Nary Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 hiphop ejay-vel csinálok számokat és nem tudom hogy tudnám átkonvertálni a .mix kiterjesztést .mp3-ba. segítsen légyszi valaki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silhouette Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Nem ismerem a programot, de lennie kéne valami export vagy save as vagy hasonló menüpontnak. Vagy próbáld meg csak átírni a kiterjesztést mp3-ra, lehet megkajálja a lejátszó. De ha rám hallgatsz, elhajítod nagyon messzire azt a lemezt, és el is felejted, hogy egyáltalán létezik. Mert ahogyan a virtualdj és társaik meggyalázzák a keverést, ugyanúgy ez az e-jay sorozat is a zeneszerzést a förtelmes loopjaival. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 A válasz egyszerű! Nem kell átkonvertálnod, egyszerűen csak zeneként kell lementeni, nem adatbázisként amit összeraktál! Régen én is néztem hogy akkor ez most hogy is van, aztán rájöttem hogy rossz gombra mentem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 9, 2008 Share Posted Július 9, 2008 régesrégesn még én is használtam ejay-t és tuti hogy kell lennie egy export song as.. gombnak valahol. keresgélj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts