atis.89 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 valamint azt is meg kellene akkor beszélni hogy melyiken játszunk mint ahogy már azt előttem is felvetették hogy mindenki beszerezze/regisztráljon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 buba által belinkelt progi tűnik a leírás alapján a legjobbnak. Mindent be lehet rajta állítani. Megyek, letöltöm, kipróbálom. szerk.: Kipróbáltam, teljesen egyszerű, angol nyelvű kliens. Amilyen egyszerű olyan komoly, ugyanis tényleg mindent be lehet rajta állítani. Szóval szerintem ez legyen a kiválasztott. http://www.ddpoker.com/download 1. Telepíted, licenceket elfogadod stb. 2. Első induláskor aktiválni kell a profilod. Beírod a neved, megadod a valós!!! e-mail címed. A kapott mélben benne van az aktivációs kód. Azt a profilodhoz bemásolod, done és minden oké. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Nekem bármikor jó, szerencsére Végre vége a félévnek, nyugi és pihi van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Rendben, akkor DDPoker. Nekem jövőhét kedd is jó, ha nem, írok majd ide. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 mindneképp jövőhét kellene hogy aki akar az tudjon játszani. jó lenne ha mindenki írna nekem egy mailt vagy ide írná hogy a jövőhéten mikor ér rá összesítenénk aztán remélhetőleg lesz egy időpont legalább amikor mindenki ráér. nem ártana legkésőbb péntek-szombatig jelezni, hogy időben ki legyen akkor rakva az időpont. valamint tényleg jó lenne legkésőbb este 7kor elkezdeni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Üdv Nekem a jövőhéten a szombat kivételével mindig jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 péntek-szombat nekem nem jó jövőhétre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Úgy tűnik eddig a megnyilatkozók közül mindenkinek oké a jövő hét kedd, 19:00... alakul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Általában a kedd vagy csütörtök 20.00 óra (+/-1) nekem is jó, mondjuk az volna a szerencsés, ha az időpont, ami mellett döntünk, az azután már egy állandó, fix lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 (edited) részlet kérdés az első jöjjön össze aztán meglátjuk hogyan alakul a többi! eddig akkor abel13 merchanies Creoque Nes-Thor Robinho11 buba torok222 meg Én. nekünk jó a kedd este 7 jó lenne ha a maradék ember is nyilatkozna... már 9en vagyuk még egy és össze is állt a banda DobosKAis jelezte neki a 6 óra is jó Nes-Thor Robinho11 torok222 Creoque meg nekem is jó. torok222 -vel már 9en vagyuk még egy és össze is állt a banda vagyis kajszi3-mal már lehet meg is vagyunk... alakul ezzz Módosította Június 11, 2009 atis.89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Ja igen még annyit hogy azzal a névvel regisztráljatok, amivel itt is regizve vagytok. Sokkal egyszerűbb és áttekinthetőbb lesz a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 ja bocs mos tlátom h már úgy írtad h nekem is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobosKA Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Csáó! Én is jönnék ha lehetséges! :] Az időpont megfelelő... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 esetleg ha a név már foglalt akkor ide meg kellene írni hogy milyen néven regisztrált az illető Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 én is jelentkeznék de nem lehetne 1 órával előrébb hozni ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warnboy Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Kezdő pókeresként elég ritkán merek hivni lapra, csak ha ütős lap van a kezemben akkor emelek.Blöffölni nem nagyon merek.De remélem belejövök előbb utóbb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 warnboy te akkor most játszanál vagy sem? kajszi3 ha nem tudjuk előrébb hozni úgy érdekelne? akik jelentkeztek azoknak a 6 órai kezdés hogy tetszik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobosKA Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Nekem jó a 6 óra is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Nekem is jó 6 óra. Én is jönnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 A 6 óra is megfelelő. Még nem regisztráltam, de nem biztos, hogy az itteni nickemmel tudok. Majd leírom, mi lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Persze, nekem is jó a 6 óra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Nekem is természetesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajszi3 Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 köszi és akkor ddpoker ?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Igen. Kipróbáltam, mindent be lehet állítani. Még azt is amit máshol nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danszter Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 én is játszanék és jó a kedd 6! részleteket írjatok már légyszi hova kell majd menni stb. valaki ma egy kis teszt game? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba Posted Június 11, 2009 Share Posted Június 11, 2009 Azért este 7 óránál korábban, pláne hétköznap nem lenne szerencsés elkezdeni, talán rajtam kívül van más is aki dolgozik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 A 6 óra nekem is megfelel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Üdv Na akkor holnap poker srácok? ddpoker este 6? na és h csináljuk hány asztalt csináljunk készítsünk sorsolást h ki melyik asztalra ül le? stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 elvileg holnap ja. max 1 asztal lesz. mert nagyon úgy néz ki buba csak 7től lesz viszont vele is "csak" tizen leszünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Itt leszek én is, bár necces lesz. Kezdésként az a tíz nem kevés, egyébként meg küldhtetünk privát üzenetet mindazoknak, akik korábban írtak ebbe a topicba. Ami a holnapi konkrét lépéseket illeti, gondolom egy törzs gárdista, mondjuk (csak a példa kedvéért) Creogue vagy atis.89 megcsinálja a beállításokat, majd a kapott web címet kiteszi ide a fórumba. Mi pedig szépen belépünk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts