tibi004 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 (edited) sziasztok! nemláttam ilyen topicot eddig még nem ugyhogy nyitottam egyet! aki szereti a pokert vagy csak meg akar tanulni gyertek szívesen és ha tudok segítek/segítünk. ha csak valamilyen link vagy bármi más kell csak irjatok!! Szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a piramisalapú linkek használata szigorúan tilos a Pirateclubon! Ha egy oldalt akartok másokkal megosztani csak és kizárólagosan a főoldalára mutathat a link, ha bármilyen 'regisztrálj alám és jajj de jó' alapú a hivatkozás a linket/hozzászólást azonnal töröljük és az adott fórumozó figyelmeztetésben részesül! (Nietzsche, moderátor) Módosította Június 15, 2008 Nietzsche Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Én szeretem Tud valaki olyan termet ahol sok a freeroll? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 én sajna nemtudok.. de örülök h irtál! igy haverokal szoktál játszani? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Azokkal is és Online. Azért is kérdeztem, hogy tud e valaki olyan Online termet ahol sok a freeroll. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 aha értem én csak haverokkal szoktam igy online poker játékot nemnagyon ismerek nem nemis nagyon szoktam csak piratezni meg msnezni:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
camisso Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Sziasztok! Ha szerettek pokerezni és akartok ingyen 50$-t nézzétek meg ezt: http://www.pokerstrategy.com/ Regisztrálni kell, meg kell csinálni egy kvízt, ki kell választani melyik oldalra küldjék a pénzt és kész. De minden le lesz írva az oldalon. Magyarul van amúgy. Ha kérdésetek van írjatok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 hmm 1 próbát megérne de most nincs kedvem ezen az oktatás izén végigmenni mé nem bírják ideadni a pénzt és kész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Én is PokerStrategy-n játszok meg suliba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 én is elég sokszor pókerezek élőben, gépen és neten is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 köszi a linket;) egyébként ha valakinek van valamilyen jó pókeres képe ossza meg velünk ebbe a topicba;) élőbe?? és kikkel? zsetonra? hogyszoktatok játszani nekünk a suliba most volt pókerverseny de nemvolt bátorságom indulni:-/:) na irjatok sokan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Nyáron lehet szólok a haveroknak, hogy rendezzünk valami kis játékot. Valaki segítene kitölteni a kvízt? MSN a profilomba! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 köszi a linket;) egyébként ha valakinek van valamilyen jó pókeres képe ossza meg velünk ebbe a topicba;) élőbe?? és kikkel? zsetonra? hogyszoktatok játszani nekünk a suliba most volt pókerverseny de nemvolt bátorságom indulni:-/:) na irjatok sokan vagy haverokkal vagy rokonokkal. régebben összeszedtünk egy rakás 1 2 és 5ft-ost. de az utóbbi 5 alkalommal már zsetonra játszottunk hála az egyik sport bolt remek akciójának:D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 értem:) régebben mi is 1-2-5 ft-ra játszottunk.. mostanság csak ugy játszunk.. lehet veszek vagy 50 db zsetont és az egyik haverrla játszok majd!:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 (edited) na akkor két kép: http://kepfeltoltes.hu/view/080615/user_9460147_1195229093369_box_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/070701/royal-flush_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosította Július 27, 2008 Gabi89 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 15, 2008 Author Share Posted Június 15, 2008 köszi a képeket szerintem jók nekem tetszenek:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 neten ha játszik valaki akkor milvel szokott? mert én általába octogonon szóval ha úgy adódik egyszer össze "ülhetnénk". akár másik fajtán is csak akkor szóljatok előtte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenky023 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Én is szoktam neten játszani, sőt a multkor lett egy royalfush-öm. Sztem ilyen csak a következő életembe lesz! Íme a kép: http://kepfeltoltes.hu/080616/poker_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 16, 2008 Author Share Posted Június 16, 2008 én nemszoktam neten játszani .. de ha benne vannak a többiek akkor felőllem játszhatunk atis.89! csak legyen meg a létszám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Mondjátok meg, hogy melyik teremben és regelek! Csak játékpénzbe nyomjuk. Segítsen valaki a kvíz kitöltésében! Már csak 3 próbálkozásom maradt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 na akkor FELHÍVÁS. akit érdekel hogy neten pókerezzünk szigoruan csak játék semmi pénzbefizetés nélkül az légyszi jelezze it és akkor majd megbeszéljük azt hogy melyik fajtán és mikor játszunk! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Nekem lenne kedvem játszani, suliban sokat játszottunk, meg itthon is szoktam neten pókerezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 16, 2008 Author Share Posted Június 16, 2008 én benne vagyok!! akkor legyen egy valahány fős csoport eddig: tibi004 szerény személyem, atis.89 és Turul9. a részleteket megbeszéljük ha többen leszünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Engem kifelejtettél Ilyet nem hagyok ki A neve nem lehet PirateClub póker, mert tibiolet előtte meg kell kérdezni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibi004 Posted Június 17, 2008 Author Share Posted Június 17, 2008 Markeee bocsi akkor eddig 4-en! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
siri11 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 12 évesen nyertem 3 saját rendezésü versenyt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Talán azért, mert saját rendezésű volt? Akkor fogunk pókerezni vagy nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Ha összeültök pókerezni, akkor szóljatok nekem is. Örömmel jönnék. Van nálunk egy mini kaszinó, ott szoktam játszani + neten is rendszeresen (pkr-en). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2008 Share Posted Július 5, 2008 Mermaid Poker? Interwetten? Most akar valaki egyet? Ha igen, akkor írjon ide és nyisson egy asztalt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolli Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Én is szeretnék Pókerezni Veletek,Szoljatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Sokat pókerezek és szeretek is,igaz nem vagyok még sztár Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts