Gabi89 Posted Január 12, 2009 Author Share Posted Január 12, 2009 Még mindig azt mondom,hogy ez egy gagyi kínai távirányítós autó... Hasonlít a 90-es évek első félében épített autókhoz. Megszokás kérdése szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 De 2009-ben nehogy már egy 1990-es autóra keljen hasonlítani. Eltelt majdnem két évtized fejlődött a technika hatalmasat miért nem lehet haladni a korral. Ez a királykategória. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 nekem azon kívűl h nagyon ronda semmi bajom nincs vele. és a 90-es évek kocsijait ne szídjátok mert azok gyönyörűek voltak.remélem azért ütőképes lesz a ferrari, bár nekem van olyan érzésem h most a bmw idén szárnyalni fog, remélem kimi visszatéér a csúcsra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Ha visszanéztek pár évet, találtok egy Ferrarit, ami nem kicsit hasonlít erre az, ahogy páran nevezik "játékautóra" Szép ez a kocsi, nekem tetszik, de az F1 sose a szépségről szólt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vassadi Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Én is Ferrari-szurkoló vagyok, de egyetértek az előttem szólók többségével abban, hogy az F2009 külsőleg hagy némi kívánnivalót maga után... Az F2008 valóban szebb volt, de azért ezek a kialakításbeli változtatások biztosan a jobb vezethetőséget, tapadást, aerodinamikát, stb. szolgálják, és hát a lényeg még mindig az, hogy jöjjenek az eredmények, nem pedig az, hogy néz ki az autó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 12, 2009 Share Posted Január 12, 2009 Mondjuk engem legkevésbé a kinézete izgat, én majd arra leszek kíváncsi, mire lesz elég, mit hoz ki belőle Massa és Kimi idén! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Massa első köre a Ferrarival: http://rapidshare.com/files/182893459/Ferrari_F60_F1_Mugello_onboard.rar.html vagy http://data.hu/get/1084815/Ferrari_F60_F1_Mugello_onboard.rar.html jelszó: jaire Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman_89 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Köszi Jaire a vidit Nem szól rosszul, majd meglátjuk mire lesz képes az éven :P És ez a sisak kamera nagyon teccik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Hali ! köszönet a videóért Jaire ! Én a képeket néztem szerintem egy idő után (najó elég sok idő) egész elviselhetően néz ki meg persze a szívem hazahúz ! Ez is Ferrari ! Ui : Remélem Raikonnen is teszteli nem csak az első versenyhétvége előtt akarja majd "kipróbálni" !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mddevil Posted Január 13, 2009 Share Posted Január 13, 2009 Köszi a videókat! Szerintem a 2008as modell se volt túl szép a legszebb talán a f2005 volt, de csak szerintem , de az volt a eredménytelenebb is . AZ új f60 nekem nem teccik de szerintem idővel mind kibékülünk majd a kinézetével. remélem a kinézet és a teljesítmény fordítottan arányos a ferrarinál. ez alapján a f60 as ismét világbajnok kocsi lessz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 köszi a videót jaire ! Hát vegyes érzelmek ragadtak el mikor az első képeket láttam az új ferrariról... igazából vannak részletei amik tetszenek (például a kis szárnyacskák nélkül sokkal letisztultabbak a formák és az ívek...) ,de az ormótlan magas hátsó szárny és a baromi széles (böszme) első szárny nálam lerontja az autó esztétikai értékét 1ébként a gép jól muszikált a videón , remélem kinézet ide vagy oda ,de a teljesítmény megbízhatóbb lett mint tavaly ,mert akkor nem lesz ellenfele Kiminek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 vagy massának. de reméljük mind2-nek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Na, Toyota is bemutatta versenygépét. Immáron, nem olyan feltünő, legalábbis nekem Egész jól néz ki, szín összeállítás az ugyebár nem változott, de erre sztem senki sem számított További képek itt : http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343013083 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Üdv Egyre jobban kezdenek megtetszeni az új autók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Jaj, istenem, ez tiszta életveszély! Finn tévések mentek Olaszországba, hogy kipróbáljanak egy Ferrarit, amiben Kimi Raikkönen autóztatja meg őket. Mozgalmasra sikerült a műsor. Elutazott Olaszországba, a Ferrari fioranói pályájára egy finn forgatócsoport, hogy együtt autózzon Kimi Raikkönennel, és interjút készítsen a tavalyelőtti Forma-1-es világbajnokkal. Mindkettő remekül sikerült, majdnem kilencperces riport került adásba, aminek verbális és vizuális része is remek pillanatokat tartogat a nézők számára. Teljes cikk és videó itt: http://sportgeza.hu/forma1/2009/01/15/oh_istenem_ez_tiszta_eletveszely/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Hali ! A Toyota szerintem szép mind színösszeállításra mind formára ! Egyébként a én szemem is kezdi megszokni ezeket az ez évi formákat ! Alap mester thx a videót ! Jó látni hogy Kimi mosolyogni is tud ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
trungs Posted Január 15, 2009 Share Posted Január 15, 2009 Ez az interjú nagyon nagy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Na emberek, itt a következő Bemutatták a Mclarent MP4-24-t is. Képek itt: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343014933 Ron Dennis bejelentette visszavonulását Ron Dennis bejelentette a visszavonulását. A McLaren csapatfőnöke február végén távozik posztjáról, helyét Martin Whitmarsh veszi át. "Semmi ok az aggodalomra. Most érkezett el az ideje annak, hogy átadjam a csapatfőnöki széket Martinnak. Március 1-től az övé a felelősség. Továbbra is jelen leszek számos versenyen, de nem az összesen. A szenvedélyem töretlen." ? jelentette ki Dennis, aki a jövőben nagyobb hangsúlyt akar fektetni a McLaren SLR autóra. Dennis továbbra is vezető pozíciót foglalhat el a McLaren csoportnál, és kemény munkára készül. Az új feladat új kihívást jelent. Dennis-nek és Whitmarsh-nak egyaránt. "Martin szeretni fogja a csapatfőnöki pozíciót. Már az elmúlt évben is együtt vezettük a McLaren istállót. Most ő dönt arról, hogy mi történik a versenyeken." ? tette hozzá Dennis. Lehet szeretni, nem szeretni, utálni, de azt elkell ismerni, hogy amit letett élete során az azért hatalmas dolog. Egí újabb nagy név távozik. Eddie Jordan, Jean Todt és most Ron Dennis. De ez várható volt. Minden tiszteletem az övé. Sokat köszönhet neki a Mclaren. Én se kedvelem, de remélem, nem kell oldalakon keresztül azt olvasni, hogy szidják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Azt kell,hogy mondjam,hogy eddig a meki a legszebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Hali! A Ferrari és a McLaren egész jól néz ki, de ez a Toyota, hát...öö nagyon csúnya. Olyan nagyon suta az eleje. A mekinek és a ferrarinak lejt a kocsi orra, így az nincs olyan magasan. De ennek a toyotának meg igen. Jaire: köszi a videót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rider Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 Hát elég érdekes lett ez a ferrari, tényleg hasonlít egy távirányítós autóra... de végülis az a lényeg h ne adja meg magát mint a tavalyi versenyeken és mindig célba érjen, a kinézet csak másodlagos szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Hali ! Az lenne még szép ha Eclestone minden versenyen pontozná az esztétikát is mind az autóknál mind a pilótáknál ! Hamilton nagyot kaszálna a sötét bőrével és a fehér ruhával ! Eléggé kontrasztos a srác !!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Jók ezek a kocsik nekem csak a hátsó szárny olyan érdekes keskeny. Egyértelműen a Ferrari néz ki a legjobban De akárhogy is néz ki a gép ha visz mindent akkor nem fog sztem senkit érdekelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Bemutattál a Williams versenygépét is. Hamarosan a Renault is bemutatásra kerül, aminr lesznek képek tolom is fel őket. Illetve csapatok tesztelnek, arról is várható esti órákban egy nagy csokor kép. Egyelőre képek a Williamsről itt: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...entry1343020037 Közben megérkezett a Renault is, képek a fent említett linken elérhetőek. Érdemes megnézni, mert nagyon szép, bár a festés sajnos csak átmeneti ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Üdv A williams az én szememben eddig a legszebb Hát a renault már kevésbé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 Ron Dennis bejelentette a visszavonulását. A McLaren csapatfőnöke február végén távozik posztjáról, helyét Martin Whitmarsh veszi át. Március 1-től az övé a felelősség. Akkor most már kíváncsi leszek, ki fogja nyomatni annyira Hamikát! Vagy, hogy egyáltalán az új főnök mennyire kokettál vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finep Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 az idei VB autó a piros tényleg elég rusnya rajta dehát ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted Január 19, 2009 Share Posted Január 19, 2009 hát nekem az eddigi legormótlanabb autó kategóriában a toyota viszi a pálmát ,de a reanult is rajta van a dobogón mindenesetre remélem ,hogy jobban fog muzsikálni mint tavaly és Alonso is harcban lesz a címért amit majd végül Kimi nyer :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Megérkezett a 2009es BMW is, amely az F1.09es nevet viseli. Egyelőre csak pár kisebb méretű kép, további képek hamarosan .... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Január 22, 2009 Share Posted Január 22, 2009 az idei VB autó a piros tényleg elég rusnya rajta dehát ez van. én is remélem hogy jó lesz az idei Renault, és ismét Spanyol vb-ot ünnepelhetünk! Egyébként a piros tényleg nem illik rá, de ez nem a lakberendező rovat... valahogy meg kellett oldani a Bridgestone és a Total színét, és reklámját...hát ez így sikerült. Az orr része nagyon emlékeztet még a 2000-ban vagy 99-ben használt orr részekre, tiszta olyan! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts