Chipi Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Tudja valaki hogy mikor jön ki szinkronosan??? Vagy lesz-e egyátalán szinkronosan? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
php Posted Március 13, 2009 Share Posted Március 13, 2009 Az első kettőt is leszinkronizálták szal szerintem ezt is le fogják Mondjuk nem valószínű, hogy másodjára megnézem, ha magyar, akkor sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Március 14, 2009 Share Posted Március 14, 2009 szerintem a három rész közül ez volt a legrosszabb... sajnos elég nagyot csalódtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkoldBoxKross Posted Március 25, 2009 Share Posted Március 25, 2009 A 2-höz képest nagyon jól sikerült. Az 1 és a 3 a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Még mindig nem lehet tölteni csak camosan meg feliratosan... Google se talál semmit. Pedig már annyira jó lenne látni! Ha valaki tudja honnan lehetne leszedni jó minőségben magyar szinkronnal akkor írjon már légyszi! köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Minek szinkronosan? Jó az angolul is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitchengetneck Posted Április 14, 2009 Share Posted Április 14, 2009 Anyuméknak kellene ők meg nem tanulnak meg 40 évesen angolul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Megnéztem a 3at, nos szerintem ez a rész 1 komédia, nem akarok nagyon poén-t lelőni, de már maga az sértő , ahogy Budapestet leábrázolták, szégyen, mintha valami nomád nép lennénk. A filmbeli túlkapások pedig már túlléptek 1 határt, nem arról van szó, hogy 12embert összepakolt, az még oké, de olyan dolgokat raktak bele a filmben, ami annyira távol van a valóságtól, szóval ez a film inkább nevetséges , mint akciódús. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Gondolom ez volt az első Luc Besson film amit láttál! Nekem igazából ez a véleményem a filmről, de mivel jó szinésznek tartom Jason Statham-t, plusz Audi rajongó vagyok, ezért néztem meg 2szer a filmet! Egyébként tényleg "megalázó" a Magyarországi rész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Na ez az a film, ami nagyon jó! Bár jobb csajt is találhattak volna bele! Mellesleg az a röhej az egészben, hogy a film megjelnése után kb. 1 évvel később jött a magyar szinkron... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Augusztus 27, 2009 Share Posted Augusztus 27, 2009 Amugy a Taxi sorozatot is láttam, szintén Luc Besson film, az tetszett, az Audi is jó volt benne persze, mondjuk szerintem az Audi sokat fizethetett, úszott a kocsi és utána pöccre indult és hasonlók , meg "kiszivjuk a kerékből a Zoxigén-t" ami talán lazából szétkapná a tüdejét, de amugy ezektől eltekintünk, úgy egész nézhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts