tomirad Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Hát azért is lerázhatott régebben mert csak úgymond kíváncsi volt rá, hogy hogyan reagálsz és felfogod a döntését vagy nyomulsz tovább /Velem már történt ilyen/. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csepp Posted Július 18, 2008 Author Share Posted Július 18, 2008 Hát igen,próbálom azt a taktikát csinálni hogy,nem nyomulok,nem mondok direkt 2 értelmű szavakat vagy mondatokat! Ha más nem is lesz közöttünk szexen kívül(ha egyáltalán lesz)nem is nagyon bánom mert,tényleg nem vagyunk egymáshoz valók!Nem azt mondom,beszélgetni tudunk egymással,ha belelendülünk.Olyankor olyan mint 1 13 éves kis csitri,valamikor meg kiálthatatlan zsémbes banya tud lenni!De lehet,ezért is bírom a buráját! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casher Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Hát szó mis szó, furcsa ízlésed van, de akkor én akkor is szúrkolok h jól sikerüljön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 véletlen se azt hidd h én a dolog ellen vagyok!szertném ha összejönne csak azért óvatosan!az ilyen lányok furcsák!egy kis tapasztalat...azután válottam erre miután 6szor egymás után meg etetett azóta mindenkinek 1esélye van csak nem érdekel ha általánosítás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts