ztatze Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 A hely és az időpont ne tévesszen meg senkit, ugyanis egy halálosan komoly dolog ügyében szeretném kikérni véleményeteket, valamint a témában érintettek tapasztalatait. Szóval: Ki szokott-e lyukadni a zoknitok, és ha igen, melyik részén? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 hát nemtom hogy lehet halálosan komojat írni a gumiszobába de ja ki szokott likadni a sarkánál inkább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strust Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 Nagylábujj :D :D Lusta vagyok körmötvágni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
B+n+ Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 nagylábujj és sarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 régen lukadtak a zoknijaim, az elmúl 2-3 évben nem is lukadt ki 1 sem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 jelentem nekem a sarkamnál és valamelyik lábujjamnál szokott, de nem figyelem melyik az a bizonyos lábujj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 12, 2008 Author Share Posted Június 12, 2008 jelentem nekem a sarkamnál és valamelyik lábujjamnál szokott, de nem figyelem melyik az a bizonyos lábujj Biztosan a szélső, vagy a középső, esetleg a kettő között... --- Huh, most megnyugodtam. Már kezdtem azt hinni, hogy rossz a lábam. Apropó: hordjátok-e a lyukas zoknit tovább, vagy megszabadultok tőle? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 kiszokott lukadni, ja, elől-hátúl. zokninál nemteszek különbséget jobb és bal közt, szal eccer a kicsi eccer a nagy lóg ki és naná h hordom így is, na nem majd nem? amugymeg melohelyen bakancsban senkitse érdekel. ja meg hülye bakancstól van amikor a talpa is lyukas, na az tökjó érzés Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 12, 2008 Author Share Posted Június 12, 2008 "...amikor a talpa is lyukas, na az tökjó érzés " Nálam meg akkor repül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jethro Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 nagylábujj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti1115 Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 Nekem mindig a sarkánál lyukad ki,mint pl:ma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 nagylábujj meg sarok. attól is függ hogy hordom-e tovább hogy mennyire lyukadt ki, ha kicsit akkor megvarom anya megmutatta hogy lehet faszául és azt mondta hogy vagy veszek vagy megvarrom magamnak neki elege van beöle, na én nagy ritkán és ha tényleg nem nagy akkor megvarrom lábujjnál viszont saroknál egyből repül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Június 13, 2008 Author Share Posted Június 13, 2008 Na! Úgy látom, a lyukas zoknijaimmal nem vagyok egyedül a Föld kerekén. De hülye vagyok, hisz akkor ki venne zoknit, ha soha senkinek nem lyukadna ki? atis.89 írja, hogy ők még vesződnek foltozással. Érdekes. Mondjuk mi már elszoktunk tőle. (jólét van, wazze!) Szóval ők mentik a menthetőt. Esetleg még valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Június 14, 2008 Share Posted Június 14, 2008 Nekem a sarkánál szokott kilyukadni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karnuts Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 nagylábujj én is lusta vok körmöt vágni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nekem az ujjaknál szokott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 sarok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
___bagoly Posted Július 18, 2008 Share Posted Július 18, 2008 Nekem is a sarkánál lyukadnak ki leginkább a zoknik. De én semmi pénzért nem húznám úgy vissza a lábamra. Tudom ez egy kicsit irracionális, de irtózom attól, ha lyukas zoknit kell felhúznom. Ha kilukad, akkor újat veszek. Vagy ha nincs itthon másik, akkor inkább mezitláb vagyok. Egyébként a zoknikról jutott eszembe egy kis anekdóta. Ajánlom figyelmébe azon gumiszobatársaimnak, akik még nem olvasták a megfelelő topikban a következőt: A Föld és a Hold közt kb. félúton van egy bolygó. Akkora mint a Föld, de éterikus anyagból van, emiatt teljesen átlátszó, és semmiféle ismert fizikai módszerrel nem lehet kimutatni a létét. E bolygón élnek a Rézfaszú Baglyok. E Baglyok említett nemes szerve természetesen nem a megszokott rézből van (mert azt ki lehetne mutatni), hanem a réz éterikus lényegéből, szubtilis manifesztációjából, és emiatt egészen különleges tulajdonságai vannak. E Baglyok sem a mi általunk ismert baglyok, hanem a Bagolyság absztrahátumai. De egyben különleges baglyok is: azzal foglalkoznak, hogy az emberek büdös zoknijait lopkodják. Emiatt tűnnek el gyakran a fél pár zoknik. Ezeket aztán e Baglyok a maguk bolygóján összehegesztik. Az ellopott zokni maga is átlényegül elvont zoknisággá az ellopás pillanatában, emiatt sem kimutatható. Az hogy mire kell e Baglyoknak a sok ellopott büdös zokni, és miként tudják a gyúlékony zoknikat hegeszteni, félelmetes hittitok, ezen gondolkodni sem szabad, ezt csak a beavatottak érthetik meg évtizedes ima és meditáció után, ám aki kételkedik benne, arra e Baglyok szerencsétlenséget zúdítanak, mert rézfaszukkal megszúrják az ilyen ember belső szerveit, ettől azok megbetegszenek és meghalnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 19, 2008 Share Posted Július 19, 2008 Nagylábujj Lusta vagyok körmötvágni ugyanez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 A nagylábujjnál meg a saroknál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eszter.ke Posted Július 23, 2008 Share Posted Július 23, 2008 az én zoknim sose lyukad ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 jobb kislábujj És nem varrom meg, kidobom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 24, 2008 Share Posted Július 24, 2008 Majd megnézem ha olyan idő lesz hogy zoknit hordjak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matany Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Nekem Mindenhol. Olyan zoknim volt mint egysajt kb 7 lyuk volt rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti1000 Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 A combomnál. Ahányszor probálom felhuzni ott mindig elszakad Miért van ez????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Escobar Posted Július 28, 2008 Share Posted Július 28, 2008 Sarkánál nekem még egy zoknim se lyukaddt ki, inkább a középső vagy az meletti lábujjamnál. Van még valami hasonlóan fontos kérdés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts