Takony Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Szerintetek milyen lenne? PL.: Mindenki bottal,konyhakéssel meg csúzlival kergetnének egy malacot. xD Állatvédők nem lennének,mert úgyis respawnolna. Az embereknek a fejét megnyomnánk jobb kézzel,kijönne a homlokából egy menü,ahol lehetne csak vele beszélgetni,meghívni bandázni,verekedésre hívni,hozzáadni az emlékezetedhez mint barát. Várom az ötleteket! Szerintem Gumiszobába való téma, mivel annyira nem "normális" De nyugodtan áthelyezhető. Aki utálja a MMO-t azis írjon! Online FPS : A rendőrök meg a tűntetők ugrálnának össze-vissza,hogy ne találják el őket. (nem Cs,Cod stílusúakra gondolok) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 aztán hogy mennénk bossozni? XD és a szinteket meg csak évenként bírnánk feljődni xDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 Azon még nem gondolkoztam! Warn / Kick : fogház. Bann : börtön. IP Bann: életfogytig Wipe : Vízözön. xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Akkor 1-2 ötlet tőlem: Fajok: -Fehér -Nigger (vagy néger, vagy negrid, vagy ahogy le kell írni) -Cigány -Mongol/Indián/Kínai -Zsidó Kasztok: -Földi halandó (munkás ember, átlagos ember) -Rocker/Metálos/Rapper/Punk/Emós/Diszkós Fegyverek: -Kések -Csövek -Kalapácsok -Pisztolyok -Puskák, Gépfegyverek Páncélok: -Rendes ruhák -Kabátok -Golyóálló mellények Aztán lennének családok, lehetne házasodni, dugni, lennének politikai nézetek, politikai szervezetek, zenekarok, rádió, TV, stb. Azért még kéne egy csomó ötlet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 hmm, és akkor a politikailag pl a "kedves" miniszterelnököket vagy megvédeni vagy megtámadni lehetne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 OFF: Anyám, Takony, nem tudnál aláírást váltani? Mert ez olyan undorító hogy mindjárt hányok! Köszi OFF Nem túl előnyös hogy csak 1 életed van, és nem tudod újrakezdeni a játékot. Ráadásul a HP se túl nagy, így könnyű meghalni. De legalább nincsennek csíterek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Megkéne oldani a respawn-t (lélekvándorlás? ) Meg kell HP növelő poti. Szükség lenne még varázslatokra is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Ja és ha valaki meghal akkor dob valamit... Pl. pénzt mint a GTA-kba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 16, 2008 Author Share Posted Június 16, 2008 Az a lélekvándorlás jó ötlet. Bónusz faj : Indián Kedvenc fegyver : Íjj,Balta Különleges képesség : Állatszelídítés,esőtánc. Bónusz kaszt :Gengszter/Maffiózó. Kedvenc közel /távharci fegyver : Lánc,Bot / Pisztoly,Puska. Különleges képesség : -Megvesztegetés (hipnotizálás) -A testőr oltalma (100%-kal megnöveli a védekezést) van egy monológ, aki még nem ismerné. Az állatok dobnának : Bőrt / tollat ,húst,fogat,csotnot. A bőrt elősször a szűcsnek kelléne adni, utánna a varrónőnek. A csontokból ékszer készülne,illetve hallgofáshoz horog. A hús tábortűznél meg lehetne sütni. (by Gothic) Vasat lehetne bányászni, földből kiálló kövekből, elviszed a kovácshoz és megcsináltatod, vagy megycsinálod magad, ha van már annyi tapasztaladtod. (Off : Pedig olyan cuki,amikor pislog ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Mennyi a havidíj? Valaki nem tud hozzá egy tört szervert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Aha, Takony, nagyon jó ötleteid vannak! Annak ellenére hogy én utálom az MMORPG-ket és Single Player RPG párti vagyok nem is rossz ötlet. Én játszanék vele. És én a politikai nézzetek komolyan értettem. Nem viccelődök vele, a politikát én nagyon komolyan veszem Remélem hamarosan játszhatunk ilyen játékkal. És nekem tetszett a monológ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 19, 2008 Author Share Posted Június 19, 2008 A munkát,és a tanulás hogy lehetne megoldani? Utánozni kellene az NPC-t,vagy egy adott szint után kapnánk meg a képességeket? Lehetne a farmolást, a szó szoros értelmében venni. Az elején egy kis kerted van a ház végében,aztán már egy kis föld,és már több holdnyi. Felfogadhatsz játékosokat,hogy gondozzák.A bevételből kifizetnéd őket. Biztos lennének "huligánok" akik szétvernék a földet / besóznák,vagy te nem fizeted ki a játékosokat, akkor lehetne pert índítani,amit a GM-ke döntenének el. Persze,lenne korrupció. A gabonát elviszed a malomba, onnan a liszt a pékhez kerül, és a kenyérek árából születne a bevétel. De el is lehet cserélni, a külömböző munkafolyamatok elvégézse nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 A munkát,és a tanulás hogy lehetne megoldani? Utánozni kellene az NPC-t,vagy egy adott szint után kapnánk meg a képességeket? Lehetne a farmolást, a szó szoros értelmében venni. Az elején egy kis kerted van a ház végében,aztán már egy kis föld,és már több holdnyi. Felfogadhatsz játékosokat,hogy gondozzák.A bevételből kifizetnéd őket. Biztos lennének "huligánok" akik szétvernék a földet / besóznák,vagy te nem fizeted ki a játékosokat, akkor lehetne pert índítani,amit a GM-ke döntenének el. Persze,lenne korrupció. A gabonát elviszed a malomba, onnan a liszt a pékhez kerül, és a kenyérek árából születne a bevétel. De el is lehet cserélni, a külömböző munkafolyamatok elvégézse nélkül. Aha. És szerintem NPC-ket kellene utánozni hogy tanulj. És kivitelezni kéne, hogy legyen rockbandák is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 és mitörténik, ha dc-t kap a "szeró"? :DDDDD meg a bugokat ihasználják??? meg a egy csiter feljön. :DDD Sőőt. Lennének Amdinok Gm-ek VIP-k :DDDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 jah, lehet tanulni állásokat: pl.: régész (csontvázoktól ingyen megkapja a lootot ) stb. a rockbandához meg kéne fa, bőr, nylon= gitár, dob xO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 jah, lehet tanulni állásokat: pl.: régész (csontvázoktól ingyen megkapja a lootot ) stb. a rockbandához meg kéne fa, bőr, nylon= gitár, dob xO Rockbandához: Gitár - Fa, Nylon, Műanyag (hangolókulcsok), Vas (hangolókulcsok), Festék Basszusgitár - Fa, Fém (Húrok), Műanyag (hangolókulcsok), Vas (hangolókulcsok), Festék Dob: Fa, Vas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Június 21, 2008 Share Posted Június 21, 2008 Durva lenne ha mondjuk az egyik kertből lopnék egy kanna borsót azt a háziasszony meg bottal kergetne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 xp-t lehetne szerezni pl.ha hangyákat kergetsz,vagy hp-t pizzából lehetne nyerni tuti admin lennék A játékot a blizzard fejlesztené Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 22, 2008 Author Share Posted Június 22, 2008 Szerintem elég nagy bevétele van a blizz-nek így is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProbithS Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 Nekem tetszik,csak goldminerek és botterek ne legyenek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 22, 2008 Share Posted Június 22, 2008 wsg az lehetne olyan, mint a foci, cask foci helyett zászlót kéne vinni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 23, 2008 Author Share Posted Június 23, 2008 És hogy venné át a zászlót a másik csapat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 hát őő, ha már fociról írtam, akkor a 2 csapat lenne ute, ftc, és épp bunyó van, és kitépik a kezéből a zászlót Ja és még meg is rugdossák a hordozót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Március 27, 2009 Share Posted Március 27, 2009 Csek egy évvel készőbb jutott eszembe ez a topic. Komoly. :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts