thommz Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Lehet, hogy nekem hülye a humorérzékem, de ezen az oldalon egy órát szakadtam Nem gondoltam volna, hogy a wikipedia ennyire szórakoztató lehet http://hu.wikipedia.org/wiki/Paraf%C3%ADlia Főleg a cassiofília tetszett nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 elég hülye humorérzéked van bár van amin röhögök,hogy esek hogy lehetnek ilyen defektesek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Hát itt egy-kettő inkább szánalmas, mint spamelo De azért jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 xenofília: külföldiek vagy földönkívüliek iránti vonzódás földönkívüliek? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Ja, az ismeretlen izgatóbb Micsoda szerepjátékok mehetnek itt... csináld még ET Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én az épületen meeg a fán röhögtem cisnáld még, te vad téglaépület vagy, az egyik ágaad nagyon szúr... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Ja, az ismeretlen izgatóbb Micsoda szerepjátékok mehetnek itt... csináld még ET vesz egy galaktika ujságot és közösül vele vagy mi a ...? XD földönkívüli áhh XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexed Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 na nálam ez volt a csúcs: "vorarefília: más ember megevése vagy más által való megevés iránti vonzódás mint szexuális örömforrás" mondjuk nem sok ilyen ember lehet, mert hááát.... hamar elfogynak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopdogg Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 nah ez milyen lehet ? :D rotafília: járművek keréktárcsái mint szexuális öröm forrása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts