G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 milyen 2d karakterre gondolsz? PRO progi,de nehéz is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Húha, szépen haladunk. Én nem nagyon értek az animáláshoz, meg ilyenekhez, de ötletekből kifogyhatatlan vagyok. ha jól vettem ki, akkor én lennék a kemény katona csávó. Bele lehetne írni a jellemzésbe, hogy valami felmenőm nagy katona volt, és én és mindíg arra törekszem, hogy felülmúljam őt, ezért minden hülyeséget elvállalok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szóval akkor mindenkinek lesz saját karaktere?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Rájöttem, hogy lehet a csontrendszert kezelni, igaz elég gyengén még. Most megyek, este még tanulgatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 oké, de msnen ne felejts visszaigazolni PÁS Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Az nem jó, ha papirra megrajzolom az én karakterem, beszkennelem és Colt barátom photoshopban kivágja, hogy csak a figura legyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szerintem jó, de akkor az enyém is megrajzolhatnád Mindenkinek lesz külön karakterje?? Ha igen akkor én tudok az enyémhaz hangokat és képeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Szerintem lehetne olyan is, hogy a karaktereket be kellene mutatni, zenével szöveggel... PL: Gpont:-170cm magas -79kg -szőke hajú -barna sapkás... És így tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 OFF Markeee neked hozzárendeli a "bone"-okat a rajznoh? Én elkeztem végigvinni a tutorialt, ugyan úgy csinálom, de nekem csak a csontokat mozgatja! PM-ben elküldhetnéd hogy kell. OFF Sztem nem valami nagy ötlet, ez a karakter bemutatás...ne sértődj meg, de egy olyan filmet se láttam amiben így bemutatják őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 OFF Én nem tudok sémmit OFF Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Én is belépnék Persze ha csak szabad akkor... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Az enyém hasonlítani fog Dr. House-ra, csak nem fog sántítani és Dr. House hangja is lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Én is belépnék Persze ha csak szabad akkor... ne nekem mond Nekem meg Counter-Strike-s hangja lesz a csókának és olyan ruhája mint a CTknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 G-P0NT,én meg ha lejött tervezek egy fain kis Terroristát Terrorista ruhában és hangokkal Hangai: Pl.:Roger That! Enemy spotted! Sector clear! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 ez mind szép és jó , csak nem értem hogy ezeket milyen körülmények között mondja egy karakter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 G-P0NT,én meg ha lejött tervezek egy fain kis Terroristát Terrorista ruhában és hangokkal Hangai: Pl.:Roger That! Enemy spotted! Sector clear! Magyar lesz sztem, szal ... nekem magyarul van meg colt, én meg birom oldani. csak kell video és akk rakom alá a hangot, szöveget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Látom sokminden történt az utóbbi 3 órában Mi lesz 2 hét múlva? 1 millió hozzászólás? .D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Megeshet lásd. toronyház 1. topik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Legalább vannak tervek Mindenkinek lesz saját karaktere? Msnre felvettelek, igazolj vissza Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Szóval akkor mindenkinek lesz saját karaktere?? Nem. A PirateClub-os felhasználókhoz semmi köze, csak a nevük ugyanolyan. De komolyan. Sajons nem tudlak visszaigazolni. 2 szemét rác mondta hogy rakjak ki valamit Személyes üzenetnek. Mikor kiraktam akor az MSN kilép. Azóta is minden nap próbálok bejelentkezni, de kiír valami hibát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 akkor a többiek jól ráb@sztak már tervezik a karakterük képeit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 A többieknek nem kell felnük, nem basztak rá. 100% hogy az ő "karaktereik" mellékszereplők vagy néhány rész erejéig főszereplők lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 jolvan, akkor mikor kezdjük el szerkeszteni? weblap kell majd?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Weblap? Még nem gondoltam weblapra, de szerintem 100% hogy kell. Igen, ha azt akarjátok hogy a Credits-ben feltüntessék neveteket, akkor szerkesszetek csak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Nem a részeket kellene tervezni, hanem először egy grafikai alapot, nem gondolod? Aki jól tud rajzolni az csinálja meg ebbe a progiba a karaktereket, a főbbeket és én meg még egy páran megoldanánk az animálást, ha kitanuljuk a használatát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 A Weblapot én megoldanám, ha már úgy állnánk, hogy lenne értelme... Először tervezzük meg a karaktereket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Jó lenne ha valahova felkerülne akkor a végleges "forgatókönyv". Ha jól értem akkor egy jövőben játszódó akció anime lesz? Story mi lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 18, 2008 Author Share Posted Június 18, 2008 Markee @: Aha, köszi az ötletet. Nekem nincs Photoshop-om, azt az animés izét nem tom letölteni, ezért megtartom a Történetírói, Zenehozzáadási és Hangmérnöki állást. Valaki megcsinálni nekem Cerh külsejét? Hosszú (vállig érő, de az is jó ha csak állig) barna haja, és kék szeme legyen. Ruhája legyen olyan mint a Star Wars-os Jedi lovagoké, ha lehetséges Arbiter @: Átmenet az Anime és a south park féleség között. Úgy is fel lehet fogni hogy Anime tehénmellű nök nélkül és olyan emberekkel, akiknek normális szemük van. És igen Sci-fi lesz, Akcióval, Horrorral és Romantikával fűszerezve. Végleges forgatókönyv még nincs, a stáb (vagyis én, ti és mi) fogjuk írni közösen. csgamer @: Oké, köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Én a háttérre gondoltam, h csináljuk ha lejön a progi akk énis tanulmányozom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 18, 2008 Share Posted Június 18, 2008 Nekem ittvannak a karakterem neve az lezs, hogy The Lord Terrorist Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts