Szergej77 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Azonosítatlan objektumot láttak elsodródni a Föld felé tartó Discovery űrsikló asztronautái a jármű mögött, miközben ütést érzékeltek az űrhajó kormánylapátján - közölte az amerikai űrkutatási hivatal pénteken. „Az űrhajó szokásos landolás előtti tesztjének befejezése után az asztronauták jelezték, hogy egy 1-1,5 láb (32-47 cm) hosszú, téglalap alakú tárgyat láttak távolodni a jármű jobb oldali szárnyának hátsó részétől” - áll a NASA közleményében. „Rögtön ezután - az űrhajósok leírása alapján - egy lökés volt érezhető a kormánylapát baloldalán” - tette hozzá a NASA. A földi személyzet szakértői jelenleg is vizsgálják azt a pár másodperces videofelvételt és néhány fotót, amelyet az űrhajósoknak sikerült készíteniük az azonosítatlan tárgyról. A Discovery két nappal ezelőtt indult vissza a Nemzetközi Űrállomásról a Földre. Legénységének fő feladata az volt, hogy az űrállomásra vigye, és beszerelje a japán Kibo űrlaboratórium központi elemét, egy 11,2 méter hosszú és 4,4 méter átmérőjű hengert. A jármű egyben váltást is vitt az űrállomásra: Gregory Chamitoff az állomáson marad fél évre, helyette Garrett Reisman tér vissza a Földre, aki 3 hónapig volt a világűrben. A Discovery várhatóan szombaton, magyar idő szerint kora este száll le a Kennedy Űrközpontban. forrás: lánhídrádió.hu hmm érdekes ....mikor meghallottam a rádióban gondolkodni kezdtem , lehet mégse vagyunk egyedül Vagy csak az oroszok viccelték meg őket egy táviránítós valamivel.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Hát lehet a Ruszkik voltak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr.King Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Lehet, hogy Anettka vagy Simonyi bácsi ment vissza még 1 picit nézelődni, mert yool érezték kint magukat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 E.T.-nek pakkot küldött az anyja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Űrszemét. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Csak nehogy az űrhajó 1 darabja legyen, amit nem ismertek meg mert akkor a hazatérés érdekesre sikerülhet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cort Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Én nem mondom,hogy VANNAk földönkívüliek,de azt se,hogy nincsenek! Figyeljetek,ha a földön kialakult az élet,akkor máshol is kialakulhatot! Aztmondják,hogy nicns kedvező életfeltétel,kitudja,hogy ami ott él,annak mi a kedvező!! Szóval szeritnem...bármi lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Senki nem állította, hogy földönkívülit láttak. Azt állítják, hogy egy azonosítatlan objektumot láttak. Tehát ha beazanosítják, akkor már azt is tudjuk majd, hogy mit láttak (szerintem űrszemetet, vagy egy kisebb meteorit darabot). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robika112 Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Szerintem vannak földönkívüliek, csak az Ember bemesélte magának, hjogyő van itt egyedül meg mittomén! Hát szerintem ez imba, mert kitudja... Lehet hogy több milliárd fényévre van egy bolygó ahol ugyan ilyen "Emberek" élnek, sőt, talán ők figyelnek minket, és mi nem, mivel fejletlenek vunk! Lehet szerintem létezik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Szerintem űrszemét...tégelalap alakú 40 cm es tárgy... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Lehet, hogy Anettka vagy Simonyi bácsi ment vissza még 1 picit nézelődni, mert yool érezték kint magukat. Anettka nem is volt az űrben Amúgy ez tuti, hogy űrszemét. Nem mondom, hogy nincs a földön kívül élet, de ezek elég törpikék lehettek, ha 40 cm-es tárgyal közlekedtek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Anettka :D :D :D száz százalék, hogy űrszemét...vagy hővédőpajzs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Miért lenne 100 % ? Én még 10%-ot se tennék rá... Lehet hogy az idegen küldtek nekünk valamit.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 eddig amit tudunk hogy a világ egyetem átmérője 20 milliárd fényév (talán több) ez egy akkora táv amit elképzelni nem tudunk, tehát 100% hogy vannak rajtunk kívül intelligens lények, csak lehet hogy olyan távolságnyira vannak tőlünk hogy soha se fogunk velük találkozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 hár fogalmam nincs de az tuti h nemvunk "egyedül" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marat14 Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 E.T. régi, téglatelója volt az.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Június 15, 2008 Share Posted Június 15, 2008 Lehet hogy csak kidobták a szoárét, és visszajött... Simán meglehet Föld körüli pályán kilőték a wc tartályt, és a tartalma megfagyott, majd visszajött ^^ Nem merik bevallani, hogy a saját szruktól fostak így be XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susanne™ Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 ja nagyon ott van - ha már nekünk csapódik valmi az tuti h valmi főldön túli lehet de valószínűleg a mi drága orosz barátaink voltak csak kedvességből .. mert lehet tul uncsinak tartották már az unalma vissza térést Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_cornleone Posted Június 17, 2008 Share Posted Június 17, 2008 ezt úgy nevezik h. ürszemét s elég sok van már odafent, hála az AEÁ nak és egyébb országoknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts