan :DD levágták a lábát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 hát ez szopás!!! megérdemelte!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szekelyj Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 ez nagyon gáz xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d4s0t Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 ha szerencséje van csak szilánkosra tört a lába és mankóval kell járnia 1-2 évig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 Áhh ez nagyon durva aztszégyen Ennek nem leszz többé sípcsontya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts