Jaire Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Hát ha így kezdik az évet mint most, akkor nem nagyon hiszem, hogy 3 élcsapat lesz Akkor mér inkább a BMW-re fogadj De jövőre teljesen felborul minden, de a Ferrai és a Mclaren tuti maradnak az élen Egyébként ma olvastam egy nagyon szimpatikus nyilatkozatot Webbertől, egy kis részlet belőle : "Ez egy elég jó versenyzői felállás. Vettel nagyon gyorsan gyűjtött sok tapasztalatot, részben azért, mert egy tehetséges fiatal srác. Az ijesztő vele kapcsolatban az, hogy csak egyre jobb lesz"- folytatta az ausztrál ifjú márkatársa dicséretét. "Vettelnek és nekem remélhetőleg jó lesz a kapcsolatunk, ami így is tűnik jelen pillanatban. Nyilvánvalóan, amikor ugyanabban a csapatban versenyeztek egymás ellen, a kapcsolat időnként feszült lehet, de szerintem minden rendben lesz." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 sportszerű nyilatkozat... amúgy nekem nagyon nem tettszik ez a hátsó szárny kialakítás... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa123 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Kik leszenek 2009-ben az uj versenyzők? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aric Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Ha jól tudom, akkor még a Honda és a Toro Rosso versenyzői nem ismertek. A Hondánál szerintem nem lesz változás, hacsak Barrichellot el nem küldik, de a Toro Rossonál lehetséges, hogy egy újonc kerül majd be Bourdais mellé (Sebastien Buemi vagy Bruno Senna), vagy ha nem, akkor pedig Takuma Sato. Legalábbis ezt hallottam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
munzy Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 De ha ha úgy kezdik ahogy idén befejezték akkor....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Hali ! Én olyat hallottam és olvastam hogy Barichello helyére akarják Bruno Sennát ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Senna is esélyes, de Ross Brawn kijelentette, hogy kizárólag teljesítmény alapján döntenek! Ma a Williams pályára vitte a 2009es szabályoknak megfelelő új szárnycsomaggal rendelkező kocsiját : Ezt most találtam : Olyan nagyon nem lesznek csúnyák, mindenki majd megszokja, kicsit a régebbi idők kocsijaira hasonlít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALAP Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 biztos hozzá fogok szokni ,ahogy az eddigi változásokhoz is ,de nekem most még nagyon nemtetszik ez a 2009 es aerodinamikai csomag ... mondjuk én mindig is annak a híve voltam ,hogy nem kéne beleszólni a fejlesztésekbe és nem kéne visszafogni az autók teljesítményét ,hanem hagyni ,hogy egyre jobb és gyorsabb autókat építsenek a csapatok ... de nyílván van értelme ,hogy a költségeket minimalizálni akarják ,és közel egyforma teljesítményű autókat akarnak látni a pályán ... csak hát évről évre ennyire belenyúlni a dolgokba ... V8-as erőforrások bevezetésekor minden cspatnál hihetetlenül ráfeküdtek arra ,h mindent kihozzanak a motorból ,és amikor már lassan elértek a "maximumhoz" ,akkor az aerodinamikából akartak kihozni mindent ,olyan szinten ,hogy idén már annyi oldalszárnyacska ,szarv ,farok,uszony meg miegymás jelent meg az autókon ami eddig sosem... most meg adnak egy pofont az egésznek és teljesen más paraméterekből kiindulva újra kell tervezni az egészet ,és ha nem is a nulláról ,de azért valamennyire előről kezdhetik újra... lehet ,h rosszul látom a dolgokat ,de reggel van még nekem :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hali ! Remélem ezek még csak első "szárnypróbálgatások" mert így csöppet csunyácskák s akkor még finoman fogalmaztam ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Nem csöppet, nagyon csúnyácskák! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 mint egy gagyi kínai távirányítós autó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 örömmel látom hogy sokan osztják a véleményem Jaire: az az összehasonlítós kép nagyon jó. köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hali ! a távirányítós autó igencsak találó hasonlat !!! -> Kezdem érteni miért van a csapatvezetők övén az a nyomógombos kütyü !!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hmark024 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Majd hozzászokik a szemünk ehez is! Mindenesetre tényleg "érdekes"! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crunker Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hali ! a távirányítós autó igencsak találó hasonlat !!! -> Kezdem érteni miért van a csapatvezetők övén az a nyomógombos kütyü !!!! :lol: kangaroo tv-re gondolsz vagy mire? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hali! Alap: jól látod a dolgokat. Tényleg furcsán néznek ki, nagyon szokatlan. ez a távírányitós autó hasonlat, tényleg jó. Stényleg, úgy néz ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pato07 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Hát tényleg érdekesek lesznek a 2009-es kocsik főleg az ideiek után. Majd biztos duracell nyuszival fogják tesztelni a távirányítós gépeket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 annyi mindent kibírtunk már ,ezt is kifogjuk.és ha ez az ára h előzések legyenek az első helyért akkor legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Hát most őszintén,kinek tetszenek ezek az autók?Mert nekem nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 Hali ! A távirányítás ténye eléggé meggondolandó lenne a Forma 1-ben is ! Ilyen agyi vörös ködök leereszkedése ellen példul amikor nyomogatják az övükön ezt a kütyüt a csapatvezetők akkor lennének ilyen agyi stimulációk mint példul Hamikánál "csak szabályosan" vagy Massa-nál "nem bepörgünk" stb stb ... agyi ingereket küldene a távirányító , hogy nem legyenek incidensek a pályán !!!! :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Csapatok elkezdték a tesztelést Barcelonában, Toyota kivételével minden csapat ott van. BMW is felfedte a 2009es szárnycsomagját : Szemből mintha egy 1998as Williamset látnék. Érdekes lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Valahogy Jaire utolsó képein elviselhetőbbnek tűnik! Vagy lehet azért, mert más szögből látom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
merchanies Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Ez a BMW valahogy télleg nem olyan csúnya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Nekem nagyon nem teszik ez a vonal eslő szárny. A tervező csávókám húzott a vonalzóval egy visszintes vonalat, oszt cső. Míg az idáig lévő szárnyak szépek voltak, mert nem egyenes volt. ilyen-olyan hullámok, görbülések, szal az design szempontjából nézve szép volt. Na de ez? (béna) kajra mintha elővették volna a 90-es években használt autóikat a csapatok, csak belerakták az idei motort, és megkapta a mostani festést! De nem ilyen? A Williams eleje sztem jobb, mert annak legalább ívesen lejt az orrkúpja, de ennek a bömbösnek nyíl egyenes. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 könnyebben fognak összeakadni a kanyarokban ekkora szárnyakkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 A Williams eleje sztem jobb, mert annak legalább ívesen lejt az orrkúpja, de ennek a bömbösnek nyíl egyenes. Talán a Benetton kezdett annak idején ilyen orrkúppal, aztán szépen lassan a többi csapat is követte! Nekem tetszik, brutál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Na néhány kép a tesztről, ahol délbe Sato volt az élen a ToroRosso volánja mögött Egyébként valami iszonyat jól mutat a slick gumi a 2007as ToroRosson Red Bullt egyébként Sebastian Loeb vezette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hali Jól láttam Loeb volt a Toroban ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Pontosan Lac ő volt az és nézd csak meg hányadik lett, nem rossz http://www.formula.hu/f1/barcelona-teszt-sato-az-elen-delben-kepgaleria-c24027.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Hali ! Nemhiába , mintha lenne érzéke ehhez a sporthoz ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts