Mortuus Posted Július 16, 2008 Share Posted Július 16, 2008 Én még csak a 4. részt láttam. Szerintetek nézzem emg az első 3-at is, vagy hanyagolható? Feltétlenül nézd meg az első 3-t,mert nagyon sok dolgot meg fogsz érteni amit még esetleg nem tudsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinye7 Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Iszonyat nagy alkotás az összes! Ez se fog kimaradni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsy Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Nekem az összes része eddig tetszett,már alig várom az 5-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Szeptember 6, 2008 Share Posted Szeptember 6, 2008 Én még a 4-et sem láttam, hamarosan letöltöm. Várom az 5-öt, úgy tudom minden halloween-kor jelenik meg mozikban. 10 év múlva halloween-kor már fűrész 14-15-öt fogok nézni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 7, 2008 Share Posted Szeptember 7, 2008 Sorozatok fórumán 2009 van írva! Amerikába október 24 en lessz. Nálunk mikkor lessz a mozikban? Hát barátom,azt várhatod hogy ez moziba kerüljön! Az előző négy sem került a mozikba! :D Az 1 rész volt a legyengébb nemazért 2 csávó láncra van kötve a lábuk és a végén az 1 ik elvágja fűrésszel a lábát! 3-4 rész a legjobb! Első rész a legjobb. Talán még a 2. Azokat a filmbéli csavarokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORDI_FAN Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Már alig várom ezt a filmet. A négyes elég jól sikerült,lehet hogy ez is lesz legalább olyan jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu17 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Hát barátom,azt várhatod hogy ez moziba kerüljön! Az előző négy sem került a mozikba! Te téli álmot aludtál? Mindegyik rész volt moziban. 1. Magyar mozibemutató: 2005. február 10. 2. Magyar mozibemutató: 2005. december 29. 3. Magyar mozibemutató: 2007. január 4. 4. Magyar mozibemutató: 2008. február 7. 5. Amerikai mozibemutató: 2008. október 24. Többszöri halasztás után (eredetileg január 10-re tervezték), a héten látható lesz a Fűrész 4 a magyar mozikban is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamfromhun Posted Szeptember 26, 2008 Share Posted Szeptember 26, 2008 annak, aki még nem látta volna a trailert itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=IZlb3IB_lvE szörnyen jóó film lesz, remélem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Kicsit félek a bemutatótól.A 4.rész jól sikerült de szerintem nem kéne már sokáig húzni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bran$i-G Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 izgalommal várom az ötödik részt ! Ez a plakát állatira dúrva lett ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulifan Posted Október 6, 2008 Share Posted Október 6, 2008 Remélem az 5 is hozza a megszokott formát, egyébként az első volt számomra a legjobb, a megjelenése különleges volt abban az időben a sok gyenge film között hasonló kategóriában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted Október 7, 2008 Share Posted Október 7, 2008 nekem eddig az összes tetszett ... így a trailer alapján ez se lesz gyengébb de várom már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 24, 2008 Share Posted Október 24, 2008 Na srácok...In Theaters now Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Október 26, 2008 Share Posted Október 26, 2008 Már tölthető a külföldi mozisfelvétel. Éjszaka lehet letöltöm. Bár eddig mindig dvd mnősgtébe néztem 5.1-es hanggal. De ennél lehet nem várom meg mert kiváncsi vagyok mit hoztak még ki belőle. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted Október 28, 2008 Share Posted Október 28, 2008 Hát igen,az nem árt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f@jkusz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Na mindenki go warez torrent meg minden és álljon neki vannak már elfogadható TS verziók és higgyétek el megéri!!! Sok minden kiderül ami eddig nem volt tiszta, és persze a végén az is kiderül lesz-e új rész vagy nem húznak le több bőrt róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibee8 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Már nagyon várom az 5. részt. Én úgy tudom, hogy novemberben már meglesz szinkronnal. Bár ez nem biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
f@jkusz Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Felirattal már tölthető pér napja/hete sztem megéri, de majd ha lesz szinkronos akkor úgy is megnézem majd egyben az 5 részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 hát még nem néztem meg( várok jó verzióra sztem megéri) de az elsődleges hírek alapján simán eltudnám képzelni lezáró résznek is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Egyszerűen elképesztő film.Annyira jó a sztori,azok a csavarok,főleg a végén... !SPOILER! Megdöbbentő volt hogy a végén ismét Hoffmann győzött,bár éreztem hogy Strahm nem fogja azt csinálni amit Jigsaw mond...ez a halálnem különösen borzasztó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Én is láttam hogy fent van, de nem szedtem le, várok még a DVD RIP-es verzióra Azért egy ilyen filmnél adni kell az élvezetre, a mozis camos feliratos verzió annyira nem adja vissza az élményt (szerintem). De ezekszerint volt aki így is megnézte és tetszett neki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted November 14, 2008 Share Posted November 14, 2008 SZvsz ez a legjobb rész!!!!! Szerintem még az 1-et is odaveri. Ilyen színvonalas részből eltudnék még képzelni párat: kevesebb vér mint ol 3-ban 4-ben és végig izgulod, hogy kivel mi lessz nagyon jó pedig nem hittem volna, hogy az lesz. Ja és nincs az, hogy 3-4-szer megkell nézni,hogy megérsd+jól kiegészit mindent. Na ennek a filmnek van hangulata a végén talán nem akkora a csavar mint eddig de még ígyis jó. Na szóval aki nem tervezte, hogy megnézi az is nézze meg mindenkép persze az első négy rész elötte kötelező. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabo.davidd Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hát, az talán túlzás, hogy a legjobb rész lett, de szerintem itt sem adtak alább a többinél. Nekem nagyon tetszett, ahogy végig bemutatták, hogyan állt át a másik oldalra a rendőr. És végülis valljuk be, a csapdák sem voltak utolsók. Főleg a legvégén amikor összenyomta a csórit a fal Az eléggé durva volt Egy szó mint száz, nálam tartotta a színvonalat, és már várom október 25-ét és a SAW VI-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Osztom az előttem szóló véleményét! Most sikerült megnéznem, találtam egy egész jó minőséget így voltam csak hajlandó megnézni. Én is azon a véleményen vagyok mint Dávid, túlzás hogy az eddigi legjobb, de nálam is tartotta a színvonalat! Jól volt megcsinálva, remélem a VI is ilyen jó és izgalmas lesz! Várjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panki51 Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Szerintem is nagyon jó lett. Mindegyik tetszett, a kettő kevésbé, de ez az ötös nagyon jó. Amúgy van kint már R5 verzió... Aki nem tudja. Kár hogy már csak egy rész lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mortuus Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Igen,szerintem is lehetne még pár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 én ma néztem meg és nekem is nagyon tetszett.ismét kitettek magukért az irok.megkaptam jopár kérdésre a választ de megint egy jopár felvetődött.pl. h mi van a dobozban amit jigsaw hagyott?remélem a 6.ban kiderül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
americanidiot Posted Április 16, 2009 Share Posted Április 16, 2009 nekem az 1 még mindig a kedvenc de az 5 is nagyon durva lett főleg a vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts