G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 GOndolom A manga studio nekem 3 nap alatt jönne le... szal az kizárva (nálam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 GOndolom A manga studio nekem 3 nap alatt jönne le... szal az kizárva (nálam) Pedig az Anime Studio lenne az egyetlen reményünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Összefoglalná veleki, hogy mk történt az eddigi 6 oldalon? Mert tegnapóta nem néztem ide, és nem akarok annyit visszaolvasni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Összefoglalná veleki, hogy mk történt az eddigi 6 oldalon? Mert tegnapóta nem néztem ide, és nem akarok annyit visszaolvasni. Igazábó semmi érdekes,l azon kívül, hogy nem sikerült South Park-os embert beilleszteni az Anime Stúdió-ba, megbeszéltük hogy 2 birodalom van, és milyen lesz 7 bolgyó, és kaptunk hátteret is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 South Parkos embert simán be lehet illeszteni: import-->image bettalózod amit akarsz. Ha animálni is akarod, letrehozol egy új layert (vagy akár többet is), majd a "draw" menüben rámész a szabad rajzolásra, és szépen körberajzolod a figurát. Aztán kitörlöd a beillesztett képet, és "voila"! Ott marad az új layer, ami (ha jól rajzoltad körbe a képet) úgy néz ki mint a kép. Már csak ki kell szinezni, csontokat hozzá adni és kész. Remélem segítettem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Mivel készíted az oldalt? Használd a www.ucoz.com-t! Az a legjobb! Gyors, egyszerű, és nyugodtan adhatsz hozzá fórumot, meg hasonló dolgokat! Dreamveawer 8-al, és nem használok ilyen "low" weboldalkészítő oldalakat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Dreamveawer 8-al, és nem használok ilyen "low" weboldalkészítő oldalakat Azért remélem az oldal úgy 2 milliárd év múlva kész lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 NaNaNa! Pls, dobjatok össze egy fejlécet és én még ma megnyomom a oldalt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 NaNaNa! Pls, dobjatok össze egy fejlécet és én még ma megnyomom a oldalt! Remélem ez megfelel: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Horror és romantika is lesz? Érdekes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Remélem ez megfelel: Megfelel, most már akk az oldalt csinálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Horror és romantika is lesz? Érdekes Hát ja. Mint ahogy egyszer mondtam: Sci-fi lesz Akcióval, Romantikával és Horrorral fűszerezve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Sziasztok. Én a Sony Vegas 8-hoz értek, és ha kell valam isegitésg az összevágásban, vagy akármiben, akkor nyugodtan vegyetek fel msn-re: varadijozsef@freemail.hu Sziazstok cerh2: Kicsit elmosódott lett a szöveg alig látszik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Sziasztok. Én a Sony Vegas 8-hoz értek, és ha kell valam isegitésg az összevágásban, vagy akármiben, akkor nyugodtan vegyetek fel msn-re: varadijozsef@freemail.hu Sziazstok cerh2: Kicsit elmosódott lett a szöveg alig látszik Bocsi Paintal csináltam, és .JPG formátumban mentettem el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Na akk mivan a South Park és Die Hard 4-gyel?XD Na most vannak ötleteim:)Szal a második részben mondjuk a film közepén lenne a romantika...,és akk a film végén pedig ez a két ember összeházasodik,de ekkor betörnek a.....pl.Gradoxok (kitalált viziélőlények)és akk megöli a mennyaszonyt és akk lesz benne kicsi vér...És ebbe a picike jelenetbe van romantika,dráma és horror is.Még este jelentkezem Ui:Találtam egy honlapot,ahogy nézem látom,hogy egy picit a segítségünkre lesz: http://www.waller.hu/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Na akk mivan a South Park és Die Hard 4-gyel?XD Na most vannak ötleteim:)Szal a második részben mondjuk a film közepén lenne a romantika...,és akk a film végén pedig ez a két ember összeházasodik,de ekkor betörnek a.....pl.Gradoxok (kitalált viziélőlények)és akk megöli a mennyaszonyt és akk lesz benne kicsi vér...És ebbe a picike jelenetbe van romantika,dráma és horror is.Még este jelentkezem Ui:Találtam egy honlapot,ahogy nézem látom,hogy egy picit a segítségünkre lesz: http://www.waller.hu/ Ehhhhh... de ez sorozat lesz. És csak a sorozat legvégén fog meghalni Estelle. De Estelle és Ricsi csak a 2. részen fognak megismerkedni, nem fognak egyszerre járni Az ötletekre nyitott vagyok, csak nem tudom hogy mi az a Die Hard Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 az msn-t vissza igazoltam cerh2 lassan akkor nekiállok az első rész kidolgozásának. üdv van Persie. ja ha valamelyik két főszereplő össze jön az nem is a leg elején van hanem a 15. rész után sztem habár nem tudom mennyire hosszútávra terveztek. ha az egyik főhős meghal akkor viszont a másiknak majd boszút kellene álnia és akkor ez a gyilkosság nem a sorozat vége lenne. ui: van Persie akkor csináljuk együtt a történést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 ui: van Persie akkor csináljuk együtt a történést? Benne vok;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Az ötletekre nyitott vagyok, csak nem tudom hogy mi az a Die Hard A a movies topicban keress rá a filmre,jó kis akció.de ez egyébként viccnek szántam Ui:aki fel akar venni msn-re itt a címem:david.0111@hotmail.com Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Ehhhhh... de ez sorozat lesz. És csak a sorozat legvégén fog meghalni Estelle. De Estelle és Ricsi csak a 2. részen fognak megismerkedni, nem fognak egyszerre járni Az ötletekre nyitott vagyok, csak nem tudom hogy mi az a Die Hard Áhh... megkaptam a drámát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 akkor csavarok rajta én is egyet... mikor a sorozat utolsó része után megy a főcím , a stáblista , akkor a legvégén lessz egy rövidke kis animáció , hogy Esmeralda vagy ki a t*köm FELÉBRED kikel a sírjából ,közben esik az eső , csupa föld a csaj . a "kamera" az ő szemszögéből mutatja , hogy a kezében tart egy képet . villámlik , és ricsi látszik a képen estelle ( áhá... megvan ) kikászálódik , és elindul így is fokozzuk az izgalmat , és ha netán akarjuk majd folytatni egy következő évaddal, akkor így van honnan , és már meg is van az alapsztori hozzá Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 És van egy tippem hogy haljon meg Egy bombát raktak az autómba/űrhajómba (mint amilyen az ötödik elemben volt), ami akkor robban amikor beinditjuk... és Estelle inditja be, én meg épp akkor jövök ki a házból... vaagy, elkap valami olyan betegséget, amitől 1 nap alatt 30 évet öregedik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 jajj ne egy nap alatt 30 éves fog öregedni nem én írtam el , ricsi javította , miután hülyeséget írt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 akkor csavarok rajta én is egyet... mikor a sorozat utolsó része után megy a főcím , a stáblista , akkor a legvégén lessz egy rövidke kis animáció , hogy Esmeralda vagy ki a t*köm FELÉBRED kikel a sírjából ,közben esik az eső , csupa föld a csaj . a "kamera" az ő szemszögéből mutatja , hogy a kezében tart egy képet . villámlik , és ricsi látszik a képen estelle ( áhá... megvan ) kikászálódik , és elindul így is fokozzuk az izgalmat , és ha netán akarjuk majd folytatni egy következő évaddal, akkor így van honnan , és már meg is van az alapsztori hozzá Kéremszépen, nem Esmeralda, hanem Estelle. Igen, meg fog halni, de feltámad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Igen, meg fog halni, de feltámad Azt a feltámadást máshogy is eltudnám képzelni, de felőlem lehet belőle 'zombi'. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Azt a feltámadást máshogy is eltudnám képzelni, de felőlem lehet belőle 'zombi'. Ne legyen zombi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Nemakarok beleszolmni, de sztem hozzatök össze vmelyik nap msn-en vagy itt vagy mittomén, egy oylan történetet amit utána már nemkell megváltoztatni.. VAgy talán egy nagyon picit.. csak TIP:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 de mér különben is ha már egyszer meghalt és aztán feltámadt akkor tegye stílusosan mégsem térhet vissza egy élő-halott húsvétinyúlként Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Jó sok mindenről maradtam le, szoval akkor mi van amit most nem osztottatok be szerepet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Hahoooo hasatokrasut a naap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts