bmwsan Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Nem tom melyik a jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Egyértelmű,hogy a Codok sokkal jobbak a WOWNAL! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hát én most megint elkezdtem WoW-ozni is, és nem olyan rossz, mint eddig gondoltam, de azért nem egy kategóriában van a CoD-okkal, ezért rájuk szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arbiter Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Sztem nem lehet összehasonlítani a Wow-ot a CoD-al mert az egyik rpg a másik fps. Teljesen más sítus. Nah mindegy...Ha már választani kell, akkkor a két CoD közül a 4-et választom.De a WoW-al sem véletlenül játszik (asszem)6 millió ember. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hogy lehet ezt a két különböző stílust összehasonlítani de COD-ok! Arbiter asszem 10-11 millióan játsszák de lehet h tévedek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid14 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 én Cod 4 kedvelő vok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hogy lehet már egy FPS-t egy MMORPG-hez hasonlitani ??OMG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny-noob Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 WoW! játszottam mind 2 játékkal de a wow jobban lekötött. am tényleg hülyeség h összehasonlítják az FPS-t és az MMORPG-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Cod 2, Cod 4, a wow csak egy függőséget okozó ... nem mondom ki milyen játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcy Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 WOW, és COD2-4... mindkettő de a cod ra szavaztam:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zatyi_ Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 mi a köze a kettönek egymáshoz ? .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Egyiket sem szeretem, szerintem minda 3 sz**, de ha már választani kell, akkor a WOW. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 A wow-nak semmi valóságalapja nincs, a CoD2nek legalább van storyja, viszont a CoD4 már megint khmm. . . nem túl jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerh2 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Ehhh... a Fantasy-nak mióta kell hogy legyen valóságalapja? Nem szeretem sem az FPS, sem az MMORPG-ket, de ha választani kell, akkor inkább MMORPG. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 hát én ezek közül csak a COD2-t nyomtam szal arra szavaztam...a wow meg sztemis függőséget okoz..van pár osztálytársam aki már elég kocka.. van 1 aki elkezdi multkor h megy hozzá a csaja és ottalszik és h akkor ő hogy fog wowozni :lol: meg egész nap a wow-ról dumálnak xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 egyetértek, rpgt és fps t hogy lehet összehasonlítani? wow vs lineage annak lenne értelme kb de ennek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny-noob Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 A wow-nak semmi valóságalapja nincs, a CoD2nek legalább van storyja, viszont a CoD4 már megint khmm. . . nem túl jó! Wow nak is van storyja. nézz utánna a wow.hu-n. am télleg szar a wow...jól mondjátok..azért van több mint 11millió előfizető (összehasonlításként: több mint Magyaro. lakossága) és isten tudja hány ember aki törtön tolja... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Figy attol hogy sokan játszanak valamivel az biztos überbrutál ? Cerh te meg szarozz már le 3 klasszikust istenem :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 CoD, de ennek semmi értelme. Aki inkább FPS párti az CoD-ra szavaz, aki RPG az pedig WoW-ra. Kicsit gondolkodni kellene a topiknyitás előtt Egy RPG Vs. FPS topik már volt azt hiszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 16, 2008 Author Share Posted Június 16, 2008 Nem mindig, van olyan ismerősöm aki RPG párti de utlja a WOW-t.Egyébként én is FPS-eket részesítem előnyben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaks Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Nálam egyértelmű, hogy jobban komálom a COD-okat. Valahogy utálom a WoW-ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 én focizok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricsi96 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Cod és azok közül is inkább a 2! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 micsoda összehasonlítás...garatulálok a kiötlőnek h kategóriában nagyon eltérő játékot dobott 1 ringbe.... utálom a wowot ezért cod sorozat ha már itt vok..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 COD4 a jobb, de csak multiban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 cod4 multi, jobb mint a cod2, meg mind a wow, wowot meg lehet unni mert megcsinálsz 1 questet, aztán megint, megint... és meg is untad... cod4-et is meglehetne unni, mert csak lövöldözöl, lövöldözöl, de azt vmiért mégsem lehet... megunhatatlan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkDaemon Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 sztem mind2 egyformán jó.... én úgy vagyok vele hogy 1x wowozom 1x cod4 volt bár cod4el többet játszottam mint wowal mert télleg elöbb vagy utobb ráun az ember, meg a wowtól könnyeben függővé válhat ez ember... mert mindenki halyt a hatalom vágy vagy csak hajrázik nehogy lejárjon az accountja. CoD-ra szavaztam am nem lett volna értelmesebb hogy cod vs. wow? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 COD 4. nekem nagyon bejön a storyja hogy végre nem 2. VH-s. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Szerintem a Cod 4! Fps játékokat részesítem előnyben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 nálam ez nem kérdés mivel wow fan vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts