G-P0NT Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Mi az a PS? Plésztésün? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Ledaráltam a képről a felesleget. Ez megfelel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Be kellene illeszteni a programba, és körberajzolni mindent ami a karateren látható, és kiszínezni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 23, 2008 Author Share Posted Június 23, 2008 Ha kell készítek olyan verziót, amelyiknek a kezében nincs gitár. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 G-P0NT innen gratulálok , már egy párszor elhangzott a PhotoShop ( PS ) program neve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Nem értem, minek a programban. Ott nem tudom ezt megcsinálni, többet érsz, hogyha beimportálod ezt a képet. Még egyszer ugyan azt nem akarom kivágni, ez is 10 percembe tellet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 23, 2008 Author Share Posted Június 23, 2008 Készítettem 2 verziót gitár nélkül: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Elég lenne beimportálnia, nem tudom mit nem ért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Minden esetre jelentkezzen az aki csinálja a karaktereket mert sztem küldök neki szereplő jellemzőket és a szerint kéne elkészíteni őket. De lehet hogy majd én csinálom meg őket. Leközelebb holnap délután jelentkezem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 23, 2008 Share Posted Június 23, 2008 Egyeztessetek Ponttal, mert ő az animátor én csak egy-két grafikai dologba akarok segíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 G-P0NT innen gratulálok , már egy párszor elhangzott a PhotoShop ( PS ) program neve Jólvanna fáradt voltam <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Elég lenne beimportálnia, nem tudom mit nem ért. Elmondom ismét, az a lényege a programnak, hogy amit szeretnél megmozgatni karaktert, azt körbe kell rajzolni (ott a programban) és utána ki kell színezni (ott a programban). Ha nem értesz hozzá akkor nem tudod, hogy miért mondom el ezt többször. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Akkora a csóka feje, hogy nem fér bele a szerkesztési képbe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 és azt képesvoltál komolyan venni ? amit írtam ? mindegy. szóval : az a gond , hogy amikor beimportálod a figurát , körberajzolod , kiszínezed és nemtudod mozgatni ? ha meg a feje nagy akkor próbálkozz kissebb képpel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 és azt képesvoltál komolyan venni ? amit írtam ? mindegy. szóval : az a gond , hogy amikor beimportálod a figurát , körberajzolod , kiszínezed és nemtudod mozgatni ? ha meg a feje nagy akkor próbálkozz kissebb képpel Mi baj van ? Komolyan vettem Vagy nem kellett volna? Az a baj, hogy egyedül kb 1-2 napba tellene amíg egy karaktert körberajzolok, kiszínezek és elkezdem animálni. Csak pár óránként tudok gépközelben lenni a munkám miatt. De ha kicsinyítem, akkor lehet hogy másnak nem fog tetszeni, hogy kissebb a kép. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 hát azér írtam mert nem beszólni akartam egyébként olyaaaan, pont jóra nemtudod eltalálni? mert nem muszály hogy faltól falig karakter legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Hát akkor most mond el magyarul, mit jelent az a pont jóra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 hát , hogy pont jó mint a south parkban , ez igazából háttér függő pl. : http://www.sg.hu/kep/2007_11/south.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/060106/South_park_-_Butters_www.kepfeltoltes.hu_.jpg szóval azér az arány meglegyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Körbe nem tudom rajzolni, mert remegős a kezem. Szerintem valami nő nemű usernek kellene szólni, akinek nem remegős a keze Közben azért írhatnátok, hogy milyen grafikai munka kell még.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Mindenki elment? Még mindig várom, hogy mit csináljak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Ugye te lennél az animátor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Azt hittem, Pont akar lenni Én inkább grafikai munkákat vállalnék, de azt nem, hogy végrajzolom a szereplőket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Nah itt vagyok, azért nem birtam feljönni mert Elbaszodott a gépem, és majdnem 1 hét volt mire a net össze lett hangolva a géppel. Mondjátok mi a probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Király ez az összetartás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 1, 2008 Author Share Posted Július 1, 2008 Hááát... Markee bannolva, a topic kezd kihalni, a Pirate Club-ra egyre ritkábban írnak... Amúgy is asszem le kell mondom a Projektről, hogyha ősz előtt nem lesz kész. Mivel ősszeliskoal van, és mivel ez az év sz** bizonítvánnyal végződött, a muterom arra kötelez hogy ebben az évben tanuljak mint a stréber, így hétvégén is csak alig lesz időm netezni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Hááát... Markee bannolva, a topic kezd kihalni, a Pirate Club-ra egyre ritkábban írnak... Amúgy is asszem le kell mondom a Projektről, hogyha ősz előtt nem lesz kész. Mivel ősszeliskoal van, és mivel ez az év sz** bizonítvánnyal végződött, a muterom arra kötelez hogy ebben az évben tanuljak mint a stréber, így hétvégén is csak alig lesz időm netezni... GRAT!! Akkor kár volt elindítani ezt a fórumot... Küldömben nézd meg. PL musicZ forumra 10percenként töltenek ide gumiszobára is irnak mindig... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 1, 2008 Author Share Posted Július 1, 2008 Nem tehetek róla, hogy ősszel tanulni kell... És mi az hogy kár volt? Szereztem egy csomó barátot Megmutattam az embereknek, hogy vannak ötleteink, irtunk egy jó történetet, küzdünk az animálással? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Hát csak, ha kilépsz, akkor mindenki feladja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Július 1, 2008 Author Share Posted Július 1, 2008 Majd ősszel kilépek... és minden hétvégén visszalépek... Tehát majd fel lehet úgy fogni, hogy csak hétvégén lesz időm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 Én nem adom fel...de egyedül ez nem fog menni.Aki velem tart az jelezzen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts