FZolee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ötös sziámi macskaikrek születtek hétfőn a Tolna megyei Zombán. Az állatok a hasuknál, lábuknál nőttek össze. Szinte csoda, hogy az anya egyedül, segítség nélkül hozta őket a világra. A kis állatok két napig éltek, a szekszárdi állatklinikán elaltatták őket. A cicák szétválasztása kockázatos lett volna. Ha sikeres is lett volna a műtét, akkor sem biztos, hogy életben maradnak. Elaltatás után formalinba rakták őket és szerdán Budapestre, a Szent István Egyetem állatorvosi karára vitték őket, ahol az orvostanhallgatók tanulmányozhatják a rendkívüli esetet. forrás: rtlhirek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Na igen ha már szétválasztani nem tudják őket..akkor inkább megvárják míg elpusztulnak és majd a suliban felboncolják..vagy majd kiállítják valahova.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMmY_hun Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Az igazi sziámi macska! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Raktam be egy képet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 szegeny cicak ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom000 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Csoda hogy valahogy "kifialta" pket mert szerintem majdnem nagyobb mint a macska. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee21 Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Hirtelen az igazi Sziámi macska ugrott be. Képet nézve elég szörnyün néznek ki szegények, jol kicseszett velük a természet, ráadásul még mutogatják majd öket a sok baromnak hogy : "jé, cegén kistiták" orvostanhallgatók tanulmányozhatják a különleges esetet Ök aztán mejd biztos megfejtik hogy mi okozta meg hogy miért.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts