PrinceCherry Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Megérkezett az első előzetes A szállító harmadik részéhez. A sztoriról viszonylag keveset tudunk meg, de főhősünknek a rosszfiúk mellett egy csuklójára erősített bombával is meg kell küzdenie. Már korábban beszámoltunk a hírről, miszerint Jason Statham harmadszor is magára ölti az ex-katona, Frank Martin alakját, ám akkor még nem hittük volna, hogy viszonylag hamar megérkezik az első mozgóképes előzetes a filmből. http://www.movieweb.com/video/V08F58fkosBIMV És lám, végre befutott A szállító 3 hivatalos teasere. A sztoriról szinte semmit nem tudunk meg, de bizonyára egy félresikerült meló következménye a csuklóra szerelt bomba. Jason Statham mellett a Szökés rosszfiúja, Robert Knepper is feltűnik a moziban, aki valószínű nem Miller segítője lesz. A bemutató időpontja is szép lassan elérkezik, november 28-tól már műsorukra tűzik az amerikai mozik. Én már várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack bauer92 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 kíváncsi vok milyen lessz.. az első két rész szerintem jó volt eléggé jónak tünik az előzetes alapján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 először azt hittem hogy valami átverés, mert hogy az elején reklám van... tisztára mint a tv-ben :/ na sz'al én is várom, láttam az eddigi 2 részt és több filmből is kiderült számomra, hogy jól tud játszani ez a Statham a vásznon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Nah üdv. É nagy filmesnek tartom magam szóval beleszólok. Szerintem az első rész jó volt nagyon, a második szar volt. Ennyit erről. Nem írok monológot, csak annyit, hogy túl erőltetett volt. Aki bírja a jó filmeket érteni fogja a gondomat. Ettől remélem többet várhatok, bár a második rész alapjánnem is tudom. Majd meglátjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Nekem mind a kettő része nagyon tetszett szerintem ez is fog. Énmár nagyon várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Az első rész nekem túl lapos volt, a második azonban nagyon tetszett, főleg amit a tűzoltócsővel művel, végig izgalmas és pörgős filmet kaptunk, remélem ez a 3.résszel is így lesz, valószínű elmegyek rá a moziba is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Baromi jó a trailere remélem legaláb olyan jó lesz a film mint a 2. rész. az nagyon ütött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 Hát nekem csak az első rész tetszett, a második nagyon nem, de ez a trailer igéretesnek tűnik. Azért T-Bag is befigyel a végén Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 várom:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baro130 Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 Megvan mind2 rész, várjuk a harmadikat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzulman Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Jöhet a harmadik szerintem az első kettő is nagyon ott van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 Ez most komoly? Az első kettő is nagyon jó volt biztos ez is az lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Hát jobb lenne ha visszaújítana egy BMW-re. Mondjuk egy m3-asra. Az AUDI nem az ő stílusa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
grissom24 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Naggyon jó,egyik kedvenc filmem az egyik kedvenc szereplőmmel:)) Már várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csabby1986 Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Ezt már én is várom, az első 2 része is jó volt, elég pörgős! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Ya 1-2 nagyon jó remélem ez is az lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 Na ez tuti jó lesz,két ilyen szereplővel...Bár,ha T-Bag arc azt hozza amit a Hitman-ben akkor...na mindegy.Várós Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 jó film lesz az biztos ha olyan lesz mint az 1,2. Mostanába elég jó filmek lesznek Stathamtől. Gondolok itt a death race-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Statham jó...ez tény...És a Szállító szerepe is passzol neki.Tuti jó film lesz,de nem kasszasiker Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Nálam az egy vitte el a primet mert a másodikban szörnyen rosszak voltak az autós effektek pl. ugratás stb. remélem a három már lesz olyan mint az egy és akkor tuti a siker sztem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rallyfenegyerek Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 Remélem jó lesz, de azt hittem az autót legalább leváltják benne valami újra típusra. De jó lesz ez lehet így is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Július 3, 2008 Share Posted Július 3, 2008 nem tudom ...........nekem egyik film sem tetszett(szállítóból) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Én már nagyon várom biztos nagyon jó lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi14 Posted Július 6, 2008 Share Posted Július 6, 2008 Az előzetes alapján ebből csak jó film lehet Benn lesz T-Bag is a Szökésből /Robert Knepper/ Remélem én is, hogy ugyanolyan ütős film lesz ez is, mint az első kettő. Amúgy a Hitman-ben is benne van a T-Bag. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sominho Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 Ennek örülök hogy lesz 3. rész!!! Az első kettő is nagyon bejött nekem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
haver007 Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 Az 1. rész az szenzációs!!! A 2. rész az életem legnagyobb csalódása volt! Az 10 pontos skálán kap tőlem 2-3at!!! Az Szőrnyű lett! De az előzetest megnézve, jónak ígérkezik!!! Főleg, hogy Robert Knepper is jáccik benne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbi0072 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Hello Azt szeretném kérdezni hogy a Szállító 3-at letöltöttem és nem magar,a DVD lejátszón magyarra lehet tenni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesc18 Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Nem! mert még magyar szinkronnal nem adták ki, felirat van hozza...Amúgy megéri megnézni, szerintem tök fasza lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Csak februárban fogják bemutatni a magyar mozik sajna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 megnéztem nemrég ezt a részét is és az lett a véleményem hogy az 1. nagyon jóóó! 2. elég vacak, pontosabban az autós részek nagyon szarok! ez pedig sokkal jobb, mint a 2. de nem éri el nálam az első szintjét, azért jó hogy lett belőle 3dik rész is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts