McKane Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Hello Midenkinek! Nem tudom, hogy jó helyen nyitottam-e a témát, ha rossz helyen, akor bocsi.. Lenne egy olyan problémám, hogy adva van az ADSL modemem, egy windows vistás géppel.. valamikor minden indok nélkül a kapcsolat megszakad. Újra fel kell jelentkezni a netre.. Ez eddig nem is lenne gond, de akkor is meg szokott szakadni mikor letöltés van.. Tehát nem tudom arra fogin hogy "unatkozik" a modem. Nem hiszem hogy a windows vista hibája, mert a laptoppal is ugyanezt képes produkálni,azon pedig XP Prof van. Egyébként mindegyik legális példány.. Miért lehet ez? A válaszokat előre is köszönöm! Az internet egyébként Etherneten keresztüli.. Az Ethernet integrált. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szia ! Amikor megszakad a kapcsolat, akkor nézd meg az ADSL modem-en, hogy mi történik, a modem kapcsolat ugrik-e szét, vagy az Ethernet kapcsolat, vagy azt mutatja, hogy minden rendben. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
McKane Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Egyedül ez a kis lámpa világít: "power" . De ezek nem: Ethernet,DSL, Internet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szia ! Az ADSL modem-ed vacakol, cseréltesd ki a szolgáltatóddal. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lbarna Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Új bekötés vagy régi a net? Van telefon is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 A modemje a hibás, egy telefon a szogáltatónak és a szerelő kicseréli. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts