cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Aaaa Mézga család az űrben az megvan? Volt egy ilyen bolygó benne, ahol mindenki detektív volt, és egyfolytába voltak büntények, és egy olyan amiben olyan gyorsan szaladt az idő, hogy a gyerek megszületett, és estére már öreg volt Ezt a két bolygót beiktathatnánk ÁÁáá nem már... Ez egy komoyl sci-fi sorozat lesz, nincs helye a viceknek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Égitest render híján ennyi tellett: Ha kérhetném Rammstein zenék legyenek Pl Weisses Fleisch stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Égitest render híján ennyi tellett: Ha kérhetném Rammstein zenék legyenek Pl Weisses Fleisch stb. Oké. Lesz Rammstein is Na ezek a hátterek már gyönyörüek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Ha szereztek nekem égitestes rendert akkor azt is beszúrom. Holnap el kell utaznom, csak vasárnap reggel leszek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Lol csak ne vigyem túlzásba a már elkezdet regényem alkotóelemeinek beolvasztását, a birodalomakra és a bolygókra értettem. oké jegyzetelek de előre szólok hogy csak hétvégén tudok neki állni igazán, habár haza felé a buszon is valószínű, hogy kitalálok valamit. Az első rész az maradjon az eredeti vagy esetleg egy bemutató jellegű legyen, értem az alatt, hogy mitörtént a földel, a jelenlegi helyzetet ennek a világnak a bemutatása vagy az inkább már a demó verzió lesz vagyis intro? A szereplők hogyan találkozzanak, azzal tisztában vagyok, hogy gyerek korukban hallgatják az öregembert. Viszont előtte hogyan találkozzanak vagy ezt bízzam a saját fantáziámra mert van ötletem. Ja colt.45 persze segíthetsz én is adok bele te is, mindenki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 nya nagyjából összedobtam egy rövidke cuccot , lessz ez jobb is , de egyenlőre még ezt sem hajlandó megfelelő gyorsaságban pörgetni a movie maker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Cerh, visszaigazoltalak msn-en Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Jah a nebulával kapcsolatban csinálhatsz több féle színben mert így igaz hogy egy kis star trek-es elemet viszünk bele, de legalább több tényező is segítheti és zavarhatja a szereplőink helyzetét. pl sárga: az az embereket zavarja meg, egy idő múlva belehalnak ha sokáig vannak benne. piros: a hajókat rongálja. lila: a senzorokat vagyis érzékelőket zavarja be kék: a hiperhajtóművet zavarja be stb. ez csak ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 nemtudtok egy olyan progit / videoszerkesztőt amivel képeket lehet összefűzni valamilyen médiafájlá ? mert ha ez meglenne , akkor , igaz hogy aprólékos melóval de sikerülne megcsinállni a cuccot ja , és a movie maker kizárva olyan kéne amivel be lehetne állítani a sebességet is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Megnézem mit tehetek ez ügyben de csak holnap délután. A bolgyóknak adhatsz neevet, de nekem fingom sincs róluk. 1. Bolgyó: Olyan mint a mai föld. -->Maratan (Márátán kicsit angolos kielytés) 2. Bolgyó: Egy vízgolyó, vízalatti várossal, halemberek élnek ott, ahol a legnagyobb bűn a gyilkolás. Bármilyen fajuakat befogadnak. Bármilyen gyilkosságért halálbüntetés van itt, kivéve ha a vádlott bizonyítsa, hogy ártatlan, pl. azzal hogy bebizonyítsa, hogy pl. egy tömeggyilkost ölt meg. -->Hivamderh (Hivámder) 3. Bolgyó: Egy tűzbolgyó. A Monarchia féleségnek a legfőbb bázisa. Tele vulkánokkal. Az egész bolgyót a vulkánikus alapú kőzet fedi el (kivéve az épületeket és a városokat), noha vulkánikus kinézete ellenére viszonylag hideg az éghajlat itt. -->Stranggent (sztréndzsent) 4. Bolgyó: Ez legyen valami sivatagos. -->Sacino (szákino) 5. Bolgyó: Ez legyen valami havas. -->Zuyllty (zuilti) 6. Bolgyó: Egy régi bolgyó, ahol törzsek élnek, esőerdős éghajlat, és sok tenger. Régen a térképen volt, de ma már nincs feltérképezve. Majd a szereplőket a sors idehozza, és anyagokat kell találni hogy megjavítsák az űrhajójukat, hogy elhúzzanak innen. -->Tifklaime (tifklám) A zárójeles a kiejtésük egyelőre ennyi. ui:ne sértődjetek meg, de a karaktereket esetleg magatokról is mintázhatnátok valamennyire, hogy tükrözze a szinkronhangot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Megnézem mit tehetek ez ügyben de csak holnap délután. 1. Bolgyó: Olyan mint a mai föld. -->Maratan (Márátán kicsit angolos kielytés) 2. Bolgyó: Egy vízgolyó, vízalatti várossal, halemberek élnek ott, ahol a legnagyobb bűn a gyilkolás. Bármilyen fajuakat befogadnak. Bármilyen gyilkosságért halálbüntetés van itt, kivéve ha a vádlott bizonyítsa, hogy ártatlan, pl. azzal hogy bebizonyítsa, hogy pl. egy tömeggyilkost ölt meg. -->Hivamderh (Hivámder) 3. Bolgyó: Egy tűzbolgyó. A Monarchia féleségnek a legfőbb bázisa. Tele vulkánokkal. Az egész bolgyót a vulkánikus alapú kőzet fedi el (kivéve az épületeket és a városokat), noha vulkánikus kinézete ellenére viszonylag hideg az éghajlat itt. -->Stranggent (sztréndzsent) 4. Bolgyó: Ez legyen valami sivatagos. -->Sacino (szákino) 5. Bolgyó: Ez legyen valami havas. -->Zuyllty (zuilti) 6. Bolgyó: Egy régi bolgyó, ahol törzsek élnek, esőerdős éghajlat, és sok tenger. Régen a térképen volt, de ma már nincs feltérképezve. Majd a szereplőket a sors idehozza, és anyagokat kell találni hogy megjavítsák az űrhajójukat, hogy elhúzzanak innen. -->Tifklaime (tifklám) A zárójeles a kiejtésük egyelőre ennyi. ui:ne sértődjetek meg, de a karaktereket esetleg magatokról is mintázhatnátok valamennyire, hogy tükrözze a szinkronhangot. Aha, jó nevek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caraffa Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Az msn címem a profilban minden esetre én megyek, majd holnap munka után felnézek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 Na, akkor mindenki aludjon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Üdv!Én is beállnék a stábba.Jó elképzeléseim vannak.Pl.South Park Die Hard-dal összeforasztva Az első részbe akk a tata mesél....A másodikban a történelem megismétli önmmagát,vagyis az első részt,csak ugye másik szereplőkkel(pontosabban azokkal akik az első részbe gyerekek)Vannak még ötleteim csak már késő este van,ilyenkor nem forognak a fogas kerekeim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Üdv!Én is beállnék a stábba.Jó elképzeléseim vannak.Pl.South Park Die Hard-dal összeforasztva Az első részbe akk a tata mesél....A másodikban a történelem megismétli önmmagát,vagyis az első részt,csak ugye másik szereplőkkel(pontosabban azokkal akik az első részbe gyerekek)Vannak még ötleteim csak már késő este van,ilyenkor nem forognak a fogas kerekeim Látom egyre többen vagyunk Legalább már forgatókönyv írókban nem szenvedünk hiányt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Megjöttem Tegnap is egy picikét dolgoztam a programmal és valahogy valami és karaktereket is meg lehet mozgatni, nem csak a sajátját, de ehhez nem értek sajnos 1,5 órát dolgotam este, hogy csak "meg bírjam" mozdítani az egyik ALAP karaktert. kb 1,5mp az egész és 60.MB :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Ahogy nézelődtem itt a fórumokban ráakadtam -Vin- re (Elite remember) és az aláírásában van egy olyan munka, hogy olcsón vállal grafikai munkát stb. Szerintem meg bírnánk vele egyezni a karakterek létrehozását illetően. Itt a link: http://vin.ninausz.hu/#webdesign Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Ahogy nézelődtem itt a fórumokban ráakadtam -Vin- re (Elite remember) és az aláírásában van egy olyan munka, hogy olcsón vállal grafikai munkát stb. Szerintem meg bírnánk vele egyezni a karakterek létrehozását illetően. Itt a link: http://vin.ninausz.hu/#webdesign Én ellenzem a pénzes ötletet. A filmet ingyen kellene készítenünk. Legalábbis én az anyagiakat nem vállalim Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Én sem vállalnám Nekem a Pivot megy egyedül Linuxon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Én a Pivot-tal nem birok szerkeszteni más karaktert... na mind1 Szerintem meg lehetne beszélni -Vin-el a dolgot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Én a Pivot-tal nem birok szerkeszteni más karaktert... na mind1 Szerintem meg lehetne beszélni -Vin-el a dolgot. Azt olvastam hogy olcsón (tehát nem ingyen!) készíti őket. Ha vállalod az anyagiakat, akkor beszéld meg vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Szerintem már a weblappal csgamer-nek el kellett volna készülnie. És a grafikákat is meg kellene csinálnunk. Az Anime Studio-nál is haladnunk kellene. Úgy tűnik a projekt egy ideig megállt, vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Hát kellett... Sajnos nemtok összedobn egy desinget hozzá :S Ezért neked kellene Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Hát kellett... Sajnos nemtok összedobn egy desinget hozzá :S Ezért neked kellene Mivel készíted az oldalt? Használd a www.ucoz.com-t! Az a legjobb! Gyors, egyszerű, és nyugodtan adhatsz hozzá fórumot, meg hasonló dolgokat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 nem állt meg csak mindenki fejlődik én még mindig keresem a megfelelő cuccost a videohoz ha viszont a kész vidit fellehetne gyorsítani , és a tempót is megválasztva lehetne elmenteni , akkor gyakorlatilag nem is lenne gond mert ahogy így kézzel pörgetem a képeket , nem rosszak , csak kicsivel több meló és egy program kell bele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 nem állt meg csak mindenki fejlődik én még mindig keresem a megfelelő cuccost a videohoz ha viszont a kész vidit fellehetne gyorsítani , és a tempót is megválasztva lehetne elmenteni , akkor gyakorlatilag nem is lenne gond mert ahogy így kézzel pörgetem a képeket , nem rosszak , csak kicsivel több meló és egy program kell bele De fontos, hogy Anime Studio-t használunk az animáláshoz. South Park, folyamatos mozgással. De a Movie Maker-el mi a baj? Úgyis én fogom összeilleszteni a képet a hangokat, és mindent a Movie Maker-el, nektek csak el kell küldeni a cuccost. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt.45 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 értem , de ahoz hogy a képeket video-vá gyúrjam nem elég a movie maker aztán a kész cuccokat megtudod csinállni avval , de én most képkockánként dolgozok , ezért kell egy jobb nekem de majd meglátod az eredményt , az első az tényleg a legelső , össszecsapott próbálkozás de azért annyira rossz nem lett szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 értem , de ahoz hogy a képeket video-vá gyúrjam nem elég a movie maker aztán a kész cuccokat megtudod csinállni avval , de én most képkockánként dolgozok , ezért kell egy jobb nekem de majd meglátod az eredményt , az első az tényleg a legelső , össszecsapott próbálkozás de azért annyira rossz nem lett szerintem Jó, ezt majd MSN- megbeszéljük. De akkor mond meg az MSN címedet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P0NT Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Szerintem másik progival is próbálkozhatnánk nem csak ezzel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Author Share Posted Június 20, 2008 Szerintem másik progival is próbálkozhatnánk nem csak ezzel... Gondolod? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts