atis.89 Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 én is játszanék ha összejön a csapat. amúgy strategyn megkapod csak kivenni nem tudod azt az összeget csak a plusz nyereményt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 26, 2009 Share Posted Május 26, 2009 (edited) Kösz Atis a választ Nem baj, legalább egy kicsit tanultam egy s mást a pókerről. Közben meg most látom meghívtak Juno invitationalre pokerstarson 500 dolláros összdíjazás, csak jó legyek, és legyen jó lapjárásom Módosította Május 28, 2009 Nes-Thor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Üdv Hát még ilyenem sem volt Freeroll tornán döntő asztalon maradtunk 3-an chip leadernek nagyon vezetett volt 60 ezre... nekem 10 a másiknak meg 8.... Na elkezdtem all inelgetni és feljöttem 25 ezerre a csaj 10-re a chip leadernek meg 1 kicsivel több mint 40 volt Na és ilyenkor történt vmi a chip leaderrel v elment a nete v csak egyszerűen kilépett, de elkezdett eldobálni mindent na én meg közben all in a csajjal fel 35-re csávónak 40 kezdődött a heads up Ő mindent eldobott én meg mindent megadtam... folyamatosn csökkent pénze nekem meg nőtt háhá és addig csináltuk ezt amíg én nyertem Pedig voltak pillanatok amikor azt hittem h feladom annyira vezetett az egész torna során a chip leader és anynira nem jöttek a lapok, de a végén nagy mákom volt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Szép volt és mennyit kaszáltál így? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Hali! Találtam egy pókerklienst, ami akár megfelelő is lehet számunkra! http://www.octogonpoker.hu/ Van privát asztal lehetőség, tehát akik jelentkeznek innen, azok ülnek majd le 6-os és 10-es asztalokat is lehet csinálni, meglátjuk hányan jelentkeznek. ha pedig így van akkor akár írhatnánk is a Pirate-nek hogy hirdesse meg a versenyt valahol az oldalon mert sajna ide nem sokan néznek be. Aztán lehetne tolni egy kis Pirate-bajnokságot. Akinek jobb ötlete van a kliensre az szóljon bátran. negatívuma, hogy vakokat nem lehet beállítani 5 percenként automatikusan emelkednek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Üdv Meglestem a progit hát elég könnyű és egyszerű kis proginak tűnik célra maximálisan megfelel Gondolom akkor 1 adminnal kéne beszélni h beleegyezzenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 az octogon tényleg jó. volt osztálytársakkal meg haverokkal a játék kedvéért ott szoktunk játszani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Hali! Írtam Gabi-nak ezügyben, de most vagy nem kapta meg vagy még nem volt ideje válaszolni a felvetésemre :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 nem nyomjuk inkább eg ykis pénzbe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 én is jelentkeznék online pirate pókerre Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nes-Thor Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Hoppácska, milyen szép kezem van itten kérem szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor007 Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Én is benne lennék egy online partyba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Dolog még elbírálás alatt , ha pozitív visszajelzés lenne én is beszállnék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 1, 2009 Share Posted Június 1, 2009 max megbeszéljük mi 5en 6an akik benne lennénk hogy mikor lenne jó aztán össze ülünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Természetesen jövök én is, egyébként erre meg a ddpoker.com progija tűnik a legalkalmasabbnak. Ez egy egyszerű kis program, valaki megkreálja szobát (beállítja zsetonokat, vakokat, vak emelkedésének az idejét, esetleg a szünetet), ezután a program legenerál egy címet ahova belehet csatlakozni. Azt beírja ide a fórumba, mi pedig bejelentkezünk és már játszhatunk is. Ha feltelepítettétek, azután kell profilt regelni valós emailel, majd aktiválni emailben. A program innen szedhető le: http://www.ddpoker.com/download Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Alig várom már a versenyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 Hali! Írtam Gabi-nak ezügyben, de most vagy nem kapta meg vagy még nem volt ideje válaszolni a felvetésemre :S Nem ellenezték eddig szóval van esély 1-2nap és kiderül remélhetőleg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 buba: Ez is egy remek opció, köszi! Gabi: ez pedig remek hír mindenkinek :9 Ezt is köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 7, 2009 Share Posted Június 7, 2009 Jelentkeznék én is! Ajánlom a PokerTH-t. A Madridistán ezzel szoktunk játszani, nem szoktak irreális osztások lenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 8, 2009 Share Posted Június 8, 2009 van valami újabb fejlemény a játékkal kapcsolatban? eléggé meghalt a topic... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buba Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Már több mint tízen vagyunk, csak rajtunk múlik, hogy mikor ülünk le végre játszani. Van több lehetséges opció (ddpoker, octogon, pokerth), azt kellene eldöntenünk, hogy melyik este és hol játszunk. Aztán, ha megjön a hivatalos bólintás fentről, akkor meg ki lehet majd írni a nagy PirateClub.hu-s bajnokságot is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Én előre szólok, hogy a szombat este biztosan nem jó. Azon kívül még talán a péntek, ami nem megfelelő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Tőlem szinte bármikor mehet a cucc. A lényeg hogy válasszuk ki végre vmelyik klienst, meg egy időpontot. Gondolom a legmegfelelőbb vmelyik este lenne vagy késő délután. Nekem ezen a héten minden délután és este jó kivéve a pénteket. Legalábbis eddig úgy tűnik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Üdv Hát nem tom h ki mennyire idős v nem idős és h ki mennyire jár még suliba, de jövőhéten szünet és akkor nekem szinte minden este jó és oylan 7-8 óra között kéne kezdeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Szerintem írjunk olyan időpontokat a kezdésre, ami megfelelő nekünk. Nekem jó lenne a holnapi fél 8-as kezdés. Esetleg még egy csütörtöki 8 órás. Később nem szeretném kezdeni, mert a pókerhez ébernek kell lenni és én 10-11 fele már egyáltalán nem vagyok az Meg ugye nem tudni, meddig játszunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Az a baj, hogy a többség szerintem holnapig be se néz ebbe a topikba :S De a holnap este nekem is teljesen jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Én is benne vagyok Csak beszéljük meg az időpontot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 Üdv Kizárt h 1 többség benézzen addig ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 én sajnos nem tudok lenni holnap de csütörtök nekem is jó ha úgy döntötök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 9, 2009 Share Posted Június 9, 2009 No épp ezért kellene egy távolabbi. Mondjuk jövő heti időpont. Addig mindenki benéz akit érdekel, az fix. Addig mindenki le tudja tölteni a klienst stb. Esti 7 órás kezdés az milyen? Mondjuk jövő hét kedden? 1 hét alatt mindenki akit érdekel idejön és nyilatkozik. 10-en szerintem akkor leszünk. Aztán ha 7kor kezdjük akkor nem éjszakába menően fogunk játszani hanem viszonylag értelmes időben befejeződik a gém. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts