G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Engen vettél fel? Nekem nem jelez semmi Lépj ki és be ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 ÉS ez az egész "film" 2D-s vagy 3D-s lenne? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 ÉS ez az egész "film" 2D-s vagy 3D-s lenne? 2D-s, legalábbis szerintem technikai okok miatt 3D-set lehetetlen megvalósítani, vagy ha lehetne, akor biztos nagyon szar grafikája lenne. De nem film, hanem sorozat lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Goldolj bele, hogy mennyi idő alatt lesz készen a film... Nem 1 hét az biztos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Gondoltam, csak rákérdezte. De szerintem előbb a komplett történetet kellene megírni, csak aztén nekikezdeni a rajzolásnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Megírjuk az első részt, elkészítsük hozzá a "filmet" (kb. 20-30 perces legyen), hangokkal és zenékkel együtt. Utána megírjuk a 2 rész történetét, elkészítjük hozzá a 20-30 perces filmet, és egészen így addig amíg 1 évad össze nem gyűlik. Lehet hogy még 10 évig is húzni fogjuk. Na csak vicc volt. Viccet félretéve, sztem megírjuk az első részt, elkészítsük hozzá a filmet, aztán a második rész története, utána második rész film, egészen addig amíg a 20-30 perces részekből össze nem áll egy egész történet, ami kb. olyan hosszú, mint az amnézia regény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 az mijen hosszu? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 az mijen hosszu? A regényt letöltheted és megtudod. www.moondragon.hu Keress rá az Amnéziára és megtudod. De ha film lenne az amnéziás regényből, úgy 4-5 óra biztos meglenne. Mind1, térjünk a lényegre. Első részt megírtam. Meg kellene rajzolni a karakterek külsejét, vagy mi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Karakterem készen áll Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Karakterem készen áll Képet kérek hozzá. Illeszd be a képét vagy küld el a domakos@mail.tvnet.hu címre. Le kellene valahonnan tölteni a Queen-től a Radio GaGa számot. Tudom ennek meg annak a bandának nagy rajongója vagyok, de a számaik nincsenek meg a gépemen, a Youtube-n szoktam hallgatni, onnan meg nem lehet ki-importálni a zenéket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 LimeWire Ezzel szedd le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 oké Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ez a sajátom :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 EZt a progival csináltad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Ez a sajátom :D Aha, egész jó. DE gondolod, hogy kicist régies a fegyvere a 2080-as lézerfegyverekhez és atomnukleális fegyverekhez képest? Amúgy meg a LimeWire nem nagyon akarja tölteni. 5 perce töltöm, és még mindig 0%, és semmit se változik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Valami patch kell hozzá, nekem se ment, ebbe nem tudok segiteni.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Valami patch kell hozzá, nekem se ment, ebbe nem tudok segiteni.- Sajnos ez van. A Google-n keresem, de mindehol csak fizetős letöltések vannak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Ez az én karakterem, és ő az elméjén keresztül "hipnotizál" Jó mi? Vagy valami mást találjak ki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 http://tux.crystalxp.net/png/thdesignz-cs-source-gign-1875.png Ezaz .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Akkor most kezdjük el kitalálni tibiole karakterét Leirod mi lesz az első rész forgatókönyve? Köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Ez az én karakterem, és ő az elméjén keresztül "hipnotizál" Jó mi? Vagy valami mást találjak ki? Hazudjak hogy ne sértsem meg a lelki világodat vagy őszinte legyek? Amúgy meg menj az 1. oldalra, és ott le lesz írva az 1. rész forgatókönyve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Hát ez jó, az előbb más kép jött be nekem, de mostmár valahogy megváltozott. az előbb Counter Terrorist-a volt a képen! ESKÜ! Na jolvan keresek másikat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Töltöm fel a zenét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Mi lenne ha én lennék az az öreg fószer, aki meséli az elején?? És a második részben gondolom vissza tér majd a krapek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Mi lenne ha én lennék az az öreg fószer, aki meséli az elején?? És a második részben gondolom vissza tér majd a krapek Oké. Tudod utánozni egy öregember hangját, vagy valahogy én, a hangmérnök eltorzítsam a hangodat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Azért jó lenne egy forgítókönyvet is írni, meg tisztázni hogy melyik karakter hogy néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 http://data.hu/get/346371/Queen_-_Radio_GaGa.mp3.html Tessék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Most szedem le a hangtorzítót és olyan Dáth Véder (Darth Vader) hangja lesz Mit kell majd neki mondania?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Először nem egy "introt" kellene, mint pl SP-ben? Abban letesztelnénk a karaktereket, hangokat stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 aaa forgatókönyvet holnap megírom akkor lessz elég időm rá egyébként szerintem vehetnénk south parkosra a figurát , mind a szöveg, mint a látvány tekintetében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts