pauleta7adam Posted Július 9, 2009 Share Posted Július 9, 2009 sorry hogy nem voltam de 1 kiment a fejemből 2 vhogy mostanában nem jönnek össze a dolgaim majd vmikor csatlakozok ha ráérek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 14, 2009 Share Posted Szeptember 14, 2009 "Kicsit" eltűnt a topik! Itt az ősz, elkezdődött a suli. Nem tudom, ki érne még rá esténként egy kis játékra. Az a helyzet, hogy én a nyár maradék részében egyáltalán nem játszottam Se Online, se élőben. Nem volt rá se időm, se lehetőségem.... Új osztályomban elég népszerű a póker, szóval az élőben fogunk majd játszani. A kérdés, hogy Veletek Online fogunk -e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted Szeptember 20, 2009 Share Posted Szeptember 20, 2009 Hát én benne lennék. Én viszont rengeteget játszottam neten . Egyébként amikor ti megcsináltátok a regisztrációt akkor a valódi személyes adataitokat adtátok meg vagy csak kamut? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lbag Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 üdv! tudna valaki segíteni abban,hogy kb 1,5 hónapja volt a sport klubbon az Aussie Millions tour. Azt hiszem az első vagy második közvetítésben volt a műsorvezetőnek egy annyira jó beszólása, h iszonyat . nos az lenne a téma,h: phil iveynak volt egy színbe kárója,erre a műsorvezető használt egy tök jó kifejezést,nos ezt keresném. vagy hol lehet a sport klubbos közvetítéseket újra megnézni? segítségeteket köszönöm!! üdv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted Június 30, 2010 Share Posted Június 30, 2010 Na mi van itt emberek? Úgy látom "kicsit" elhanyagolt a topik.Mindenki elvesztette a pénzét vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamás007 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Sziasztok! A helyzet a következő: Tegnap befizettem partypoker-ra pénzt minden jó volt és ma beakartam lépni és kiírta hogy zároltuk a számláját keresse fel ügyfélszolgálatunkat . Volt már valakinek hasonló problémája hogy ilyenkor ezt miért csinálják? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts